Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım çok güldüm yaa tearful ben bezini sıkı bağlıyorum kayınvaldem banyo yaptırdıktan sonra bağlıyo hep gevşek her bağladığında da sırtından temizliyorum çocuğun tuvaletini ben sıkı bağladığımda hiç böyle bir sorunla karşılalmıyorum doğal olarakta üstümüz batmıyor :))))))))
prima ve huggies kullanmayalım lütfen isral ve amerikaya kazandırmayalım bebeklerimizin altını temiz steril tutmaya gayret edersek pişik olmaz türk markalarına yönelelim lütfenn evy baby ve baby star kullanın
Katılıyorum arkadasıma,
Duyarlı olalım lütfen.. bende huggies kullanan bırısıyım son paketım bıtmek uzere. ve turk malı olan bezlerı sırasıyla deneyecegım 1 er paket alarak hangısınden memnun kalırsam onu kullanacagım.. sızıde bu davranısa davet edyorum.. katledılen ınsanların, masumlara, ana kuzularına ates acılan sılahların sarjörlerını bız doldurmayalım..
herseyımızle boykot edelım ısraılı - amerıkayı.
ıyı temızleyın 3-4 saatte bır altlarını alın hıcbırsey olmaz bebeklerınızın poposuna.artık butun bezlerın uretımı gelıstı. kaldı kı el kadar gunahsız bebeklerın CAN I yanında, bızım bebeklerımızın poposunun pişiği nedır kı ???