- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #25.941
kaçıncı günün bugün olabilir tabiki
ezel sen diğer birlikteliklerinde korunuyormusun peki ?
umut sende durumlar nasıl dün gecede oldumu fiki fiki yoksa akıntın falan var mı_?
korunuyorum dün gece fiki fiki oldu onda da korunduk ama dün gece çok ilginç bir şekilde zevk sıvısımı derler ne derler o resmen çeeşme gibi aktı acaba yumurtammı çatladı yaaa bu kadar çok olmaz normalde benim
yok olmadı çok uykumuz vardı hepimizin geç yatmıştık çünkü önceki gece
ama akıntılarım bitti kuruyum yani yumurtlama döbenide bitmiş oldu
bakalım ya hayırlısı ama şimdi önümüzdeki ay dr gidecem ya bu ay kalıyomuşum :86:
hayırlısı olsun inşaAllah ya benim bi tarafım bu ay kalmak istiyor bir tarafım istemiyor napıcam bilmiyorum :44:
birde ben hiç bişey bilmiyorum diyosun
sana bişey söyleyeyimmi şimdi aynen bende senin gibiyim sanki bu ay olmasın diyorum
hani aklıma doktora gitmeyi koydumya ondan sonra olsun gibi geliyor :97:
ya ben bioritm falan denk gelmicek diye korkuyorum o yüzden ama denk geleceği zamanı ne zaman bulucam ben yaaa oofff
çok şartların biraraya gelmesini istiyorsun
inşallah gönlüne göre olur
valla ben yumurtlama gününü takip edecem , diğer şartların hepsinin birlikte zorrrr
ya en azından yumurtlama günüyle bioritm denk gelse ama olmuyor öylede riske atmak istemiyorum tabiki Allah'ın dilediği olur ama o kadar araştırıp takip ettikten sonra saldım çayıra Mevlam kayıra yaparsam üzülürüm
kızlar artık doktorların cinsiyeti açıklaması yasaklanacak galiba!!!
Zekai Tahir Burak Hastanesinde kız olacak diye bir bıçaklama olayı olmuş ve cinsiyet açıklamak hekimlere yasaklanmış.
Biliyorsunuz orası önemli bir merkez.
Tüm hastaneler ve hekimlere yayılabilir bu karar.çünkü sorun her yerde var.
kızlar artık doktorların cinsiyeti açıklaması yasaklanacak galiba!!!
Zekai Tahir Burak Hastanesinde kız olacak diye bir bıçaklama olayı olmuş ve cinsiyet açıklamak hekimlere yasaklanmış.
Biliyorsunuz orası önemli bir merkez.
Tüm hastaneler ve hekimlere yayılabilir bu karar.çünkü sorun her yerde var.
güzelim haftaya çarşambaya kadar sabretsinler. benimkisinin cinsiyetini söçylesinler sonra ne halt ediyorlarsa etsinler:)
aaa şuna bak bizi hiç düşünmüyor biz nolucaz
seninkisi ne zaman belli olcak kız ?
vallah işte ne zaman tutturabilirsem tutturduktan 3 ay sonra kesin belli olur heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?