- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #25.961
Boncukda gelmedi
dün gelmişmiydi :97:
Elara geldi gitti
Gamze aniden yok oldu
Gurbet güzeli artık gelmiyor
kızlarrr nooldu bizlere :84::84::84:
havalar soğuyunca doğurganlıkları azaldı bunların baksana ben bile 2 haftada bire düşürdüm fiki fikiyi
cnm nbr nasılsın ozlettın kendını ?kızlar keçiboynuzunu unutmayın sperm için çokkkk önemli
eşinize bol bol içirin ama NELER OLUCAĞINI GÖZE ALINNN:)
hahahaha yıkamadım sadece bır parmak kadar koydum :))))boncuk var benim bildiğim:)
:26:karbonatla yıkayan warmı kendinii
cnmmm zaten emındık o yuzden tekrardan tebrık edıyorummmm senın yerınde olmayıda suanda nasıl ısterdım anlatamam rabbım banada nasıp etsın ınssssSlmmmm Kızlarrrrrr yeni geldim doktordan cinsiyet kesinleşti erkekmişşşşş
çokk sevindimm sizinde sevinceğinizi bildiğim için hemen paylaşayım dedim hepinizden Allah razı olsun dualarınızı eksik etmediğiniz için öpüyorummmmm
ıns gonlundekı olur cnm az kalmıs sabretbekleki ayın 22 si geldin canım :18::18::84:
çatlayacağım yemin ederim. teste inanmak istiyorum ama iki farklı doktorda kıza benziyor demedi mi içime kurtların en büyüğü düştü. çıldırmazsam iyidir yaprakçımmm.
inanki daha z önce namaz kılarken sanada dua ediyordummm. darısı başımıza artıkkkk..
lizaaaaayaprakta ki p harfini unutmuşun bacım yaaa:)))))
ilahii cok güldüm akşam akşammm.töbee töbee
cnm ıns sızler ıcınde hayırlısı olur ıns senınde dr yanılmıstıryaprak tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin cinsiyeti belli olmayanlara bol bol dua edin bacular
mimoza cnmbence cok takılmamak gerek bılmıyorum bende ıstıyorum bıortım tutsun ama hayatımızı ona baglamayazkı saten dedıgın gıbı kalamama sorununu var bırde 4 ay sımdı kız gerlırse beklıycekmısın .kalbını ferah tut ınssaglıklı bır oglana en kıza zamanda hamıle kalırsınbenim bio ritmim bu ay kızda deneme yapsammı bilmiyorum
zaten hamile kalamıyorum.kararsız kaldım.bu ay eşim k.boynuzu fındık fıstık ne bulsa yiyo yandımyumurtlama günüme kadar oyalamaya çalışıyım bakalım
sorma ya dunden berı ebayla yazısmaktan paypal satıcı vs derken bı baktım saat 1 ben hala mesaj yazıyorum neysekı hallettım nasılsınız bakalım ???Boncukda gelmedi
dün gelmişmiydi :97:
Elara geldi gitti
Gamze aniden yok oldu
Gurbet güzeli artık gelmiyor
kızlarrr nooldu bizlere :84::84::84:
cnm hakkında hayırlısı olsun sız korunmuyormusunuz ben anlamadım nasıl kacırıyor ?oysa ne planlarım hayallerimwardı kecıboynuzu ıcırıp karbonatla yıkayıp alkalıye dewam etcektımmmmmmm
eger öyleyse benım durumun ne kızlarrrr 15 kasımda leke 19 kasımda adet baslamıstı heralde 2 weya 3 aralıkta kacırdı adam:95: 17 kasım 75 benım dogum trıhım 10 03 1974 adamın ee nedır sızce nolur bakın bana:18::18::18:
kızlar ben yumurtluyor olabılırmıyım benım bu sabah bı kalktım gogus agrım gıtmıstukuruk testı yabtım otlar nasıl varya ılk defa bukadar otlu goruyorum testımı bır saat sonra kaset tıpı yabıcam eger yumurtluyorsam ne olcak reglıme 3 4 gun kalmıs sunun surası offff offff yada ben adet olcam cunku atesım dusmus
eger öyleyse benım durumun ne kızlarrrr 15 kasımda leke 19 kasımda adet baslamıstı heralde 2 weya 3 aralıkta kacırdı adam:95: 17 kasım 75 benım dogum trıhım 10 03 1974 adamın ee nedır sızce nolur bakın bana:18::18::18:
tatlım yabıyorum ve gercekten anlamıyorum yanı kullanımı zor mesala 4 5 kere bazen 10 kere tekrarlıyorum tetsı gorebılmek ıcın sekıllerı 3 4 gundur baya bı alsıtım sanırım alısması uzun suruyor ama dr gıdıcem kullanmayı dusunmuyorumseni cadı senniiiii hani tükürük testinden bişey anlamamıştıınnn nasıl yakalım seni ama
ben sipariş verdim ya ürün hala tedarik sürecinde diyor bugün eşim arayıp iptal ettirecek onun adına almıştım çünkü
bılmıyorum cnm hele bır kaset tıpıde yabıyımda ondan sonra bakarım duruma qore zaten yumurtlama yoksa hamıle kalmam ımkansız degılmı spermler 1 ay yasamaz herhaldeBOncuk ne yaptınn
adet önceside yumurtluyor olabilirsin canım
deneme yap bence
tatlım yabıyorum ve gercekten anlamıyorum yanı kullanımı zor mesala 4 5 kere bazen 10 kere tekrarlıyorum tetsı gorebılmek ıcın sekıllerı 3 4 gundur baya bı alsıtım sanırım alısması uzun suruyor ama dr gıdıcem kullanmayı dusunmuyorum
bılmıyorum cnm hele bır kaset tıpıde yabıyımda ondan sonra bakarım duruma qore zaten yumurtlama yoksa hamıle kalmam ımkansız degılmı spermler 1 ay yasamaz herhalde
mübarek günlerde isteyene hayırlı sağlıklı erkek isteyene hayırlı sağlıklı kız inş.
H A S K E N A
alkışlar senin için
Haftaya cuma kırkımız çıkıyorrr
İlk aşımızıda oldukkk
Gaz sancılarımızz başladııı 2 gündürrrr
kimyonn çayı verdimm bende
Haftaya cuma kırkımız çıkıyorrr
İlk aşımızıda oldukkk
Gaz sancılarımızz başladııı 2 gündürrrr
kimyonn çayı verdimm bende
hoşgeldinnnnnn
erkek annesi oluncada insan bi güzelleşiyo galiba kızlaaarrrr bakınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?