Bebek boyu

gozdesu89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
328
434
33
35
bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Bu ultrason görüntüsü bilgilerine göre bebeğin boy ölçüsü nedir?

FL: 49.8 mm
BPD:75.1 mm

BPD kesenin boyu diğeri bebeğin baştan popoya boyu galiba. Yani tahmin ettim.

Yani şuan benim bebeğim 9 cm üstünde sizin bebeğiniz daha yeni ve küçük olduğu için mm olarak ölçülüyor.

Sizin bebeğiniz ne kadarlık bizimki 27 haftalık
O baya büyük sizinki canım o zaman ben yalnış tahmin ettim ultrason kağıdında yazmıyor ama benim doktorum en son 9 cm demişti 4 aylık hamileyim 2 hafta önce gitmiştim. Doktorunuz ne söylüyor peki size boyu kilosu söylenmesi lazımdı.

K
kardwşim hamile Doğuda görev yapıyordu kontrole şehire gittiğinde de doktor hersey normal demiş ama kardesim sormayı unutmuş şimdi de merak ettik.

K

kardwşim hamile Doğuda görev yapıyordu kontrole şehire gittiğinde de doktor hersey normal demiş ama kardesim sormayı unutmuş şimdi de merak ettik.
Hmm anladım yani doktor normal dediyse bir sorun yoktur çok şükür. Aslında merak ediyorsa internetten hafta hafta gebelik yazınca bütün bilgiler geliyor ekrana onu oradan hesaplanabilir. Hayırla sağlıkla alsın evladını kucağına :)

bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Bu ultrason görüntüsü bilgilerine göre bebeğin boy ölçüsü nedir?

FL: 49.8 mm
BPD:75.1 mm
Femur boyu 5 cm imiş
Femur bacagımızdaki uzun kemik yani kalçada dize olan kısım
Netten baktım haftası ile uyumlu
Bu durumda bebek de yaklasik 35-37 cm boyunda 800-1000 gram agırlığında

Son güncellemem
Femur boyunun 7 katı boyu veriyormus

Son düzenleme:
49 mm nedir? Cm olmasın?
Ayrıca bpd baş ölçüsü. Foto yok mu bu değerlerin yazdığı? Yani doktor boyu kaç demiyor mu?

Flnin karşısında yazan rakami 7 ile çarpınız. Yaklaşık 35 cm. Gayet normal.. Sağ selim doğsun kuzucuk..

Flnin karşısında yazan rakami 7 ile çarpınız. Yaklaşık 35 cm. Gayet normal.. Sağ selim doğsun kuzucuk..
Rica etsem benim bebişin boyunuda hesaplar mısınız? Ben beceremedim de fl:16.9 mm 15+5 günlük hamileyim. :)

Arkadaşlar bugün kontrolüm vardi 26+3 bebeğim 34 cm 987 gram haftasıyla uyumlumu sizce doktor eşim ve bana bakarak gerçi ikinizde uzun boylusunuz dedi bebeğin kısa olduğunu düşünüp mu böyle bişey demis olabilir yoksa ıyi olduğunu düşündüğü içinmi ikinizde uzun boylusunuz dedi anlamadım sizce nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…