Bebek bezi ??

Bence en iyi bebek bezi prima, biz hep onlari aldik simdi baska marka almicaz pisik yapacagini sanmiyorum. Bence primayi deneyin

Merhabalar 1yaşında kızım var doğduğundan beri molfix kullanıyorum ama cildi çok hassas ne yaparsam yapayım pişik oluyor cesaret edemiyordum bez değiştirmeye ama bi kaç aydır arttı pişiği kızarıklık var sürekli bugün tekrar bez almaya gittim bezleri araştırmaya başladım, ve sleepy hassas ciltler için bebek bezi gördüm açıkcaso hassat ciltler yazdığı için denek istedim ve aldım acaba kullanan varmı arastırdım netten fakat pek yorum denk gelmedi aranızda kullanan varmı? Nasıl bez sizce?
bezlerin içerisinde pişik önleyici maddeler var. Bunların oranları bezden beze değişiyor. bebeklerde bazı maddelere karşı hassasiyet gösterebiliyoşar. Pişik kremleri de öyle birine iyi gelen birine iyi gelmeyebiliyor. Hatta 1 sene aynı bezi kullanıp sonradan pişik olan bile gördüm. Sonradan da hassasiyet kazanılabilir. Yani Ben doğduğundan beri prima kullanıyorum hiç pişik sorunumuz olmadı ama bu sizin bebeğinize iyi geleceği anlamını taşımıyor. pişiğiniz gittikçe arttıysa mutlaka Küçük paketler alıp mutlaka başka bezler deneyin.

Canım benim kizimdada hep pisik sorunu vardı prima huggies kullandım gecmedi.Krem araştırdım ve o mükemmel yaptı popoyu o gün bugündür pisik yok.Sudocrem kullaniyoruz biz bi dene istersen..
Denedim canım neler neler zeytinyağı bile sürdüm tık yok

3 aylık oğlum var doğduğundan beri sleepy kullanıyorum çok şükür hiç pişik sorunu yaşamadım..
Şükür bende kullandım bugün harika pişik falan yok hassas ciltler için olduğundan kızarıklığı hafifletti bile :) en güzeli ise bezi açıp ıslatıp ıslatmadığına gerek yok derecesi belli ediyorr hemen harika gerçekten

Merhabalar 1yaşında kızım var doğduğundan beri molfix kullanıyorum ama cildi çok hassas ne yaparsam yapayım pişik oluyor cesaret edemiyordum bez değiştirmeye ama bi kaç aydır arttı pişiği kızarıklık var sürekli bugün tekrar bez almaya gittim bezleri araştırmaya başladım, ve sleepy hassas ciltler için bebek bezi gördüm açıkcaso hassat ciltler yazdığı için denek istedim ve aldım acaba kullanan varmı arastırdım netten fakat pek yorum denk gelmedi aranızda kullanan varmı? Nasıl bez sizce?

Ben hep ayni marka kullandim kizimda bez olarak ama yaptığım en önemli sey pisik olmadan bile her altini actigimda pudra döktüm ve pişik sorunuyla karsilasmadim denemeni tavsiye ederim pisik icin deil pisik öncesi de yapilmasi gerekiyor ama

Ben hep ayni marka kullandim kizimda bez olarak ama yaptığım en önemli sey pisik olmadan bile her altini actigimda pudra döktüm ve pişik sorunuyla karsilasmadim denemeni tavsiye ederim pisik icin deil pisik öncesi de yapilmasi gerekiyor ama
Sleepy yi kullandım canım bugün hassaslara özel olduğu için gayet memnun kaldımm :)

İki çocuk çocuğumda da prima kullandım çok memnunum. Bir ara bimin bezini çok övdüler aldım denedim güya ekonomik ama atıyorum primada günde 3 bez kullanıyorsam bimin bezinde 5 adet kullanıyordum. Açıkcası hiç de ekonomik değil bana göre. Sızdırması falanda yok. Piyasada ki en iyi bez prima bence.

Numune istemiştim göndermediler. Nasıl bez bende bilmiyorum ama molfix kullandım bende ilk 6 ay, sürekli sızdırdı kakasını falan hep taşırıyordu gına geldi artık molfix bana göre vasat bir bez. Huggies daha iyiydi ama baya pahalı. Bimden jenny willy kullanıyorum bombastik bir bez :)) oğlum 9 aylık 3 pakettir onu alıyorum bazı sabahlar bezi aşırı şişmiş uyanıyor çiş dolu ama hiç sızdırmadı emiciliği süper bence fiyatına göre performansı beni baya şaşırttı. Molfixde sızan çişler yüzünden kaç sabah atletini değiştirmek zorunda kaldım oğlumun. Sadece birazcık kalın ve bezi takarken iyi ortalamak gerekiyor :) bu saatten sonra bezlere 30 lira bayılamam şu an jenny willyden memnunum ;)

Molfix sizdiriyor birde gece bagliyorum sabaha kadar srlsklam uyanıyor. Primaya devam ama bu paket bitince bimden alicam kullananlar memnun bakalım bizde ne olacak
Aynen molfixde sırılsıklam uyanıyordu oğlum hasta olcak böbrekleri üşütücek diye korktum artık o derece yani. Huggies de güzel fakat fiyat olarak yüksek ama bimin bezi harika günde 3 tane kullanıyorum şu an

Primanın en iyisi olduğunu düşünmüyorum ben. Hatta en iyi bez diye bir şey olduğunu düşünmüyorum. Her Bebek'te farklı sonuçlar çıkıyor. 6. aya kadar prima premium care kullandık, ardından 4. noya geçince neye uğradığımızı şaşırdık. Zaten bezin dokusu falan değişikti, çok ağır pişik yaşadık. Aktif bebede de düzelme olmayınca huggies E geçtik şu an çok memnunum. En başından da kullanabilirmişim. Neyse zaten siz de sleppy den memnun kalmışsınız, iyi olmuş.

Primayı sevmiyorum ben.yumuşak ve ince olabilir ama çok ıslak geliyordu.
Çocuklarıma molfix kullandım genelde ama prima kadar esnek değil.sonradan primaya geçmiştim ama primayı değişince hemen pişik yapıyor.
huggiesi hiç sevmemişti bünyeleri birde çok kalın.
Sleepy yi numune yolladılar ilk.
2 bez birde alt açma.ıslak mendilini kullanıyordum zaten memnundum.hem ıslak mendili hemde bezi gerçekten gayet güzel sevmiştim.genelde netten alabiliyorsunuz.

Birde pişiğe en iyi gelen ıslak mendil fresh'n soft un yeni doğan.en iyi kremde sudocrem.

Islak Mendili Çok kullanma arada poposunu yıka özellikle pişik olduğunda ıslak mendil hiç kullanma pamukla sil olmadı yıka kurula beponthol sur 3 güne biseycigi kalmaz..

Sleepy kullaniyorum bende 3 ay olacak. Yumusacik sizdirma yapmiyor ve esnek bantlari. Bi de gecen fark ettim sleepy 3 numara ve prima 4 numara en boy ayni hatta enden bir parmak büyük sleepy. Molfixin lastikleri sert kesti. Bimin bantlari kayis gibi ve buram buram parfüm kokuyor. Prima kullandim istemeyerek 3 numarasinin temizi dahi les gibi kokunca tum bezleri denedim sleepyde karar kildim tavsiye ederim.

Aktardan aynı sefa kremi kullan bide düzenli 6 hafta iyi gelebilir. Doğal bir krem tavsiye ederim. Mecitefendi markası.

Evet bak aynı sefayi bende kullanıyorum oğluma hemen etki ediyor . Her derde deva nerdeyse

Canim sleepy testir gondermisti ama bebeğim kaka yapmadan bezler bitti. Bişey anlamadım o yüzden. Islak Mendili cok güzel onu kullanıyorum. Bende prima bıraktım. Jenny willy basladm. Cok memnunum. Hem uygun hem de mis kokulu. Kokuyu hapsedyir ilk bes ay bosuna primaya para vernism. Dort aydir Jenny willy kullanıyorum. Arkadaslarm da denedj onlar da ona başladı.

Bende prıma kullanıyorum pampers onunda ıslaklık gostergesı var baya cıs alıyor hıcte pısık falan yapmadı.

Ben canbebe kullandım sonra bi gün tesadüfi arkadaşta bimin bezinden kullandım bırakana kadar onu kullandı hiç sıkıntı yaşamadık. Evet duyulmuş bir marka değil ama süper bir bez tavsiye ederim

Back
X