bebek cinsiyet belirleme..

doğru bende sabahtan beri plan yapıp vazgeçiyorum
çıkıyım diyorum sonra üstümü giymeye üşeniyorum elbise çorap uzun geliyor
eskiden bi kot bi badi yalla ama şimdi .....
hiii bilmem mi ... bi de ben sonradan tesettüre girdim
bu konuda inanılmaz zorlandım .. açıkken bende badi kot yalla
şimdi eşarbı mantosu bi sürü teferruat
hele benim bi balkona çıkışlarım var gülmekten ölürsünüz
kaynanam çok kızıyo
evde don paça dolanıyom balkona
çıkmam gerekiyo
ne bulursam geçiriyom
nine eteği.... zıt renklerde başa örtü
bi de üstüne uzun hırka gibi tunik
renkler hep farklı oluyo ama ..

Asilim bencede erkek kuzun olacak insaAllah Rabbim saglikli ve hayirlisini versin ..... [C
Bende haftaya belli olucak inş bakalım doğruluğunu kanıtlarız

Yaprakcigim müjdeli haberini bekliyoruz tabi öncelikli olan saglikli olmasi bebeginin....

Kızlar çoklu cvp lamayı nasıl yapıyosunuz ben bulamadım bi türlü sürekli sayfaları arıyorum böyle zor oluyor

Canim yazan arkadasin yazisinin alt bölümünde ""+isareti varya oraya tikliyorsun ve cevap bölümüne gelince alinti karsina cikiyorcok karisik oldu ama anladin sen...

Benim bir arkadasimdada vardi kist ve hamile kaldi dogumda kistlerde temizlenmisti bunlara kafayi takma sen o kadar cok saglik sorunu olupta hamile kalanlar var ...

Ay canim valla seni üzmek istemedim eminim esinle cok yakisan bir ciftsiniz ay ne desemki simdi

Allahim bu mucizenin adi GÖKTUG mu?Bayildim ben Rabbim bana ve tüm yol arkadaslarimada versin hepimizin kaderine yazsin insaAllah ben buna cok inaniyorum topigimizin ilk göz agrisi GÖKTUG umuz hepimize ugur getirecek bütün teyzeleri cok yakinda sevinecek insaAllah.....

evet bende öğle düşünüyorum benim adet geçikti gebelik yoktur eminim

Eger doktora gitmeseydin o kadar calismadan sonra hamile oldugundan süphelenebilirdik ama artik sanmiyorum ya stresten yada kullandigin bir ilactan olabilir bende gecen yil 45 gün aralikli adet olmustum hatta o ay korunmadigimdan hamilelikten süphelenmistim ya resmen gögüslerim sisti canim herseyi yemek istiyordu acayiptim yani hamile olduguma kendimi inandirmistim sonra doktora gittim ve hormonal bir problemim oldugunu söyledi sendede böyle olabilir canim hasta olunca 2.günü gidip bir hormon testi yaptir istersen....

Sen oglusu kucagina alinca bütün bu düsünceleri kafandan silersin korkarim hadi 3 kiz var 3 de oglan olsun diye tuturacan.....Rabbim en hayirlisindan en sagliklisindan sana ikiz oglan versin insaAllah....Bir tasla iki pipilin olur insaAllah.....

Süper evet gamzem söyle ne zaman yapacagini hepimiz o gün toplu senin icin dua edelim Rabbim kabul eder insaAllah.....

Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin MUHAMMED DERDAmizi insaAllah isme bayildim bende Rabbim kaderime yazmissa eger bir erkek evladim olursa ikinci ismini MUHAMMED koyacagim Rabbimin izni ile tabi

Kizlar ben cikiyorum kizimi erken alacam yuvadan doktor termini var rutin kontrolu aksama ugrarim ......

iyiyim canım sen nasılsın. midemde yanma var aşırı derecede. o da olmasa daha iyi olacağım. doktora sonuçları gösterdik ama muayene olmadım canım. çarşamba randevum var. benim için bir mucize oldu, ama şimdi de bir telaş sardı beni. bu kontrolümde genel sağlık durumu ve iç organlarına bakılacak ya korkuyorum. inşallah iyidir de gönül rahatlığı ile sevinirim. şimdi sevincim yarım gibi.

içini ferah tut canım ALLAHIN izniyle hiçbişey olmayacak
unutma moral herşeyin başı

geçen akşam pizzacıya kapı açtım
beklediğimden erken geldi ayağımda pembe
yatak pijaması üstümde atlet vardı sadece
zile basıp duru bi panik oldum .. pijama üstüne geçirdim gene ninem eteğini
pijama paçaları görüküyo ama
üstüne eşimin gömleğini buldum hemen ordan üstünede
çok alakasız bi örtü
rezil oldum yawww
deli ayten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…