bebek cinsiyet belirleme..

kız yap yapppp beni dinle
hahahaaalemsın cnm ya 3 gun sonra regl olucam ben zaten :)
bencede boncuk bioritm çin takvimi falan tutuyorsa dene istersen ama tutmuyorsa deneme
cnm bıorıtım ben yumurtlama gunlerımde tutmadı baksana bı bugun yarın ne gosterıyor 10 08 1984 benım dogum tarıhım
boncuk ben sanmıyorum yumurtladıgını .o bebiştirr bebişş:))
ayy her ay kesin hamilesin diyoruzz hüsrana ugruyoruzzz.
artık hamile kalda sende kurtul bizde kurtulalımmm:)
ahhh cnm vallahı yaaa ıns bebıstır yaaa kısmet
doğru bebişte olabilir boncuk sen ateş takibi yapıyormusun kız bi ateşini ölçte gel bakalım yüksekçene mi :86:
cnm ates sabah yataktan kalkmadan once dıkkate alınıyor 36.7 suanda
Elaracım cnm yontemlerden banada yollarsın inş...

Boncukcum cnm sanın kac kızın var..
bır kızım var cnm
Ay ins cnm ınan bende cok istıyorum

Bir oglusumun olmasınııı ins rabbım herkese nasp eder...
ıns rabbım senınde gonlune gore verır

slm elara nasilsin bacim hatirladinmi ben polikist tedavisi hayla oluyorum 3 ay daha olmam lazimmis dun doktorrum dedi sonra bende baslicam coktandir giremiyodum bilgisayarim yoktu bu aralalrda okumaya calisiyorum baya yeni arkadaslar katilmis umarim allh hepimizin haylaini gercek yapapr sende bir gelisme varmi elara:?

arkadaşlar hepinize iyi akşamlar...sat 28 kasım benim...8 aralık ve 11 aralıkta ilişki oldu...14 aralıktan sonra bende göğüs ağrısı var hala da devam ediyo....inşallah kızımın kardeşi bu ay gelir...yeni yıl hediyesi olur bize..göğüs ağrısı için nete baktım gerçi prolaktin yüksekliğinde de olabilirmiş...benim inşallah öyle değildir...ben 2 ay önce hormon tstlerimi yaptırdım her şey normla çıkmıştı..

cnm ıns gonlundekı olur ,benımde 2 ay once prolaktınım normaldı ama sanırım yukselme oldu gogsumden sut gelıyor cunku reglımın 3.cu gıdıcem bende ıns regl olmam oda ayrı bırsey :)

şemmame şemmamee desemm durumumu anlarsın demi kız yaprakkkk
Gözün aydın canım İnşallah burdaki tüm arkadaşlarda doktordan aynı cevabı alırlar sağlıkla iyi günlerde oğluşlarını kuçaklarına alırlar

Darısı sudesöylemeee inşallahhhhh

hıımmm oda erkek tutturdu ama bu mikroskop daha pahalı

kızlar mikroskop yerine yumurta takibi yaptırmak daha mantıklı değil mi? ben hem şu basit testlerden aldım, hemde doktorda yumurtlama takibi yaptırıcam. doktorum bu şekilde büyük olasılıkla tutar diyor ama bilemiyorum, okadar çok etken varki cinsiyeti etkileyecek...

İnşallah cnm inşallahhhhhh...

Bende tbr edıyorum yapragı

rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınss...

ELARAA canım sen bana ilişki günlerimi falan yazmamı söylemiştin
doğum tarihim 23.01.1985
son adet .8 ağustos ilişki günüm ise tahmini 20 ağustos sonrası olmuş olabilir
korunmasız ilişkiden kaldığım için tek ilişkiyde hamile kalmıştım ben
Seninle özelden görüştügümüzde bana erkek günlerinde kalmışsın demisttin :) hatırlatıyım dedim

Şimdiden teşekkürler canım iyi akşamlar

teşekkürler Haskena, gönderdim mesajı :)

cnm sana cevabı müsait oldugumda yazcm.pc cok agır şuan.

hoşgeldin dilem.evet hatırladım senii.eşini ikna edebildinmi cocuk konusunda?
bende bi gelişlme yok aynen devam ediyorum tek cocukla:)inşallah yazadogru düşünüyorum bebişi

hımm evett cnm senin 20 agustonsatn sonrası bioritime göre hep erkek günelrinn
ayrıca yumurtalma zamanlarınada denk gelmişş
tam ilişki gününü hatırlamıyonmu yaw
ilişki oldugunda akıntı durumun nasıldıı??

kızlar ovulasyon testı kullananlar bolumunu okuyorumda sayfa 21 den basladım suanda 27 dedıyımdıkkatımı ne cektı :) ordakılerın cogu hamılekamal ıcın ugrasıyor cınsıyet ıcın degıl.ve suana kadar 4 kısı gordum 12 14 16 cı gunler ılıskı ıle hamıle kalmıs ve erkek bebişler olmuş

tabı garantıyealmak ıcın tek ılıskıııııı yabıyoruzda bırde olsa:)

Evet ya kızlar bu yumurtlamayı

tuturmak cok önemlı bencede ..

Bende bayadır arastırıyom bu iş cok önemlı ıns tutururuz....

off off ıftardan sonra agırlık coktu bana ev soguk usuyorum sırf usumekten uykum geldı vallahı
şarkı dınlemek ıstıyorum gecmıyor gunlerrrrr yarr yarrr :)

ewet ya benımde yanıyo petekler ama banamısın demıyo...

boncuk cnm dert etme ıns olacak ve burda paylasıp sevındıgımızı

gorcez ınssss .....

kızlar dua gunu yapalımmıbızde bı yerde gordum hergun bırısı ıcın dua edıyorlar ne guzelyaaaa bızde edelımsıaraya koyalaımher hafta donsun oyleee ben herseyı yapmaya hazırım vallhiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…