- Konu Sahibi yasminapdr
-
Merhaba arkadaşlar, eşimle evleneli 1 yıl oldu, bu zamana kadar bir çok sorun yaşadık. hepsini çok şükür atlattık. Allah tekrarını göstermesin. ben önceden hep derdim ki evlenir evlenmez çocuk isterim ama yaşadığım sıkıntılardan dolayı 1 sene geçti., şimdi sizlerin fikrine ihtiyacım var..bebek olması eşleri birbirine bağlar mı yoksa herşey eskisi gibi devam eder mi, eşim bana çok bağlı bundan çok memnunum yalnız ailesine de çok bağlı. şu sıralar bazen ayrı bi evi olduğunu artık evli olduğunu düşünemiyor. ama tabi baştaki duruma göre çok çok iyi. şükürler olsun.
Eşin ailesine düşkünse,bebek olunca değişmez.
Aile yapısını bilemiyorum ama mesela bebeğin isminden tut,bebeği görsünler bahanesiyle sürekli babaanneye götürmek,annesinin eski usul bebek bakımı müdahaleleri gibi şeyler yaşayabilirsin.
Bu arada anneler,bebek olduktan sonra çevreye karşı daha tahammülsüz,eşinden daha çok ilgi bekleyen,alıngan ve depresif bir sürece girebiliyorlar.
Biz kendimiz bir aile oluruz,eşim kendi ailesinden uzaklaşır,bebeğimle bana yönelir diye düşünüyorsan hata edersin.
Merhaba arkadaşlar, eşimle evleneli 1 yıl oldu, bu zamana kadar bir çok sorun yaşadık. hepsini çok şükür atlattık. Allah tekrarını göstermesin. ben önceden hep derdim ki evlenir evlenmez çocuk isterim ama yaşadığım sıkıntılardan dolayı 1 sene geçti., şimdi sizlerin fikrine ihtiyacım var..bebek olması eşleri birbirine bağlar mı yoksa herşey eskisi gibi devam eder mi, eşim bana çok bağlı bundan çok memnunum yalnız ailesine de çok bağlı. şu sıralar bazen ayrı bi evi olduğunu artık evli olduğunu düşünemiyor. ama tabi baştaki duruma göre çok çok iyi. şükürler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?