- 22 Ocak 2009
- 1.301
- 33
- 158
- 38
- Konu Sahibi PinarOzkan
-
kıslar bende bebek iatiyorum ama hiç folikasit kullanmadım doktorada gitmedim daha adetim bitisn çalışmalara başlıcaz ama bendemi geç kaldım doktor ve folik asit için
Arkadaslar merhaba....benim de sorum folik asit...bu ay veya subatta calismalara basliycaz..ama folik asit daha bugun kullanmaya basladim..yani hamilelikten once 3 ay kullanamamis olucam eger hamile kalirsam...3 ay kullanamamis olmam bir sorun olur mu...ama hergun brokoli ve bol yesillik tuketiyorum..onlarda da varmis folik asit..Yardimci olursaniz sevinirim,...
doktorum hamileliliği planlamadan 3 ay önce folik asit kullanmaya başla dedi bana herkese aynı şeyi mi söylüyorlar bilmiyorum
arkadaşlar peki doktora gittiğimiz gün önemli mi.yani yumurtalama ya da adetin 2.günü falan gibi bir günü var mı?bir de bu testler özel hastanede ve haftasonu yapılabilir mi,çok mu masraflı olur?:44:
siz ne kadarlık evlisiniz hamileliği hesaplayarkmı yaptınız yumurtlama günüyle mi ? bende ilerde istiorum yeni evli sayılrıım 1 yıllıkmerhaba ben 1.5 aylık hamileyim 1 ay önceden folik asit kullanmaya başladım gerçekten yaralı bir şey ama tabi ilk önce doktoro muayne olmak önemli şimdiden hayırlı olsun
Ben de 3,5 yıllık evliyim. Daha önce istemiyoduk bebek ama artık istiyoruz. Bu cumartesi acıbademe gidicem hamile kalmama bir engel var mı diye. Daha önce kontrol amaçlı gittiğim doktorlar kafamı çok ama çok karıştırdı. İnşallah bu doktor yüreğimi ferahlatır. Hamile kalmak istediğim aya daha çook var ama bir engel varsa bunu gidermek istiyorum :) Eylül ekim gibi kalamalıyım çünkü öğretmenim. Demir eksikliği ben de mevcuttt. Venofer serum mu dersiniz,maltofer mi dersiniz daha neler nelerrrr içtim. Umarım dilerim tarihlerde olurr...tabi kısmetse ve hayırlısıylaaa innnnşalllaaaaahhhh
evet follik asit bebeğin gelişim için çok önemli mutlka kullanılmalı..
inşallah birbirimize güzel haberlerimizi gene burdan iletiriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?