Bebek Beslenmesi bebek bezi tavsiyesi olanlar?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
10 aylık bebeğim var. prima,huggies ve molfix denedim. En memnun kaldığım molfix oldu. Ayrıca molfix yenilendi, eskisinden daha iyi. Denemenizi tavsiye ederim.

10 aylık bebeğim var. prima,huggies ve molfix denedim. En memnun kaldığım molfix oldu. Ayrıca molfix yenilendi, eskisinden daha iyi. Denemenizi tavsiye ederim.

aynı şekilde bende bu sıralamada kullandım ama en son molfix kullandığımda sanki pişik olmaya başladı. bezden olabilir mi diye tereddütteyim :26:

Arkadaslarim prima almislardi 1 paket. Arada prima kullandim normalde bim'den jenny &willy bezi kullaniyoruz prima sizdirirken jenny hic sirdirmiyor ve paketi sadece 14 tl.bolbol kullanabiliyorum.

Son düzenleme:
Oglum 8 aylık oldu dogdugundan bu zamana kadar huggıes bez kullanıyorum cok memnunum tavsiye ederim

Bende kızım doğduğundan beri Prima,Huggies,Molfix kullandım dönem dönem ama içlerinden en iyisi Prima şuanda da Prima Aktif Bebek kullanıyoruz çok memnunum.

Molfix kullanıyoruz değişik olsun diye prima aldık bir kere bağladım ama karnını pıtır pıtır yaptı kzıarttı kullanmadım bir daha .. Molfixe devam .. Tavsiye ederim :)) huggıes kız erkek için varya ondan merak ediyorum o nasıl diye ama hiç numarasını bulamadık :( heveslendiğimle kaldım yanii :))

ilk dogdugundan beri prima premium care kullaniyordum(beyaz olani) ilk baslarda cok iyiydi emiciligi de harika fakat bezin petek dokusu popoya yapisiyor. benim oglumun testislerine bile yapisti. cekerken cani acidi kuzumun :( biraktim ve yesil paket yani prima yeni bebek var ona gectim. daha sonra da aktif bebege gececegim. primadan sasmam fakat primadan sonra gelen en iyi bebek bezi kesiikle huggies. deneyin derim

40 günlük bebeğim var. hamileyken hazırlık yaparken molfix olmıştık 1 numara ama benim kızım erken doğdu 1 numara büyük geldi 0 numara prima Premium care da bulduk çok da kaliteli. şimdi 1 numaraya başladık molfix hemen piişik yaptı ve geçirene kadar da 10 gün kadar uğraştık. premium care 1 numara aldık gerçekten molfix çok kötüymüş.

Prima premium Care, Molfix, Canbebe, Prima Aktif Bebek Huggies denedik.

Prima premium carein kokusu ve dışarı bıraktığı nemli his yüzünden vazgeçtik. Hava alan yüzey kısmı doğru. Bütün ıslaklığı dışarı veriyor.

Molfixte koku yok fakat sızdırması kullandıklarımız arasındaki max. düzeyde olan ürün.

Can bebe bir arkadaşım tavsiyesiyle kullandık. Kaliteli gözükse de sızdırması var. Uzun süreli kullanılacak bir ürün değil.

Huggies yeni doğan ürününü kullandık. Sadece kalın olduğu için vazgeçtik. Bunun dışında bir sorunu yok.

Ama benim için top olan ürün kesinlikle prima aktif bebek (yeşil Paket). Uzun süreli dayanıklılık, sızdırmamazlık açısından bu ürünle devam etmeye karar verdik.

Pişik konusunda bezin muhakak ki payı vardır fakat önemli yüzdeyi bizim bakımımızın oluşturduğunu düşünüyorum.

4,5 aylık oğlum bu kadar değişikliğe rağmen çok şükür hiç pişik olmadı. Çünkü ıslak mendil kullanmıyorum. 2 alt açmada bir yıkıyorum muhakkak. Bezi sadece sızdırma açısından değerlendiriyorum. Naçizane fikrim bu..

Sevgiler.

Prıma aktif bebek yeşil olan paketler... Prımıum gibi tuhaf kokmuyor 12 saat dayanıklı ve sızdırmıyor gerçekten. Huggıes kesinlikle önermiyorum hem kütük gibi hemde bir uyandık heryer ıslak.... Islak mendil ilk 3 ay yeni doğan unı baby kullandım, sonra prımaya geçtim. Yanlız ıslak mendilden sonra popişini bi kumaş mendille kuruluyorum. Birde krem sürüyorum oh mis gibi oldu ☺️☺️☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

dogumdan itibaren prima premium care (beyaz olani) kullandik. 3 bedene kadar sahaneydi. 4 bedene gectik ve husrana ugradik. islaklik hissediliyor ve petek doku buw bedenden itibaren yok. zaten sitedinde de cok sikayet var 4 beden icin. bir ara huggies denemistik ilk ayd ama onun da kalibi primaya gore kucuktu. simdi baska bez ariyoruz. prima primium care 4 bedene gectigim gun pisik oldu bebegim :(

dogumdan itibaren prima premium care (beyaz olani) kullandik. 3 bedene kadar sahaneydi. 4 bedene gectik ve husrana ugradik. islaklik hissediliyor ve petek doku buw bedenden itibaren yok. zaten sitedinde de cok sikayet var 4 beden icin. bir ara huggies denemistik ilk ayd ama onun da kalibi primaya gore kucuktu. simdi baska bez ariyoruz. prima primium care 4 bedene gectigim gun pisik oldu bebegim :KK43:

bim'de satılan jenny and willy'yi, huggies'i denedim. yine de içlerinde en iyisi prima. hem premium care 4 numaraya da alıştık. ayrıca şu anda prima aktif bebek kullanıyoruz o da çok iyi koruyor.

bende prima kullanıyordum çook sızdırıyor, molfikse geçtim ve çooook memnunum tavsiye ederim.

bende prima kullanıyordum çook sızdırıyor, molfikse geçtim ve çooook memnunum tavsiye ederim.
o zaman size burayı öneriyorum fiyatları çok uygun

Son düzenleyen: Moderatör:
bebek doğduğundan beri Bi çok bez denedim. Huggies ve prima ilk tercihlerim. Ama kipanın bezlerini de kullanıyorum ben oldukça uygun iş görüyor bence...

huggies tavsiye ediliyor hep arkadaş için bakıyrdum bende . söyleyeyim ona da . değiştirmeyi düşünüyordu bebişinin bezini :) :)

Doğduğundan beri Molfix kullanıyorum, son derece memnunum.
Pişikle bebek bezinin bağlantısı olduğuna inanamayanlardanım. Doktorumuz ve eczacımız da aynı şeyi söleyince emin oldum. Bezin markasının pişikle hiçbir ilgisi yok. Bebeğin altını saatlerce pis tutmadıktan, bezini bağlamadan önc

Back
X