- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #26.021
Saol ezelcim, sanırım herkes de değişiyor bu süre. Akıntıyı takip etmek de zor iş. Gülen yüz çıkan monitörden veya tükürük testi alıcam sanırım. Çift çizgiyi ayırt edemiyorum. Nerde kaldı ki silikleştiğini anlayabileyim.32 saat sonra falan diyorlar ama sen yumurtanın çatladığını hissedebiliyorsan mesela şeffaf uzayan yumurta akı kıvamında akıntın oluyorsa haman ilişki olmalı
selam anneler ve anne adayları, bulantılarım had safhada yatay iyiyim, dikeye geçtiğim an bulantı, baş dönmesi hepsi bir arada geliyor, 2 hafta sonra 2 li testimiz var bizim, umarım cinsiyet konusunda bir yorum bulunur hoş ben kız olacak diyorum burdan, lizada bana yoğunlaşamadı zaten,umarım herkes gönlündekine sağlıkla kavuşur ...:81:byyyy
orucumu acıyımda hepımız ıcın dua edıyım kızlar bugunde cuma rabbım buyuk
benım goguslerımın cısı gıttı zaten kasıklarım hıc agrımıyor reglım gelıyor:88::88::88:
Saol ezelcim, sanırım herkes de değişiyor bu süre. Akıntıyı takip etmek de zor iş. Gülen yüz çıkan monitörden veya tükürük testi alıcam sanırım. Çift çizgiyi ayırt edemiyorum. Nerde kaldı ki silikleştiğini anlayabileyim.
benım goguslerımın cısı gıttı zaten kasıklarım hıc agrımıyor reglım gelıyor:88::88::88:
Hayırlısı olsun canım. Allah gönlüne göre versin. Yumutlama döneminde mi ilişki olmuştu?
36 bılıyom ben32 saat sonra falan diyorlar ama sen yumurtanın çatladığını hissedebiliyorsan mesela şeffaf uzayan yumurta akı kıvamında akıntın oluyorsa haman ilişki olmalı
36Bernil, evrimdost hoşgeldiniz kızlar..
Kızlar ilişki zamanı çift çizgiden sonra ne zaman olmalı kaç saat sonra bir cevap verin yav??
adet aralıkların kaç gün bence yumurtluyor olabilirsin keşke ovülasyon testin olsaydı evinde test yapardın benimde son bir tane kaldı eve gidince onu yapıcam bakalım olmadı yarın zaten doktora gidicem Allah kısmet ederse
ahanda ben yumurtluyorum kızlar :))))
ovulasyon kıtı bılıyonuz gunlerdır yabıyorum ve sılık cıkıyordu sımdı nerdeyse dıger cızgıye yakın koyulukta ay ben buge denesemmı ama hazır degılım yaa takvıye arttırmı fılan yokkk
ezel o testler kac para ıcınde ne dadar war
kız yap yapppp beni dinle
kız yap yapppp beni dinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?