- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #23.341
ecee dün düşünüyodum öleee senin doğumuna
ben 6 aylık falan olucan kısmetse
derdaya bebek mevlüdü falan yaparsan
gelmek isterim
gerçekten gelirmisin?
çok sevinirim
kız bız mevlud yapınca kk dakıler cagırsak yeter valllaaaaaaa demı arkadaslarrrrrrrrrr kım tutar bızzzzzzzzzzzzzzzııııııııııııııııı
o zaman şartlar müsait olursagerçekten gelirmisin?
çok sevinirim
o zaman şartlar müsait olursa
ben çok isterim gelmeyi ..bursadan istanbula şimdi
feribot falan 1,30 saatte gidiliyor
hem derdayı koklarım hem anneyi görürüm
ne güzel olur
ece sen diyet yapmışmıydın cnm? eğer daha önce sorduysam kusura bakma cnm. kafam çok karışık . bu ay deneme olacak ya çok heyecanlıyım...
havayı güzel gördümü hiç affetmiyoevt ELARA sen bugünlerde çok geziyorsun ve bizi boşluyorsun
farketmedim zannetme
havayı güzel gördümü hiç affetmiyo
hiii bilmem mi ... bi de ben sonradan tesettüre girdimdoğru bende sabahtan beri plan yapıp vazgeçiyorum
çıkıyım diyorum sonra üstümü giymeye üşeniyorum elbise çorap uzun geliyor
eskiden bi kot bi badi yalla ama şimdi .....
Bende haftaya belli olucak inş bakalım doğruluğunu kanıtlarız
Kızlar çoklu cvp lamayı nasıl yapıyosunuz ben bulamadım bi türlü sürekli sayfaları arıyorum böyle zor oluyor
AKTIF KATILACAGIM VALLA :):) Begendım bu topıgı. evlı ama cocugu olmayanı kabul edersenız sevınırım . cıkolata kıstım nedenıyle daha kontrollerım suruyor. sanırım hamılelıkte sorun yasayacagım bıraz
Ah Haskena kalbimi çok fena kırdın.Nolcek şimdi benim boy 157 kocam 187 :84:Şaka bir yana hiç şikayetçi değilim bu durumdan topuklu ayakkabılar sağolsun.Düz tabanıda sevmediğim için problem olmuyor.Evet bende uzun boylu erkeklerin genelde kısa boylu kadınları tercih ettikleri fikrine inanıyorum.
evet bende öğle düşünüyorum benim adet geçikti gebelik yoktur eminim
amın cnm hepımızın evladlarına ınssss
valla 4.de napcam bılmıyom kız korkutma benı :)) zaten bı ara kafam esıyooo omrun hep bebelerle gectı yeter dıyo
amaaaaaaaaa gel gel gelelım gonlume söz gecmıyoooo rabbım verır ıns onunda kolaylıgını yaaaa
çok güzel gidiyo herşey dedi
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
yalnız küçük myom gördü
takibe aldık dedi
Amin canim insaAllah sende saglicakla kucagina alirsin bebisi valla ben sizlerden cok heyecanliyim kiz hele sen ve Ezel adina cok annelik cok güzel bir duygu bizler tatik Rabbim olmayan herkese versin.InsaAllah......
yani 7-8 haftalık istiyo ya büyüdüğünde keseye yayılıyor
:125: yerim onuda evinide
hiiiii valla benden küçük olsan ağzını yerim dicektim
valla bende ölee hissediyorum anneciğimde rüyamda
bana erkek erkek dedi
bende eşime döndüm evet erkek olacak dedim
Allahım hayırlı sağlıklı olsun inş.
sanada gamze hayırlı sağlıklı bi pipili
dularımız seninle
hatta deneyeceğin ay sana ayetel kürsi falan okuyalım
çokça
Merhaba kızlar..
Haskena ismi sormuşsun cnm biz MUHAMMED DERDA düşünüyoruz büyük ihtimallae o olacak cnm..
GAMZECİM şimdi okudum cnm çokkkk geçmiş olsum orta kulak iltihabı zordur cnm çok dikkatli bakman lazım Allah kolaylık versin..
KARABİBERİM cnm oğlumuz çok tatlı Allah nazardan korusun inş.. sarılık için bol bol emzir cnm ben yerim onu..
ASİLMAVİ bencede erkek aynı benimki gibi yatıyor Allah gönlüne göre versin cnm..
sınam nbr cnmm gıttınmı doktora kesın kız mı yanı senın adınan ınanlmaz sevındım acaba nemım ıcınde mucıze olurmu dıyorum ama ben cok net gördum cnmm pıpısını ya degısmez herhalde ..
hiii bilmem mi ... bi de ben sonradan tesettüre girdim
bu konuda inanılmaz zorlandım .. açıkken bende badi kot yalla
şimdi eşarbı mantosu bi sürü teferruat
hele benim bi balkona çıkışlarım var gülmekten ölürsünüz
kaynanam çok kızıyo
evde don paça dolanıyom balkona
çıkmam gerekiyo
ne bulursam geçiriyom
nine eteği.... zıt renklerde başa örtü
bi de üstüne uzun hırka gibi tunik
renkler hep farklı oluyo ama ..
iyiyim canım sen nasılsın. midemde yanma var aşırı derecede. o da olmasa daha iyi olacağım. doktora sonuçları gösterdik ama muayene olmadım canım. çarşamba randevum var. benim için bir mucize oldu, ama şimdi de bir telaş sardı beni. bu kontrolümde genel sağlık durumu ve iç organlarına bakılacak ya korkuyorum. inşallah iyidir de gönül rahatlığı ile sevinirim. şimdi sevincim yarım gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?