Bebek Beslenmesi Bebek bezi konusunda napacagım ben acil yardım?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Tavsiye veren arkadaştan özür diliyorum. Islak mendili yikamaniza hiç gerek yok. Hiç uğraşmayın bununla.

Pamuk su yeterli. Hatta sadece saf su dedikleri yeni doğan ıslak mendili var mecbur kaldığınızda onu kullanın.

Yok illa bir beze ihtiyacınız varsa eski aletler , tulumlarla yapabilirsiniz bunu.

Ben çok anlamsız buldum ıslak mendili yıkama işini
İşlevi için değil ekonomik olacağı için tercih etmistim ıslak mendili yıkayıp kullanmayı, ilk mesajimda yazmış olmaliyim bunu. Başlangıçta pamuk kullandim fakat benim butceme uygun bir seçim olmadi. O yuzden yıkanmış ıslak mendille temizledikten sonra yıkadım bebeğimin poposunu. İmkanlar uygunsa her zaman en dogalindan yanayim tabii. Hepsini reddedip yıkanabilir bebek bezi ve pamuk kumaş mendil kullanabilmeyi isterdim. Olmayınca bu şekilde oldurduk diye seviniyoruz onca aydir :)

Biten kismina ne yapilir fikrim yok ama eriyen kısmını merdaneyle yeniden acip kurutuyorum. Bir hayır gelmiyor ama hobi olarak kullaniyorum yine de. Caniniz sıkılıyorsa tavsiye ederim, zahmetsiz bir hobi.
Tee Allahım ya. Allah akıl fikir versin:) tşkler çok vaktim yok malesef.

Back
X