Doğuma Hazırlık bebek çantası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

beyz@

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
247
0
96
İçel Mersin
arkadslar bebek cantalarınızı nerden ve nasıl bir model aldınız farklı modern bişey almak istıyorum oldugum sehır kucuk bıyer bulamadım internette cok guzel modeller var ama nekadar guvenilir bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Canım ben bebek çantası almadım onun yerine bir arkadaşımın tavsiyesiyle bol gözlü kocaman siyah bir çanta aldım. Malum şimdi büyük çanta moda, bulmakta hiç zorlanmadım. Ayrıca bebek çantalarının ucuzları çok dandik. ıyileri de 100 TL civarında ve ağır. Aman hafif olmasına da dikkat et. Zaten eşyalar çok ağırlık yapıyor...

ben de henüz almadım ama.. spor sırt çantaları acaip rahat oluyomuş.. yeni doum yapan arkadaşlarım öle tavsiye etti.. reebook marka bir tane pembe çanta beğendim ve fiyatı 35 tl ydi.. onu alıcam ben..
sevgler..

Bebek cantası Şuanda hemen alma cÜnkÜ 2010 modeller cıkacak ve pıerrecardının anne bebek cantalarıvar cok gÜzel ve genıŞ nette bulabılır sın sıze tavsıyem
ayhancocuk ga bakmanız nette yakında 2010 modellerı cıkacak ben beklıyorum cunkÜ

Kızlar ben loocks diye bir markanın bebek çantasını 48 tlye almayı düşünüyorum.
Aslında bir çok büyük çantada bu işi görecektir ama bir tane alıyım istiyorum herşeye rağmen.

Back
X