• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Bebek Bezi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Allahım çok güldüm yaa tearful ben bezini sıkı bağlıyorum kayınvaldem banyo yaptırdıktan sonra bağlıyo hep gevşek her bağladığında da sırtından temizliyorum çocuğun tuvaletini ben sıkı bağladığımda hiç böyle bir sorunla karşılalmıyorum doğal olarakta üstümüz batmıyor :))))))))

:)))))))))))))) sıkı bağlayınca sıkılmıyormu :)))) ay ona gelmese bile bana geliyor sıkıntı neyse artık sıkı bağlarım :))))))))

evet babamız kelimesi doğru değil. ben de bir seminerde dinlemiştim uzman bir doktordan. ama ne anlattığını net hatırlamıyorum üzgünüm. rolller karıştırılmamalı.

Ayy ne saçma ya herkes sanki hayatını seminerlerde konuşulan şekilde, uzman görüşleriyle yaşıyor. Sizin kocanız olsun bizimse babamız, kime ne. Rolleri nasıl karıştırabiliriz anlamıyorum, babamın yerine kocamı koyacak değilim, bunun için söylenmiş birşey değil. Bunun ayrımını yapamayıp bilmiş bilmiş yorum yapmanıza da şaşırıyorum.

konu ilginç bir tartışmaya dönüşmüş, ben bebeğimi severken annecim diye seviyorum oğlum rolleri karıştırıp kendisini benim annem sanmasın :) walla şirinlik olsun diye söyledim kimse yanlış anlamasın, bence karşılıklı atışmak yerine söylenenlerin haklılık payını düşünelim ve karşılıklı fikirlerimize saygı duyalım.
bu arada ben prima kullanıyorum ama sıkı bağlanmadığında oğlum ıslanıyordu ama beli esnek olan bezlerde bu sorun kalkıyor mesela huggys ve prima aktif baby. sevgiler...

Bende Prima 4+ Kullaniyorum.esnek Bantlari Var Onlar Sayesinde Rahatiz. Sik Değiştirmeme Rağmen Yinede Arada Sirtina Bulastiği Oluyor.

yaa arkadaslar bende sadece benim kız bezinin dışına taşırıyor sanıyordum cokmu yiyoacaba falan diyordum ama bizim gibilerde varmış neyseki bizde molfiz kullanıyorduk şimdi primaya döndüm daha rahatız bizde babamıza babacık diyoruz :) hepinize ve bebişlerinizi kocaman öperimmmmmmmmmm.................... yaz geliyor yaşasın artık bebişlerimizle gezeriz bol bol

bebişim evde çıplak tarttıgımda 7400 ama saglık ocagında 8 çıktı biz 3 numara kullanıyoruz ama kuçulmeye basladı 4 e geçicez

peki arkadaşlar en ufak boy bezi kaç ay kdr kullandınız ve bi paketi ne kdr gidiyordu bilgilendirirseniz sevinirim

canim ben bu konuda tecrubeli degilim ama bildigim akdariyla bezin buyuklugunu bebegin kilosuna gore aliyorsun...paketin uzerinde yaziyor zaten...

prima ve huggies kullanmayalım lütfen isral ve amerikaya kazandırmayalım bebeklerimizin altını temiz steril tutmaya gayret edersek pişik olmaz türk markalarına yönelelim lütfenn evy baby ve baby star kullanın

prima ve huggies kullanmayalım lütfen isral ve amerikaya kazandırmayalım bebeklerimizin altını temiz steril tutmaya gayret edersek pişik olmaz türk markalarına yönelelim lütfenn evy baby ve baby star kullanın

Katılıyorum arkadasıma,
Duyarlı olalım lütfen.. bende huggies kullanan bırısıyım son paketım bıtmek uzere. ve turk malı olan bezlerı sırasıyla deneyecegım 1 er paket alarak hangısınden memnun kalırsam onu kullanacagım.. sızıde bu davranısa davet edyorum.. katledılen ınsanların, masumlara, ana kuzularına ates acılan sılahların sarjörlerını bız doldurmayalım..
herseyımızle boykot edelım ısraılı - amerıkayı.
ıyı temızleyın 3-4 saatte bır altlarını alın hıcbırsey olmaz bebeklerınızın poposuna.artık butun bezlerın uretımı gelıstı. kaldı kı el kadar gunahsız bebeklerın CAN I yanında, bızım bebeklerımızın poposunun pişiği nedır kı ???

Kızlar doğumdan önce bez alıp hazırlayalım diyoruz yeni doğduğunda ayda kaç paket bez gidiyo ya da günde ortalama 10-12 tane gidiyomu ya

Katılıyorum arkadasıma,
Duyarlı olalım lütfen.. bende huggies kullanan bırısıyım son paketım bıtmek uzere. ve turk malı olan bezlerı sırasıyla deneyecegım 1 er paket alarak hangısınden memnun kalırsam onu kullanacagım.. sızıde bu davranısa davet edyorum.. katledılen ınsanların, masumlara, ana kuzularına ates acılan sılahların sarjörlerını bız doldurmayalım..
herseyımızle boykot edelım ısraılı - amerıkayı.
ıyı temızleyın 3-4 saatte bır altlarını alın hıcbırsey olmaz bebeklerınızın poposuna.artık butun bezlerın uretımı gelıstı. kaldı kı el kadar gunahsız bebeklerın CAN I yanında, bızım bebeklerımızın poposunun pişiği nedır kı ???

katılıyorum canım sana artık bende doğum yapıcam bütün arkadaşlarım prima kullanıyor ama ben almadım molfixe baktım hayat kimyanın molfixde gayet iyi bir bez ondan aldım detercanlarımıda değiştiricem bitince bingo alıcam ordaki insanların ve çocukların günahı ne

Back
X