- 13 Mart 2015
- 82
- 19
- 8
- 34
- Konu Sahibi sevgi-cicegi
Herkese merhaba bebeklerimiz oluyor ama maalesef herkesin karismasi beni o kadar cok yoruyorki. . Tanidik hatta sokakda hic tanimadik insanlar bile bu turkiyenin bir gercegi gibi. Buyukler kendi yetistirme tarzini niye uygulamaya calisiyorlar ki. Ya bu benim bebegim birakin ona doyayim ben biyuteyim dimi...
kundaklamanin zarari bilmeyen yok ama eskiler hala yapmak icin can atiyor zarar li diyincede BIZ YAPTIK BIRSEY MI OLDU .. sekerli seyler yemek daha bebege bide zararli diyorum onlar yedirelim birsey olmaz . Ben erkwn bastirmayalim diyorum onlar hosuna gidiyor birsey olmaz her zaman uyarmakdan yoruldum sevsinler ama sadece sevsinler dimi yetistirmesine karismasinlar
kundaklamanin zarari bilmeyen yok ama eskiler hala yapmak icin can atiyor zarar li diyincede BIZ YAPTIK BIRSEY MI OLDU .. sekerli seyler yemek daha bebege bide zararli diyorum onlar yedirelim birsey olmaz . Ben erkwn bastirmayalim diyorum onlar hosuna gidiyor birsey olmaz her zaman uyarmakdan yoruldum sevsinler ama sadece sevsinler dimi yetistirmesine karismasinlar