Canım şimdilik iki yda uç paket al sonrasını duruma gore al ilk aylar çok çabuk buyuyorlar çünkü elinde patlamasin.ama günlük 10-15 bezi göze al ona gore alSize bişey sormak istiyorum. İlk ay ne kadar bez kullandınız? Ona göre şimdiden stok yapmak istiyorum, yardım edin
Al al ucuzsa kaçırma.daha çok para yatircan bezeGünde o kadar gidiyor mu yaİnternette kampanya var 4 paket çok ucuza geliyor. Çok gelir mi?
Bu tavsiyeni unutmamam lazımAl al ucuzsa kaçırma.daha çok para yatircan bezeen az 10 tane gidiyor bide bu bebeklerde kuru beze kaka yapma alışkanlığı okuyor o yüzdende çok gidiyor bak benden tavsiye hani diyorlar ya uyanınca altını değiştir sonra emzir diye.oyle yapma once emzir sonra altını değiştir çünkü emerken yapıyorlar kakalarini sonra bana dua edersin
Size bişey sormak istiyorum. İlk ay ne kadar bez kullandınız? Ona göre şimdiden stok yapmak istiyorum, yardım edin
offff ne yaptiniz:)Canım şimdilik iki yda uç paket al sonrasını duruma gore al ilk aylar çok çabuk buyuyorlar çünkü elinde patlamasin.ama günlük 10-15 bezi göze al ona gore al
3 -4 paketmı :)3-4 paket yenıdogan bez alınmaz hanımlar yapmayın bır paket anca bıtırılıyor sonra 2 numaraya gecılıyor bebegın bacaklarını sıkmayın bezı bıtırecm dıye:)) gunde 15 bez sızın bebegın maşallahı varmış. benımkı 3-4 gıderdı gunde bebege gore degısıyor bu işler
Gunde 3 4 bez mi vayy bee bizimki taramali gibi ogleye kadar 3 4 bez batiriyor zaten
Canım benim kızımda ilk molfix kullandım.bi gün molfix bulamadım canbebe aldım.sonra gene molfix bulamadığından huggis aldım.sonra epey huggis aldım.biri tavsiye etti bim bezi kullandım.pisik yapmadı ama ben hoşlanmadım vazgeçtim.simdide prima kullanıyorum ve hiçbirine yabancılık çekmedi.bu çalışmayla ilgili değil cilt yapısıyla ilgili.bi akrabam var molfix pişik yaptı kullanamadı prima aldı.baska biri prima pişik yaptı diye molfix aldı.Hepinize çok teşekkür ederim iyi ki sormuşum bilmeden almak istemiyorum
Size bir sorum daha olacaktıİlk doğduğunda iyi bez kullanmak istiyorum, Prima Premium Care nasıl sizce? Siz kullandınız mı? Bir de hani derler ya ilk kullandığın beze alışırlar sonra değiştiremezsin diye, öyle bişey var mı? Ya da ne kadar sürede alışırlar?
Molfixle huggis arası bisey idare eder.ama bel kısmı benim kızımın cildini tahriş etti sanırım oralar pişik oluyordu.bebegin yedi sekiz aylık olduğunda bi deneyebilirsiniz.ama ilk deneme için prima yada molfix al bencePardon ya kedim klavyenin üstünden geçti cevap olarak gelmiş
Deneyerek öğrenmeli o zamanBimin bezi nasıl yumuşak mı?
Rica ederim canım.bebek buyuturken dinlenmesi gereken en önemli şey ne biliyor musun.annelik ic gudulerin.o nu sen taşıdın sen dogurdun.en iyide sen anlarsın.her kafadan ses çıkacaktır herkez birşey söyleyecektir onları dinle ama çocuğuna en uygun olana sen karar ver.c çünkü onun ne istediğini sadece sen bilebilirsinTamam kararımı verdim, etrafımdakilere aldırmadan istediğim bezi alacağım. Çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?