bebek bezi istiflemek

sero13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
223
37
118
40
bayanlar herkese merhaba bir sorum olucak hamileyken bebek bezi istiflemeyi doğru buluyormusunuz yoksa hiç gerek yok oldukça alırsın mı diyorsunuz. oldukça alma konusunda kendime güvenmiyorumbir kaç arkadaşım topla dedi bir kaçı toplama dedi bir kaçıda topla ama fazla olmasın dedi siz ne dersiniz

Istiflemek istiyosaniz sakin yeni dogan istiflemeyin 1 paket yeni dogan 3 paket 2 numara gerisini ne kadar alicaksaniz 3 numara almanizi oneririm bu minikler cabuk buyuyolar cunku :)

Çocuk sahibi değilim, forum takipten görünce kendi fikrimi söylemek istedim.
Diyelim ki bir markanın alıp istifledin, ya memnun kalmazsan? O istiflediklerin israf olur.
Ya da pekçok markanın çeşit çeşit istifledin, yine beğenmediklerin israf olur.
Bir de bebek bu, büyüyecek bezlerin de bedenleri var bildiğim kadarıyla. Bana istiflemek mantıklı gelmedi.

Bence istifleme. Bak bir arkadas 1 paket yenidoğan 3 paket 2 numara demiş. Ben 3 paket 1 numara 1 paket 2 numara kullandım. Bebekten bebeğe değişir. Zaten keskin geçişler yok mesela 2--5 kg 3--6kg 4--9kg gibi. Bebissin poposu hangisinde rahat ederse

Bence istifleme. Bak bir arkadas 1 paket yenidoğan 3 paket 2 numara demiş. Ben 3 paket 1 numara 1 paket 2 numara kullandım. Bebekten bebeğe değişir. Zaten keskin geçişler yok mesela 2--5 kg 3--6kg 4--9kg gibi. Bebissin poposu hangisinde rahat ederse
Cok haklisin ben oglumu dogar dogmaz sunnet ettirdigim icin yeni dogan degilde 2 numara kullandim bu aklimdan cikti

yeni doğan almak istemiyorum bebek kaç kilo doğacak dediğiniz gibi ne olacak belli değil onun yerine daha büyük olanlardan en azıdna bir kaç paket almayı düşünüyorum memnun kalıp kalmamak konusu benimde aklımı kurcalıyor belki bizim bebeğe uymayacak bu yüzen çok kararsızım

1 paket yenidoğan al bence hastane Çantası için. Çünkü Yenidoğan 3-5 kg arasında kullanılıyor. Eğer normal kiloda bir bebek olursa bunu kullanmak en doğrusu. Yoksa 2 numarada kenarlardan çıkar. Biz 3230 doğduk. Yenidogan biraz büyük bile geldi ilk hafta

Ben indirim olursa birkaç paket fazla alıyorum. Fiyatta değişiklik yoksa alıp stok yapmanın bir manası yok bence , param cebimde durur markete neden vereyim..

Ben indirim olursa birkaç paket fazla alıyorum. Fiyatta değişiklik yoksa alıp stok yapmanın bir manası yok bence , param cebimde durur markete neden vereyim..

oda çok doğru aynı olduğu sürece

Gerek yok bence onceden bez biriktirmeye.bi arkadas dogru soylemis,belki aldign marka pisik yapacak iyi gelmeyecek.cocuk dogsun once,ayarlarsin bezinide deneye yanila.

bence almayın. doğunca alırsınız. çünkü bazı markalar bebeğe alerji yapabiliyor. belki de boşa almış olacaksınız kullanamayacaksınız.

dimi birde tasaruf yapalım derken çöpe atmış olucaz parayı

Back
X