Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
1 aylık erkek bebegim var . İlk olarak 101 in bezinden aldım 3. pakette pişik olmaya başladı pişikten kurtaramadım. Sonra prima aldım ikisi değişikli kullandım. Prima çok pahalı bim'in bezide pahalı olmuş . Sleepy kalitesi düşük kağıt gibi akrabada gördüm kullanmadım. Evy baby 'nin bezi sleepy ve bim!in bezinden kaliteli diyorlar. Prima ile kıyaslarsak pişik yaparmı kullanan varmı . Teyzem bebegine primadan evy baby döndü pişik yapmadı gayet iyi diyor sizce ne yapmalıyım?
Bez'i netten toplu getirttirecegim yılbaşından sonra zam gelecektir . O yüzden stok gibi bişe yapmayı düşünüyorum .
Can bebe deneyin ya da yıkanabilir Bebek bezi deneyebilirsiniz
Can bebe deneyin ya da yıkanabilir Bebek bezi deneyebilirsiniz
Can bebeden başka marka kullandınızmı kıyas yapabilirmisiniz?
Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Bizim kız prima kullaniyor fakat su var.islak mendille kakasini silince o popo kizamikli gibi nokta nokta.bi kere dr a götürdüm.islak mendille silme su ve pamuk kullan dedi.sonra dönüşümlü kortizonlu psik kremi yara kremleri surdurttu.o sıralarda ne popolin ne sudokrem iyi gelmişti.kremler iyi geldi bi süre iyidi. Şu sıralar yine aynı.nokta nokta doktora götürmeyi düşünüyorum.
Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Prima benim kizimi pisik yapmisti ve inanilmaz
sizinti yasiyoduk sirtina cikiyodu cisi kakasi.. canbebe desen hepsinden en beteri bu oldu hic memnun kalamadik.. evy baby nin bezi nerelerde satiliyor ben hic denk gelmedim.. bimdeki bezi onermislerdi bana kizim pisik olmustu o donemde gecmiodu biturlu bende denemistim pisigide gecmisti baya memnun kalmistim bimin bezinden kremli bez kizima iyi gelmisti zaten bi molfix bide bimin bezinden memnun kaldik simdiye kadar.. bunun disinda sleepy kullananlar var cevremde baya memnunlar..
1 aylık erkek bebegim var . İlk olarak 101 in bezinden aldım 3. pakette pişik olmaya başladı pişikten kurtaramadım. Sonra prima aldım ikisi değişikli kullandım. Prima çok pahalı bim'in bezide pahalı olmuş . Sleepy kalitesi düşük kağıt gibi akrabada gördüm kullanmadım. Evy baby 'nin bezi sleepy ve bim!in bezinden kaliteli diyorlar. Prima ile kıyaslarsak pişik yaparmı kullanan varmı . Teyzem bebegine primadan evy baby döndü pişik yapmadı gayet iyi diyor sizce ne yapmalıyım?
Bez'i netten toplu getirttirecegim yılbaşından sonra zam gelecektir . O yüzden stok gibi bişe yapmayı düşünüyorum .
Merhaba ben baby me kullanıyorum şu ana kadar pişik sızıntı yaşamadım hemde uygun 2.koli indirimli bir araştır istersen
Prima iyi geldiyse prima kullan...biraz dişini sık ...cunku cok kucuk ve hassas
Prima benim kizimi pisik yapmisti ve inanilmaz
sizinti yasiyoduk sirtina cikiyodu cisi kakasi.. canbebe desen hepsinden en beteri bu oldu hic memnun kalamadik.. evy baby nin bezi nerelerde satiliyor ben hic denk gelmedim.. bimdeki bezi onermislerdi bana kizim pisik olmustu o donemde gecmiodu biturlu bende denemistim pisigide gecmisti baya memnun kalmistim bimin bezinden kremli bez kizima iyi gelmisti zaten bi molfix bide bimin bezinden memnun kaldik simdiye kadar.. bunun disinda sleepy kullananlar var cevremde baya memnunlar..
Evy baby nette satılıyor ve yerli bim'in ki de yerli
Merhaba ben baby me kullanıyorum şu ana kadar pişik sızıntı yaşamadım hemde uygun 2.koli indirimli bir araştır istersen
Baby me de yerli olması lazım
Prima iyi geldiyse prima kullan...biraz dişini sık ...cunku cok kucuk ve hassas
Prima çiş kokutuyor sanki 101 in bezinde çii yaptımı öyle bir koku yok bebegimde ama primada çiş yaptımı kucagıma aldıgımda çiş kokuyor
101 ün bezini kullanan varmı ?
Bana sert geliyor 101 in bezine göre sleepy nasıl ? Uhff kafam karıştı yahuu
Ölüpte hiç görmemek var...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Bimin bezini kullandım 2 cocugumda da pişik sorunumuz yok.
Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Evy baby nette satılıyor ve yerli bim'in ki de yerli
Hmm marketlerde goremedim pek oyuzden biminkide yerli evet ben memnun kaldim cook..
Fiyat olarak ve adet olarak hesaplama yapacagım bikaç uygun marka var bakayım eger memnun kalırsam öneride bulunurum kızlar hayırlısı inşallah 101 in bezi nokta npkta kızarıklık yapıyor su topluyor gibi .
Bişe daha sorabilirmiyim kızlar bebeğimin kakası sarı ama tamamen ketcap gibi cıvık degil pütürlü gibi ve 2 gündür kaka yaparken cok sancılanıyor durmadan aglıyor ne yapacagımı bilemiyorum 2 gündür biogaia damla kullanıyorum acabaga o mu yaramıyor . Birdr pütürlü gibi yapması normalmi anliyamadım ya
Hmm marketlerde goremedim pek oyuzden biminkide yerli evet ben memnun kaldim cook..
Annemde kulandı küçük kardeşime fakat bimde 25 tl yapmış paketini.
Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Annemde kulandı küçük kardeşime fakat bimde 25 tl yapmış paketini.
Evet ama diger bezlere gore daha uygun ornegin sleepy nin 5 numarasinin icinde 20 adet var fiyati 29.90 bimin 5 numarasinda 32 adet var fiyati 24.90 yine en uygunu bimin ki gibi gorunuyor :)
Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Komili kullandim hep . Cok pisik sorunu yasamadim. Evdeyken ,ozellikle buyuk tuvaletini yapinca yika.
Primada pisik yapiyor bu arada. Arada yikamak , havalandirmak onemli olan.
Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Komili kullandim hep . Cok pisik sorunu yasamadim. Evdeyken ,ozellikle buyuk tuvaletini yapinca yika.
Primada pisik yapiyor bu arada. Arada yikamak , havalandirmak onemli olan.
Prima benim kizimi cidden cok pisik yapmisti ve kakasini cisini sirtina cikariyodu hep daha cok kucuktu molfixe gecis yapmistim cok memnun kalmistim.. sonrasinda iste uygun fiyatli bez arayisina girmistim canbebeyle basladim oda pisik yapmisti ve gecmek bilmemisti pisigi cok kotu olmustu kizim birisinin tavsiyesiyle bimdeki beze basladim kremli oldugundan iyi gelir dediler kullan dediler oylede oldu 2 gecede hic biseyi kalmadi ^.^
Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Prima benim kizimi cidden cok pisik yapmisti ve kakasini cisini sirtina cikariyodu hep daha cok kucuktu molfixe gecis yapmistim cok memnun kalmistim.. sonrasinda iste uygun fiyatli bez arayisina girmistim canbebeyle basladim oda pisik yapmisti ve gecmek bilmemisti pisigi cok kotu olmustu kizim birisinin tavsiyesiyle bimdeki beze basladim kremli oldugundan iyi gelir dediler kullan dediler oylede oldu 2 gecede hic biseyi kalmadi ^.^
Ben bezi biraktirirken son bezi bimin almistim. Ya benim hic hosuma gitmedi naylon gibi geldi. Yorumlara bakarak aldim bende . Bilmiyorum size iyi geldiyse devam edin. Can bebegi bende xok begenmemistim.