Bebek Beslenmesi Bebek Bezi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Inffinity

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
214
417
303
Size bişey sormak istiyorum. İlk ay ne kadar bez kullandınız? Ona göre şimdiden stok yapmak istiyorum, yardım edin

Size bişey sormak istiyorum. İlk ay ne kadar bez kullandınız? Ona göre şimdiden stok yapmak istiyorum, yardım edin
Canım şimdilik iki yda uç paket al sonrasını duruma gore al ilk aylar çok çabuk buyuyorlar çünkü elinde patlamasin.ama günlük 10-15 bezi göze al ona gore al

Günde o kadar gidiyor mu ya İnternette kampanya var 4 paket çok ucuza geliyor. Çok gelir mi?

Günde o kadar gidiyor mu ya İnternette kampanya var 4 paket çok ucuza geliyor. Çok gelir mi?
Al al ucuzsa kaçırma.daha çok para yatircan beze en az 10 tane gidiyor bide bu bebeklerde kuru beze kaka yapma alışkanlığı okuyor o yüzdende çok gidiyor bak benden tavsiye hani diyorlar ya uyanınca altını değiştir sonra emzir diye.oyle yapma once emzir sonra altını değiştir çünkü emerken yapıyorlar kakalarini sonra bana dua edersin

Bu tavsiyeni unutmamam lazım çok teşekkür ederim bana yardım ettiğin için

Bez stoklamayın bence. 1 paket yeterli oluyor ilk başta. Hastaneden evinize gelince ilave alırsınız. Her bez her bebeğe yaramıyor pişik alerji vs yapabiliyor. Böyle bir durumla karşılaşırsanız elinizde patlar.

3 -4 paketmı :)3-4 paket yenıdogan bez alınmaz hanımlar yapmayın bır paket anca bıtırılıyor sonra 2 numaraya gecılıyor bebegın bacaklarını sıkmayın bezı bıtırecm dıye:)) gunde 15 bez sızın bebegın maşallahı varmış. benımkı 3-4 gıderdı gunde bebege gore degısıyor bu işler

Bence stok yapma canm. Biz 1 numaradan 88 lik 2 paket kullandik sonra 2 numaraya gectik. Tabi dogum kilosuna da bagli ama 3 paketi gecmez sanirm ayni beden. Buna dogunca karar vermek gerekk.

Canım şimdilik iki yda uç paket al sonrasını duruma gore al ilk aylar çok çabuk buyuyorlar çünkü elinde patlamasin.ama günlük 10-15 bezi göze al ona gore al
offff ne yaptiniz:)
benimde bebisim var ama hic o kadar bez degistirmedim:)
bi ishal olunca bez sayimiz artti onun disinda ortalama 4-5 yani..bebisten bebise degisiyor demek:)

Gunde 3 4 bez mi vayy bee bizimki taramali gibi ogleye kadar 3 4 bez batiriyor zaten

Canım kilosuna bağlı çok kilolu doğmazsa 3 paket gider ilk zamanlarda

10-15 arası bez pisletecek günde. En az 6 olması gerek.

Biz prima aldık üç paket. Bir buçuk ay yetecek gibi. Daha sonrası için almıyorum artık. Cinsiyetine göre almak istiyorum sızdırmalar için,erkek bebkler için huggiesi çok övmüşler. Onu deneyip beğenirsek ona göre devam edeceğiz

Gunde 3 4 bez mi vayy bee bizimki taramali gibi ogleye kadar 3 4 bez batiriyor zaten

Doktorlar zaten en az 6 bezin gerektiğini söylüyor günlük. Sağlıklısı buymuş.Bekletmeden küçücük bir damla da olsa almamız gerek iltihaplanma enfeksiyon olmaması için.

Hepinize çok teşekkür ederim iyi ki sormuşum bilmeden almak istemiyorum
Size bir sorum daha olacaktı İlk doğduğunda iyi bez kullanmak istiyorum, Prima Premium Care nasıl sizce? Siz kullandınız mı? Bir de hani derler ya ilk kullandığın beze alışırlar sonra değiştiremezsin diye, öyle bişey var mı? Ya da ne kadar sürede alışırlar?

Canım benim kızımda ilk molfix kullandım.bi gün molfix bulamadım canbebe aldım.sonra gene molfix bulamadığından huggis aldım.sonra epey huggis aldım.biri tavsiye etti bim bezi kullandım.pisik yapmadı ama ben hoşlanmadım vazgeçtim.simdide prima kullanıyorum ve hiçbirine yabancılık çekmedi.bu çalışmayla ilgili değil cilt yapısıyla ilgili.bi akrabam var molfix pişik yaptı kullanamadı prima aldı.baska biri prima pişik yaptı diye molfix aldı.

Pardon ya kedim klavyenin üstünden geçti cevap olarak gelmiş
Deneyerek öğrenmeli o zaman Bimin bezi nasıl yumuşak mı?

Pardon ya kedim klavyenin üstünden geçti cevap olarak gelmiş
Deneyerek öğrenmeli o zaman Bimin bezi nasıl yumuşak mı?
Molfixle huggis arası bisey idare eder.ama bel kısmı benim kızımın cildini tahriş etti sanırım oralar pişik oluyordu.bebegin yedi sekiz aylık olduğunda bi deneyebilirsiniz.ama ilk deneme için prima yada molfix al bence

Tamam kararımı verdim, etrafımdakilere aldırmadan istediğim bezi alacağım. Çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz

Tamam kararımı verdim, etrafımdakilere aldırmadan istediğim bezi alacağım. Çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz
Rica ederim canım.bebek buyuturken dinlenmesi gereken en önemli şey ne biliyor musun.annelik ic gudulerin.o nu sen taşıdın sen dogurdun.en iyide sen anlarsın.her kafadan ses çıkacaktır herkez birşey söyleyecektir onları dinle ama çocuğuna en uygun olana sen karar ver.c çünkü onun ne istediğini sadece sen bilebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…