• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Bebek Bezi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ms.Eda

Annedir yüreği
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2006
1.290
1
116
47
İstanbul
Kızlar bugün alış-verişe çıktık ve kızıma bez aldım. Prima 2 numara kullanıyorduk fakat bir paket (en büyüğünden) epey zaman kullanılıyor. Bir 2 numara daha bitiremeyiz diye 3 numaray baktım 4-9 kilo diyordu, bende aldım. 2 numaradan biraz daha var bitince 3 e bakacağım, sizler kaç numara kullanıyorsunuz, hıı kızım sanırım 5 kg falandır.

Edacım biz de yeni 3 numaraya geçtik daha iyi oldu bizim kızı evde tarttık 5700 çıktı bakalım yarın doktor teyzesine gideceğiz orada kaç çıkacak
Bir de sana birşey soracağım kanguru ben de almak istiyorum sen hangi marka aldın ve memnunmusun?

kızlar bende doğumdan beri 2 numara kullanıyordum..daha sonra sızdırmaya başladı kilosuda 5 olunca 3 numaraya geçtik.şimdi rahatız..
bende almak istiyorum kullananlar var ise hangi marka kullanıyorsunuz?

Hande ben daha 3'e geçiyorum onun için birşey diyemeyeceğim. Belki değişik marka kullananlar varsa onlar fikir verebilir.

Şükran benim kanguru chicco'nun. Gayet memnunuz, gerçi kış bebeği için ne kadar gerekli tartışılır zaten pek çıkmıyoruz. Bizim kangurumuzu babamız kendisi için araştırıp aldı, e-bebeğe,chicco'ya ve mothercare baktık. Bunu beğendi aldık. Arabamız, anakucağımız, park yatağımızda chicco hepsinden memnunum.

canım bizde üce geciyoruz 2 bacaklarını sıkmaya başladı

Hande ben daha 3'e geçiyorum onun için birşey diyemeyeceğim. Belki değişik marka kullananlar varsa onlar fikir verebilir.

Şükran benim kanguru chicco'nun. Gayet memnunuz, gerçi kış bebeği için ne kadar gerekli tartışılır zaten pek çıkmıyoruz. Bizim kangurumuzu babamız kendisi için araştırıp aldı, e-bebeğe,chicco'ya ve mothercare baktık. Bunu beğendi aldık. Arabamız, anakucağımız, park yatağımızda chicco hepsinden memnunum.

Neden eşinize "babamız" diyorsunuz çok dikkatimi çekti...O sizin eşiniz bebeğinizin de babası...

Bilmem özellikle dikkat etmedim, evimizde gelişen konuşma tarzından dolayı olsa gerek (daha yeni anne baba olduk ve bu söylem bana sevimli geliyor). Bence bir sakıncası yok, ayrıca çok önem vermem siz neden bu kadar önemsediniz ? Eşim, kocam, sevgilim, kızımın babası bunların hiç önemi yok o benim sevdiğim adam önemli olan bu.

Neden eşinize "babamız" diyorsunuz çok dikkatimi çekti...O sizin eşiniz bebeğinizin de babası...

bende hamileyim ve "babamız" kelimesini çok kullanırım.çokta hoşuma gider.elbette onun eşimiz olduğunun bizde farkındayız :) ama yeri geldiği zaman birbirimizin herşeyi oluyoruz sonuçta.oda bazen "annemiz nasılmış" der mesela :)

bende hamileyim ve "babamız" kelimesini çok kullanırım.çokta hoşuma gider.elbette onun eşimiz olduğunun bizde farkındayız :) ama yeri geldiği zaman birbirimizin herşeyi oluyoruz sonuçta.oda bazen "annemiz nasılmış" der mesela :)

İşte bu kadar yalın, kurcalanmayacak, mana aranmayacak kadar sıcak ve basit bir cevap. Bende katılıyor ve teşekkür ediyorum.

Babamız bence de çok hoş bir kelime size katılıyorum arkadaşlar onlar hem çocuklarımızın hem de yeri geldiğinde bizlerin babası:))))

niye bu kelime üzerinde bu kadar takıldınız ki..sizin hoşunuza gitmeyebilir ama bir başkası bu kelimeyi kullandığı içinde onu eleştiremezsiniz..siz kullanmıyor olabilirsiniz..
bence çok hoş..artık anne ve babayız..ve çok güzel duygular bunlar..bu kelime bence bi paylaşımı içeriyor..ortak bi paylaşım -bebeğimiz-

ya bencede cok hoş bende kullanıyorum ayrıca yanlış degil ki cok sıcak ve içten bence

Bende bende kullanıyorum :) eşim işten geldiği zaman oğlumda kapıda karşılayıp babamız geldi diyoruz ve bu hem benim hemde eşimin çok hoşuna gidiyor bu laf bence evdeki sıcak ortamın varlığını gösterir.
Mesela oğlum BAK BABAN GELDİ sanki arada mesafe var gibi sert bi baba gelmiş gibi benim düşüncem böyle yani böyle ufak şeylere takılmayın bence boşverin, bebeğimizin bizimle beraber olmasının mutluluğunu yaşayın derim ben hihihiiiiii çok mu abarttım sankim.

Ayyy bu arada konuyla alakalı yorum yapmadım yahuuu biz hala 2 numara kullanıyoruz bu biraz uzun süre gidebilir heralde benim oğlumda 5 kilo oldu bende şimdi molfixz kullanıyorum.

:emir_bebek::emir_bebek:Ayyy bu arada konuyla alakalı yorum yapmadım yahuuu biz hala 2 numara kullanıyoruz bu biraz uzun süre gidebilir heralde benim oğlumda 5 kilo oldu bende şimdi molfixz kullanıyorum.

:D bizde babamız annemizden çok babası annesi deniyor. molfix 2 numarayı kullanıyoruz ama bizde bir sorun var artık ben çokmu bol bağlıyorum anlamadım kucağımda tutarken altından destekli şekilde tuvaletini yaptığında yukarı doğru fışkırıyor sonra üstümüze bulaşıyor sıkı bağlasam bu sorun geçermi acaba ama sıkıda bağlanmıyorki rahatsız oluyormuş gibi geliyor napcam ben tuvaletini yaparken kucağımda tutmasam mı :D :D :D :D ...!!

Allahım çok güldüm yaa tearful ben bezini sıkı bağlıyorum kayınvaldem banyo yaptırdıktan sonra bağlıyo hep gevşek her bağladığında da sırtından temizliyorum çocuğun tuvaletini ben sıkı bağladığımda hiç böyle bir sorunla karşılalmıyorum doğal olarakta üstümüz batmıyor :))))))))

Herkesin ne dediği beni ilgilendirmez, fakat babamız kelimesi bana hoş gelmiyor. Psikolojide eşine "babamız" diyen kadınların kişiliklerinin değişik bir açıklaması olduğunu duymuştum..Kimlik çatışması gibi. Ben asla kocama babamız diye seslenmem o benim kocam. Eşimin gözünde neden onun çocuğu gibi durayım ki??Çocuk, babayı ikinizin babası olduğunu sanmamalı.Ben böyle düşünüyorum.Tabiki herkes istediği şekilde seslenmekte serbest.İyi akşamalr.

Neyse yorum yapmıyorum ki karşılıklı atışmaya dönmesin, uğraşamam. Kişilik analizi yapılırsa kim daha sorunlu çıkarı onu da yorumlamıyorum.

Back
X