• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Bebek Bezi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
prima ve huggies kullanmayalım lütfen isral ve amerikaya kazandırmayalım bebeklerimizin altını temiz steril tutmaya gayret edersek pişik olmaz türk markalarına yönelelim lütfenn evy baby ve baby star kullanın

ben bilmiyordum israil malı olduklarını,
bebek için prima almıştım

bundan sonra almam İnşallah

baby star nasıl acaba?

BEbeğim 4 aylık şimdiye kadar prima kullandım 6 kg şimdi prima aktif taşma yaptı bacaklardan..Bugünde evy baby aldım almaz olaydım daha ilk bezde çocuğun belinin ortasına kadar çıkmış dışkısı çok sinir oldum yaa.:oklava::oklava::oklava:Ne alacağımı şaşırdım :çok üzgünüm:.Yardımcı olun kızlarr

ben hep huggies kullandim, en son muhabbetlerden sonra evy baby aldım, aynı sey basima geldi. 3 taneden sonra biraktim ben. bir daha da degistirmem. evdeki huggieslerden devam ediyorum yine.

hanımlar ben bir pkt yeidoğan-1 mega pkt 2 numara bez
2 mega pkt 3 numara bez
2 mega pkt 4 numara bez aldım

bebekler ilk 3 y en çok hangi beden bezi harcıyorlar

hanımlar ben bir pkt yeidoğan-1 mega pkt 2 numara bez
2 mega pkt 3 numara bez
2 mega pkt 4 numara bez aldım

bebekler ilk 3 y en çok hangi beden bezi harcıyorlar

2 numarayı fazla alma 2 yada 3 paket alsan yeter herhalde hemen 3 numaraya geçiliyormuş 3 numarayı uzun zaman kullanıyormuşsun bana sorduklarım öyle söyledi ben 2 numaradan 3 paket aldım 6 paket kadarda 3 numara olmuştur. ilk zamanlar bebek günde 7 - 8 tane kirletiyor dediler (buda en azındanmış) şimdiden stok yapıyorum daha çok ablam alıyor çocuk olunca zorlanmayalım diye aldık çünkü ozaman ben çalışmıcam

bazen oluyorkı gunde 10 15 bezbıle kullanırsınız tam temız bezı baglarsanız bebıs kaka yapar tam yenısını takarsın bır daha yapar ev ekonomısıne dusmanlıklarımı var dersın :)

Back
X