Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin bebeğiniz ne kadarlık bizimki 27 haftalıkBPD kesenin boyu diğeri bebeğin baştan popoya boyu galiba. Yani tahmin ettim.
Yani şuan benim bebeğim 9 cm üstünde sizin bebeğiniz daha yeni ve küçük olduğu için mm olarak ölçülüyor.
O baya büyük sizinki canım o zaman ben yalnış tahmin ettim ultrason kağıdında yazmıyor ama benim doktorum en son 9 cm demişti 4 aylık hamileyim 2 hafta önce gitmiştim. Doktorunuz ne söylüyor peki size boyu kilosu söylenmesi lazımdı.Sizin bebeğiniz ne kadarlık bizimki 27 haftalık
kardwşim hamile Doğuda görev yapıyordu kontrole şehire gittiğinde de doktor hersey normal demiş ama kardesim sormayı unutmuş şimdi de merak ettik.O baya büyük sizinki canım o zaman ben yalnış tahmin ettim ultrason kağıdında yazmıyor ama benim doktorum en son 9 cm demişti 4 aylık hamileyim 2 hafta önce gitmiştim. Doktorunuz ne söylüyor peki size boyu kilosu söylenmesi lazımdı.
Hmm anladım yani doktor normal dediyse bir sorun yoktur çok şükür. Aslında merak ediyorsa internetten hafta hafta gebelik yazınca bütün bilgiler geliyor ekrana onu oradan hesaplanabilir. Hayırla sağlıkla alsın evladını kucağına :)K
kardwşim hamile Doğuda görev yapıyordu kontrole şehire gittiğinde de doktor hersey normal demiş ama kardesim sormayı unutmuş şimdi de merak ettik.
Femur boyu 5 cm imişbilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Bu ultrason görüntüsü bilgilerine göre bebeğin boy ölçüsü nedir?
FL: 49.8 mm
BPD:75.1 mm
Yükleyemedim fotoğrafı maalesef. Hayır mm yazıyor ama doktoru da herseyin normal olduğunu söylemiş49 mm nedir? Cm olmasın?
Ayrıca bpd baş ölçüsü. Foto yok mu bu değerlerin yazdığı? Yani doktor boyu kaç demiyor mu?
Çok sagolun amin inşallahhhFlnin karşısında yazan rakami 7 ile çarpınız. Yaklaşık 35 cm. Gayet normal.. Sağ selim doğsun kuzucuk..
Rica etsem benim bebişin boyunuda hesaplar mısınız? Ben beceremedim deFlnin karşısında yazan rakami 7 ile çarpınız. Yaklaşık 35 cm. Gayet normal.. Sağ selim doğsun kuzucuk..
Yaklasik 12 cmRica etsem benim bebişin boyunuda hesaplar mısınız? Ben beceremedim defl:16.9 mm 15+5 günlük hamileyim. :)
Tabi ki. Yaklasik 12 cm.. gayet normal canim. Allah sag selim doğurmayı nasip etsin..Rica etsem benim bebişin boyunuda hesaplar mısınız? Ben beceremedim defl:16.9 mm 15+5 günlük hamileyim. :)
Çok teşekkürlerYaklasik 12 cm
Çok teşekkür ederim :))))Tabi ki. Yaklasik 12 cm.. gayet normal canim. Allah sag selim doğurmayı nasip etsin..