Yok canım istediğin kadar sor bildiğim.kadariyla cevaplarim her zaman.dogumdan sonrda aklına takılan olursa sorabilirsiniz.bildiim.birsey olursa cevaplarim.2 paket çok gelmez canım aşağı yukarı sana 20-25 gün yeter sana o bez.:) ilk zamanlar çok kaka yapıyorlar o yüzden sık bez değiştiriliyor.sonra zaman ilerledikçe bu şıklık azalıyor.hatta sana bi tavsiye daha verim.iki uç ydan sonra geceleri kaka yapmadigi surece bezini değiştirme.Evet canım çok haklısın onu benden iyi kimse tanıyamaz..
Çok sordum ama, 108li 1 numara 2 paket bez çok mu gelir?
Tamam gelÇok teşekkür ederim yardımların içinAklıma geldikçe sana gelirim o zaman :)
Ben bezin tamamen dolmasini hic beklemiyorum yoksa pisik oluyor hemen en fazla 2 saat bekletiyorum evde disaridaykende bazen 3 saati buluyor ama asla 4u beklemiyorum bir defa degistirmedim neler cektikkkDoktorlar zaten en az 6 bezin gerektiğini söylüyor günlük. Sağlıklısı buymuş.Bekletmeden küçücük bir damla da olsa almamız gerek iltihaplanma enfeksiyon olmaması için.
Premium care daha pamuklu, ďısıda pamuklu ve yumusacık,daha çok hava aliyor ve daha pahalı :)Kızlar bu primanın yeni bebek ile premium care farkı nedir?
Anladım çok teşekkür ederimmmPremium care daha pamuklu, ďısıda pamuklu ve yumusacık,daha çok hava aliyor ve daha pahalı :)
Yeni bebekler yesil pakettekiler biraz daha az pamuklu oluyor. Dısi daha az hava alıyor. Ilk dogdugunda care kullanmistim ben sonra yesil pakkettekilerle devam ettim :)
Cok tesekkur ederim paylasiminiz icin :) Allah hepimizin yavrusuna saglik sihhat versinMerhaba,
Bende aynı soruyu hamilelik boyunca merak ettim hatta kaç paket alsak falan filan derken doğuma giderken eczanede durup bez aldık :)) onu da eşim yanlışlıkla prematüre almış. Gerçi benim bebeğim küçük doğduğu için pek sorun olmadı.
Benim kızım 2.450 kg doğdu ve sonra yoğun bakımda kaldı orda da 100 gr zayıflamış.
Biz primanın beyaz paketli olan premium careni kullanıyoruz. çok memnunum yumuşacık ve rahat.
1 numara olan yeni bebek paketini ilk 2 ay içerisinde 4 kere aldık.
şu an 3. aya giricez 5. paketimizi yarıladık sayılır. ilk 3 hafta özellikle günde 10 15 civarı bez değiştiriyorduk şimdi giderek azaldı şu an günde 2 kere kaka yapıyor ama ben toplam 5 bez değiştiriyorum günde.
bence sende 3 paket al dursun belki bebeğin tombiş doğar ya da çok hızlı büyür belli olmaz sonra elinde patlamasın.
hayırlı olsun bebişin..
Çok çok teşekkür ederimmne demek canım kafana takılan bir şey olursa özel mesaj atabilirsin.
Aslında degiştirme sıklıgına baglı canım ben ilk başlarda çok sık degistirdim neredeyse saatte bir gece bile sabaha kadar 4 5 defa degistirirdim. Artik 2 defa degistiriyorum bazen 1 defa oluyor. Ama gunduzleri 2 saatten fazla bekletmiyorum bebegimin cildi çok hassas hemen mantarı çogaliyor. Bu arada bebegim 3aylık oldu. Sanada şuanda biz ne desek yanlış olur. Belki senin bebegin farklı olacak.
Ayrıca bebekler çok kücük oluyor ill dogduklarinda kesinlikle 2 numara bez almayin. 1numara bulabilirseniz ilk gunler icin 0 bile alabilirsiniz. Ben marketti kızın yonlendirmesiyle 2 numara aldım ve çok buyuk oldu. Bebegim kucuk dogmadı 3.300 gramdı. Şuan neredeyse 6.5 kilo ve ben hala 2 numara kullanıyorum. Çünkü primanın bezleri çok büyük oluyor. Diger markaların 3 numarasıyla aynı boyda.
Diyecegim o ki bez stogu yapacaksan 2 numara bezden yapabilirsin. :)
Bu arada ben ilk başlarda hep disari sizdiriyor sanıyordum. Megersem ben yanlış bağlıyormusum icindeki lastikli kısma hic dikkat etmiyormusum
Canım 1 numarayı da uzun bir sure kullanirsin zaten. Dedigim gibi molfix ve canbebeyle ölçtüm boylarini. Primanın 1 numarası onların 2 numarasıyla aynı boyda. Benim bebegim 3 aylık oldu ve ben 2 numara kullanıyorum. Bence ilk günler için bulabilirsen 0 al
Bebeğim biraz küçük doğacak gibi, o zaman 1 numara büyük mü gelir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?