• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek büyütürken spor?

ssusam

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2.917
Puanlar
63
Merhaba aslında benim doğum kilolarım kalmadı ama güçlenmek ve eski formuma dönmek için spora başlamak istiyorum. İşe başladığım için bebeğimi evde bırakıp spora gitmek istemiyorum çünkü eve geleceğim saati biliyor ve heyecanla evde beni bekliyor. Hatta camda bekliyor diyeyim.
Rutinimiz şu şekilde sabah 5-6-7 de kalkıyoruz 8 e kadar hem hazırlanıp hem bebeğimle zaman geçiriyorum, 8 de evden çıkıyorum 4.30, 4.45 gibi eve geliyorum zaman geçiriyoruz yemek vs yiyoruz saat 7.30-8 gibi uyuyor ama uyuma saati bazen 9 u da bulabiliyor. Bu saatten sonra benim de pilim bitmiş oluyor, biraz eşimle zaman geçiriyoruz sonra uyuyorum. Bu akışta sporu nereye sığdıracağımı bilmiyorum. Akşamları eşimle bisiklet sürmeye, yürüyüşe vs çıkıyoruz ama maalesef istediğim daha ciddi spor yapmak. İşim güç gerektiriyor şuan işimi yapmıyorum ama 1 yıl sonra işe döndüğümde kondisyonumun gücümün yetersiz olmasından korkuyorum. Sizce evde video olan programlardan açsam ağırlıkla çalışsam iyi gelir mi? Birde bunu actigim zaman bebeğimle yapmayı düşünüyorum ekran göre 30 dakika kadar çok etkiler mi? Yoksa spor videosu olduğu için çok ilgisini çekmez mi? Bebeğim 11 aylık. Ya da başka nasıl bir yol izleyebilirim

Bunu ben de düşünüyorum eskiden aktif spor hayatım vardı şuan 7 ay olacak doğuralı sadece yoga ve güç pilatesi yapıyorum ama kesmiyor kondisyonum kötü eskiden tenis yüzme yapardım spor salonu sevmiyorum hiç ama evde barfiks var dirwnç bandı vs takılıyorum öyle ama kas kaybım var

Bunu ben de düşünüyorum eskiden aktif spor hayatım vardı şuan 7 ay olacak doğuralı sadece yoga ve güç pilatesi yapıyorum ama kesmiyor kondisyonum kötü eskiden tenis yüzme yapardım spor salonu sevmiyorum hiç ama evde barfiks var dirwnç bandı vs takılıyorum öyle ama kas kaybım var
Bende bugün evde yapmaya başlayacağım, spor salonunda spor yapabiliyorum ama canım çok sıkılıyor haftasonu bebeğimle gidip spor yapabileceğim salonlara bakacağım ya da o uyuduktan sonra bir şekilde enerji bulup spora çıkacağım. Kesin karar verdim yoksa gün geçtikçe üşeniyorum

Bende bugün evde yapmaya başlayacağım, spor salonunda spor yapabiliyorum ama canım çok sıkılıyor haftasonu bebeğimle gidip spor yapabileceğim salonlara bakacağım ya da o uyuduktan sonra bir şekilde enerji bulup spora çıkacağım. Kesin karar verdim yoksa gün geçtikçe üşeniyorum
Ben de haftada 3 hocayla çalışıyorum pilateste salon sevmiyorum ama güç kas kaybettim

Back
X