- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #23.581
verimsiz gün demek kız günü demek mi cnm ?
13-14-15-16 ekim erkek günleri
17-18-19-20 ekim erkege yatkın günler
21 nötr
22 kıza yatkın
Günaydın Elara hoşgeldin nasılsın_?
iyiyim sagol ezel sen nasılsınn.olmadın daha regli dimi
adet söktürücüyü bari kullan,eger seni cok rahatsız ediyorsa
ben kadın tarihini baz alıyorum.kocanınki pek tutmuyorTeşekkür ederim canım.
İlk günden bizimki ekilmişse rahme erkek demek ki. Hayırlısı ile gelsin de cinsiyeti önemli değil
Eşe de bakabiliyor musun peki?
Bakabiliyorsan; eşimin doğum tarihi 16.05.1977
ben kadın tarihini baz alıyorum.kocanınki pek tutmuyor
13 ekim erkege yatkın
14 nötr
15-22 arası kız ve yatkın günleri
ewet cnm satılıyooolmadım canım hiçbir rahatsızlığım yok çok şükür gayet iyi hissediyorum kendimi ama hormon testi yaptırıcam ya gelsin artık istiyorum adet söktürücüler reçetesiz satılıyor mu_? reçetemin günü geçti
günaydın kızlar
kendimi çok halsiz hissediyorum
olmadım canım hiçbir rahatsızlığım yok çok şükür gayet iyi hissediyorum kendimi ama hormon testi yaptırıcam ya gelsin artık istiyorum adet söktürücüler reçetesiz satılıyor mu_? reçetemin günü geçti
günaydın kızlar
kendimi çok halsiz hissediyorum
elara bıde o ay tam erkek gunu oluyomus mesala cnm karı koacanın mesela sana zahmet bana öle bı ay varmı bakabılırmısınnnn.....cokkkkk öpuyom senııııııı:))))))))))
cnm valla kararsızım subat mart nısan hangı ay da tam gunse belkı öle dusunupde karar vercem kız neden cesaret edemıyom bılmıyom yaaaaamarkasına göre degişiyordurr sanırım.
reçetesiz satılanda vardır.
hamilesindir inş.
tmm cnm bakarızz.sen hangi ay olacagına karar ver de
cnm valla kararsızım subat mart nısan hangı ay da tam gunse belkı öle dusunupde karar vercem kız neden cesaret edemıyom bılmıyom yaaaaa((
adet sokturucun tek markası var zaten eczane öle demısdı bana 5 tl felan fıyatı zaten
acaba ialcı içtiğim gibi adet görürmüyüm
cnm valla kararsızım subat mart nısan hangı ay da tam gunse belkı öle dusunupde karar vercem kız neden cesaret edemıyom bılmıyom yaaaaa((
LUTENYL ve FARLUTAL markaları var.adet sokturucun tek markası var zaten eczane öle demısdı bana 5 tl felan fıyatı zaten
Elara bi uzmanlık sorusu benden
cetvele sen türkçe karakteri nasıl koyabiliyorsun
formulu ney
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?