Balıklama girdim konuya kusura bakma ama ben deneyimli bir anne olarak henüz 4,5 aylık bebeğim kesinlikle primanın bezini tavsiye etmiyorum. Kızıma sadece doğduğu ilk hafta kullandım ve pişik oldu. Çok kötü de bir kokusu var. İnternette gezinirken ne almalıyım hangi bezi tercih etmeliyim diye link vermek yasak mı bilmiyorum ama www.filozofanne.com da bebek bezlerinin zararlarını gördüm. sana tavsiyem eğer yapabileceksen hiç düşünmeden yıkanabilir bezleri tercih etmen. Ben başladım kullanmaya bambino mio markası ve çok çok iyi. hemde bir zararı yok. Rabbim sağlıkla kucağınza almayı nasip etsin.Kızlar ufak ufak alışverişlerimize başlıcaz. Bebek bezi alıcam ama primanın hangi bezini tavsiye edersiniz. Aralarında ki fark nedir_?
çok haklısın bazen de anneye yaramıyor :) mesela Prima'da bir koku var. benim de kokulara hassasiyetim var baş ağrısı hatta nefes darlığı yapıyor. oyüzden Prima kullanamıyorum iki oğluma da Huggies kullandım. hatta büyük oğlum 1,5 yaşına geldiğinde kendisi Huggies'i istedi ( oğluşum erken konuşmaya başlamıştı :) )Aslında çok fazla stok yapmamak lazım her bez her bebeğe yaramıyo diyorlar.
Merhaba bende yıkanabilir bez kullanmak istiyorum bebeğime, araştırma yapıyorum sürekli, yıkanması konusunda biraz fazla su ve elektrik harcıyor musun, düzenin nasıl merak ettim ?Balıklama girdim konuya kusura bakma ama ben deneyimli bir anne olarak henüz 4,5 aylık bebeğim kesinlikle primanın bezini tavsiye etmiyorum. Kızıma sadece doğduğu ilk hafta kullandım ve pişik oldu. Çok kötü de bir kokusu var. İnternette gezinirken ne almalıyım hangi bezi tercih etmeliyim diye link vermek yasak mı bilmiyorum ama www.filozofanne.com da bebek bezlerinin zararlarını gördüm. sana tavsiyem eğer yapabileceksen hiç düşünmeden yıkanabilir bezleri tercih etmen. Ben başladım kullanmaya bambino mio markası ve çok çok iyi. hemde bir zararı yok. Rabbim sağlıkla kucağınza almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?