- Konu Sahibi PinarOzkan
-
arkadaşlar yaklaşık 6 ay önce bir antidepresan başladım ve yılbasından 1 hafta önce bıraktım aralığın 22 si gibi eşimle bebek düşünüyoruz acaba antidepresan bittikten ne kadar süre sonra bebek düşünülmeli ne zaman kimyalsal vücuttan atılır ve bebek zarar görmez bi fikriniz var mı lütfen yardımcı olurmusunuz
Kızlar merhaba bişey sorucam bende hamilelik öncesi muayene olmak istiyorum doktora gidicem ama adetliyken gittiğimizde bi sorun oluyomu yani adetliykende tahlil yapıp sağlıklı sonuç alabiliyomu doktor???
tesekkurler canım konu açmama yardım ettiğim için forumda yeniyim arkadaşlar..
Ben şimdilik zararlı olanşeyleri hayatımdan çıkarmaya başladım çay ve kahveyi azalttım sezonu olmayan meyve ve sebzeleri artık eve almıyorum domates salata gibi daha çok sebze agırlıklı beslenmeye başladım
ama her gün her an aklımda cocuk var bir an önce geçsede şu zaman en azından bebişlerimizi yola koyabilsek :)
Pınar neden 3 ay ,geçenlerden ben de doktora gittim 3 ay sonra dedim bana ısmarlamamı yapıyorsunuz dedi,doktor olmuş ama ne insanlara saygı duymayı öğrenmiş nede kasım aralık doğumluların anaokulunu 1 yıl daha okuduklarını bilmiyor.
kızlar merhaba muhabbetınız bol olsun krınlar bebısle dolsun:)
bende cumartesı gunu gıttım doktora alttan muayene ettı rahım agzında buyuk bır yara var dedı ve lazerle operasyon oldum sımdı fıtıl kullanıyorum bu fıtıl beslemek amacıylaymıs.bırde herkesın kı gıbı folık asıt verdı onu kullanıyorum.bende guatr var gecen sene tahlıl yaptırmıstım onların sonuclarını ıstedı ama hormon tahlılı felan vermedı bana neden acaba bu cumartesı yıne kontrole gıdıcem.bırde br sey var dedı belkı hamılşe kalırsın 1 yada 2 gune bellı olur dedı belkıde kıst olabılır yada yumurta catlamamıs olabılır dedı buna suan bır sey dıyemem haftaya bakıcaz dedı.s
Bana da doktor folik asit ve 5 tane test önerdi. Toksoplazma(2 tip), kızamıkçık (2 tip) ve kan testi (tüm parametreler)...Onun dışında hayatında hiç birsyei askıya alma(sporu, gezmeyi tozmayı, içki vsy)hamile oldugunu anlayana kadar bunların bir zararı olmaz, aksine bu kadar ince düşünürsen kendini strese sokarsın ve hamile kalmaktaki en önemli kriterlerden biri strestir dedi. Çok rahatladım.Bana böyle rahat bir doktor lazım. Çalışmalara başladık diye sporu falan bırakmıştım...Hayatıma tam gaz devam, her zamanki gibi besleniyor, hareket ediyor ama bir tek folik asit alıyorum...O da çok iştahımı açtı o yüzden gece yatarken alıyorum...
Merhaba arkadaşlar
bende bebek düşüncesini düşünmeye başladım diyebilirim :)
2 senelik evliyim.daha istemiyorum ama en azından yazdan sonra hamile kalabilirim diye bir diyetisyene gittim bende
önce kilo vermekle balıyorum bende bu yola hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?