bebek cinsiyet belirleme..

HASKENA güzelim bana doktor erkek dedi ama 13 buçuk haftaydı belki yanılmıştır diye daha büyük bi merak var çok sevinemiyorum kaptırmayım kendimi diye aralık 15 de 3lü testime gittigimde tekrar soracam
bana kalsa şimdi gidecemde eşim acele etme diyo

yaprak pazartesi derken bu pazartesimiydi benim kafam durdukca karışıyorr kız :) hem bakıyorum kalcalarım dan da kilo alıyorum 3.kız geliyo diyorum ama gögüs uçlarım koyulaştı yok yok erkek diyorum hele birde bazı arkadaşlarda doktor bize erkek demıstı 20 haftada kız dedi diye yorumlarını okuyunca mafgazalara girdikce ilk gözüme çarpann mavilerr inşallah bizim oğlanın pipisi falan düşmez

inşallah bakalım hayırlısı ağır toplar ne kız :81:
sen en ağır topu ocağada ekle

oooo Elara 10 numera olmuş tamam bunu koyuyorum
ellerine sağlık

güle güle kullan cnm.ama cidden cok şeker duruyorrr.yerim ben o bebişiii:))
tamam Elara mesajı gönderdim sana.
cvp yazdım sana

inşallah bakalım hayırlısı ağır toplar ne kız :81:
sen en ağır topu ocağada ekle

bi kac aydır hamişlik için ugraşann bu sayfanın müdavimleri oluyor agır toplarrr

ARALIK
[table="head"]Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli|Sonuç|Deneme Sayısı|Çocuk|
Umut_11|12 Kasım|22 Kasım|25-26 Gün|6-7 Aralık| |3.Ay|1 Kızı|
Sellvi|8 Kasım|23 Kasım|28 Gün|6 Aralık| |ilk Ay|1 Kızı|
qwert|10 Kasım| |28 Gün|7 Aralık| |2. Ay|1 Kızı|
Berra10|
_Ezel_|
Boncuk_|18 Kasım | |30 Gün|18 Aralık|6.Ay|1 Kızı|
Asidemet|18 Kasım| |28 Gün|16 Aralık|

[/table]

şu listeye baksanaaa.cok cekişmeli olacak bu ay:)

selam kızlar nasılsınız bakalım asilmavi senin bebiş banada erkek gibi geliyo bakalım benimde 13.haftada var kontrol ozaman belli olurmu acep çok merak içindeyim

ben sellvi diyorummmm :))

benim devamlı bi bulantım oluyo kusmaktan çok bulantı beni mahvediyo kızlar ne yapmam lazım bunun için...kokulardan bulanıyo midem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…