Bebek bezi

de_niz

Yol arkadaşım
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
5.477
95
163
Kızlar ufak ufak alışverişlerimize başlıcaz. Bebek bezi alıcam ama primanın hangi bezini tavsiye edersiniz. Aralarında ki fark nedir_?

Kızlar şu bezlerden kullanan yok mu_? Hangisini önerirsiniz_?

Eklentiler

• prima 1.webp
    prima 1.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 216
  • prima 2.webp
    prima 2.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 189
prima pampers daha iyi diye biliyorum ama fiyat olarak biraz daha yüksek. prima 2 yazan bezden 1 paket aldım şimdilik

Kızlar ben her 2 bezden de aldım denemek istiyorum :anneadayı:

Beyaz olan en iyisidir diye aldık pişik yapmıştı ondan beri hep molfix kullanıyorum ikinci bebeğime de inşallah molfixle başlayacağım..

Kesinlikle prima premium care kakayi bile emiyor ...

Kızlar ufak ufak alışverişlerimize başlıcaz. Bebek bezi alıcam ama primanın hangi bezini tavsiye edersiniz. Aralarında ki fark nedir_?
Balıklama girdim konuya kusura bakma ama ben deneyimli bir anne olarak henüz 4,5 aylık bebeğim kesinlikle primanın bezini tavsiye etmiyorum. Kızıma sadece doğduğu ilk hafta kullandım ve pişik oldu. Çok kötü de bir kokusu var. İnternette gezinirken ne almalıyım hangi bezi tercih etmeliyim diye link vermek yasak mı bilmiyorum ama www.filozofanne.com da bebek bezlerinin zararlarını gördüm. sana tavsiyem eğer yapabileceksen hiç düşünmeden yıkanabilir bezleri tercih etmen. Ben başladım kullanmaya bambino mio markası ve çok çok iyi. hemde bir zararı yok. Rabbim sağlıkla kucağınza almayı nasip etsin.

molfix iyi diye duydum prima pişik yapıyormuş

Ben yiksnabilir bebek bezi alicam malesef hazir bezlerde birsuru zararli madde var nette bi araştırın derin ilk zamanlar icinde organik dogada çözülebilir bez kullanmayi düşünüyorum.

Molfix kullanıyorum çok da memnunum ilk günlerde kendi hazırladığım pamuklu bezlerden koydum arasına teni çok hassas diye bezle beraber atıyodum. Sadece ek gıdaya başladığımda pişik oldu bi daha olmadı çok şükür

Biz şimdiden azıcıkta olsa stok yaptık, çevremde yeni anne çok olduğu için fikirlerini aldım. Yeni bebek olacağı için sık sık altı değişecek o yuzden okadar onemli değil dediler, ben kampanyalı hem prima hemde molfix aldım şuan 4 paket kadar var elimde. Deneyerek göreceğiz hangisi iyi gelirse ona devam ederiz artık

Aslında çok fazla stok yapmamak lazım her bez her bebeğe yaramıyo diyorlar.

Aslında çok fazla stok yapmamak lazım her bez her bebeğe yaramıyo diyorlar.
çok haklısın bazen de anneye yaramıyor :) mesela Prima'da bir koku var. benim de kokulara hassasiyetim var baş ağrısı hatta nefes darlığı yapıyor. oyüzden Prima kullanamıyorum iki oğluma da Huggies kullandım. hatta büyük oğlum 1,5 yaşına geldiğinde kendisi Huggies'i istedi ( oğluşum erken konuşmaya başlamıştı :) )

Gobek bagi oyuntulu diye prima premium care 1 aldik ama oyuntu palavra sonra o bitmeden molfix gobek bagi oyuntulu aldik cuk oturdu cok kizdik bastan niye bunu almadik diye ama simdi her bez degisiminde ust bas degistiriyoruz hep sizdiriyor primada olmamisti

ben can bebe kullaniyorum kizim dogdugundan beri suan 10 aylik hic bi sikinti yasamadim cok sukur :)

En iyisi prima premium care. Sonra yeşil olan. Sonra turuncu olan gelir. Zaten bezleri eline aldığında farkı açıkca görürsün. Ben ilk 6 ay premium care kullandım. Çokta memnun kaldım. Aldığım pişik kremini açmadım bile hiç. 6 aydan sonra yeşile geçtik maddi olarak bizi zorladığı için.İçinde koku var demişler ben o kokuyu sevmiştim krem kokusu o.
Ama bu demek değil ki bu bez senin bebeğine iyi gelecek. Benim bebeğime iui gelen sizin bebeğinize pişik yapabilir. O yüzden bu bwz iyi pişik yapmıyo gibi bir yorum tamamen görecelidir.
Piyasadaki en iyi bezlerdendir premium care bence onu alın ama küçük paket alın. Baktınız pişik yapmıyorsa devam edersiniz. Pişik yapıyosa pişik yapmayan bi bez bulana kadar denemekten başka çare yok malesef..

Balıklama girdim konuya kusura bakma ama ben deneyimli bir anne olarak henüz 4,5 aylık bebeğim kesinlikle primanın bezini tavsiye etmiyorum. Kızıma sadece doğduğu ilk hafta kullandım ve pişik oldu. Çok kötü de bir kokusu var. İnternette gezinirken ne almalıyım hangi bezi tercih etmeliyim diye link vermek yasak mı bilmiyorum ama www.filozofanne.com da bebek bezlerinin zararlarını gördüm. sana tavsiyem eğer yapabileceksen hiç düşünmeden yıkanabilir bezleri tercih etmen. Ben başladım kullanmaya bambino mio markası ve çok çok iyi. hemde bir zararı yok. Rabbim sağlıkla kucağınza almayı nasip etsin.
Merhaba bende yıkanabilir bez kullanmak istiyorum bebeğime, araştırma yapıyorum sürekli, yıkanması konusunda biraz fazla su ve elektrik harcıyor musun, düzenin nasıl merak ettim ?

Back
X