- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #23.321
Hindibayı tavsiye ederim tadı gayet hoşuma gitti. Ayrıca sindirime de yardımcı o açıdan da faydasını gördüm. Tuvalet sorunu bende de var maalesef:) Zaten süt ürünü kullanamıyoruz bari meyve, sebze eksiğimiz olmasın bol bol tüketelim..hındıba bende alıcam yarın ama yer kalmadı ya takvıyeler soda muz hele bı oturusta kac kılo mandalına yıyorum butun gunum wc de gecıyor yaw
hindibayı tavsiye ederim tadı gayet hoşuma gitti. Ayrıca sindirime de yardımcı o açıdan da faydasını gördüm. Tuvalet sorunu bende de var maalesef:) zaten süt ürünü kullanamıyoruz bari meyve, sebze eksiğimiz olmasın bol bol tüketelim..
günaydın kızlar ben geldim.Nasılsınız...?
hoşgeldin bengücüümmm sen nasılsın canım ne durumda yumurtaların
günaydın ezelcim.dün doktora gittiğim.üç hafta önce bir antibiyotik ilaç vermişti onu kullanmıştım.şimdide akıntıma baktı vajinal tablet verdi canım.sanırım bu tablet vajinanın ph dengesi için ve enfeksiyonlardan korumak için.şimdi bir hafta daha beklemem lazım.yumurtalarım boşa gidiyor :))
sen ne yaptın doktor sana ilaç verdi mi canım?
reçete kaç gün geçerli bugün reçetemin 5. günü ilacı verirler mi almak istesem
gunaydın ezelcım verırler cunku ılacı aldıgın zaman bılgısayara ıslenıyor bılgısayarda alamsdıgın ıcıkınca sorun olmaz
Merhaba kızlar..
Haskena ismi sormuşsun cnm biz MUHAMMED DERDA düşünüyoruz büyük ihtimallae o olacak cnm..
GAMZECİM şimdi okudum cnm çokkkk geçmiş olsum orta kulak iltihabı zordur cnm çok dikkatli bakman lazım Allah kolaylık versin..
KARABİBERİM cnm oğlumuz çok tatlı Allah nazardan korusun inş.. sarılık için bol bol emzir cnm ben yerim onu..
ASİLMAVİ bencede erkek aynı benimki gibi yatıyor Allah gönlüne göre versin cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?