• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Bezi Dosyası

bebek erkek evet ama arkadan tasıyor. bugün mesela yüzüstü yatıyordu kaka yaptı. aldım baktım bacak arasından taşmış. bezi açtığımda tüm kaka bebeğin ön tarafındaydı.

bebeğim evet sıvı ve çok kaka yapıyor ama primada bu sorunu hiç yaşamadım. gece prima kullanıyorum mesela sabaha kadar değişmiyorum. gece 8 - sabah 7 arası takılı bez. ve asla sızdırma yapmıyor.

çok kakadan muhabbet özür dilerim ama mesela primada kaka sıvı kalmıyordu bezde. sıvı kısım emiliyor, katı kısım kalıyordu bezin üzerinde. ama molfixte kaka hiç emilmeden bezin üzerinde duruyor. açtığımda bebeğin poposu ıslak oluyor. bu yüzden sızdırıyor olabilir mi? emilmediği için sırtından pırtlıyor 🙄 ya da dediğim gibi ben bağlayamıyorum bezi 😂
ay olabilir hep sıvıysa kaka bu söylediğin mümkün… ben hiç prima kullanmadım ama molfixin hepsini sleepy goon vs denedim bebişken sıvı kaka yaptığında hepsinden taşıyordu. uyurken hep önden taşma yaşadık biz ama dediğim gibi primayı hiç denemedim🙈 emiciliği daha yüksektir kesin… senin bağlamanla alakası olduğunu sanmıyorum yine de arkadaki uzun yeri içeri doğru katlayarak bir deneyebilirsin.

ay olabilir hep sıvıysa kaka bu söylediğin mümkün… ben hiç prima kullanmadım ama molfixin hepsini sleepy goon vs denedim bebişken sıvı kaka yaptığında hepsinden taşıyordu. uyurken hep önden taşma yaşadık biz ama dediğim gibi primayı hiç denemedim🙈 emiciliği daha yüksektir kesin… senin bağlamanla alakası olduğunu sanmıyorum yine de arkadaki uzun yeri içeri doğru katlayarak bir deneyebilirsin.
öyle deneyeceğim. cünkü 2 paket aldım mecbur bitirmem lazım 😂😂

maviyi kullanıyorum su an. bir de aptal gibi 2 paket aldım 😂😂 eğer halldemezsem bu sorunu primaya geri dönücem 🥲 ona da insanın içi gidiyor o parayı verirken 😂 çok ciddi uçuruö var prima ile en yakın bebek bezi arasında fiyat olarak 🥲
Önerimi dene bak. Şimdi küçük ennn iyisi olsun diyorsun anlıyorum 1 seneden fazla premium care kullanan arkadaşlar da miniese geçti bayıldı onlar da.

Back
X