Hangi bebek bezi kullanacagımı şaşırdım . Konuyu nereye açacagımıda bilemedim.

Ceennet

Aktif
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2017
1.001
371
43
1 aylık erkek bebegim var . İlk olarak 101 in bezinden aldım 3. pakette pişik olmaya başladı pişikten kurtaramadım. Sonra prima aldım ikisi değişikli kullandım. Prima çok pahalı bim'in bezide pahalı olmuş . Sleepy kalitesi düşük kağıt gibi akrabada gördüm kullanmadım. Evy baby 'nin bezi sleepy ve bim!in bezinden kaliteli diyorlar. Prima ile kıyaslarsak pişik yaparmı kullanan varmı . Teyzem bebegine primadan evy baby döndü pişik yapmadı gayet iyi diyor sizce ne yapmalıyım?
Bez'i netten toplu getirttirecegim yılbaşından sonra zam gelecektir . O yüzden stok gibi bişe yapmayı düşünüyorum .

Ben prima platinium care kullanıyorum çok şükür hiç pişik olmadı son zamlardan sonra bizde başka markalara yönelmiştik ama çok kötü oldu oğlumun poposu tekrar primaya döndük valla pahalı falan ama oğlumdan değerli değil alıyoruz haliyle
Sizede çok geçmiş olsun bence iyi gelen hangisiyse onunla devam edin

Çok küçükmüş hiç imkan yok mu bu ayları primayla geçirin derim çok hassaslar.

Ben bezleri arastiran birkac kisiyi takip etmeye basladim instagramdan ve primada alkol oldugunu ogrendim. Bilseydim hic almazdim. Sonra sleepye gectim ve sorun yasamadim. Cogu arkadasim sleppy kullaniyor memnunlar.

Pisik icin oncelik doktorun tavsiye ettigi pisik kremini kullanin. Takviye olarak sildikten sonra kuruyana kadar havalandirin, zeytinyagi surun.

Migrosun bezini kullanıyorum memnunum. Ama bez işi bebeğin cildiyle alakalı deneme yanılmayla bulunuyor.:KK51:

1 aylık erkek bebegim var . İlk olarak 101 in bezinden aldım 3. pakette pişik olmaya başladı pişikten kurtaramadım. Sonra prima aldım ikisi değişikli kullandım. Prima çok pahalı bim'in bezide pahalı olmuş . Sleepy kalitesi düşük kağıt gibi akrabada gördüm kullanmadım. Evy baby 'nin bezi sleepy ve bim!in bezinden kaliteli diyorlar. Prima ile kıyaslarsak pişik yaparmı kullanan varmı . Teyzem bebegine primadan evy baby döndü pişik yapmadı gayet iyi diyor sizce ne yapmalıyım?
Bez'i netten toplu getirttirecegim yılbaşından sonra zam gelecektir . O yüzden stok gibi bişe yapmayı düşünüyorum .
Yeni doğan bebekler Prima kullansan da pisik olur zaten ciltleri çok hassastır büyüdükçe pişik şikayet i azalacaktır.

Tecrübeyle sabittir

Sık sık poposunu yıkayın özellikle

Evy Baby kullanıyorum yapışkani çok iyi

Prima kullanmama rağmen yara derecesinde pişik olmuştu uzman doktor bile normal demişti yeni Doğanlar olurmus
Tabii ki olabilir ama bez kalitesi de çok önemli bir etken durumu daha iyi ya da daha kötü duruma getirebilir. Dokuları, kalınlıkları, emiş güçleri farklı her bezin.

bezleri bir ondan bir ondan bir ondan degiserek kullanmayin buda pisik sebebi

Back
X