- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #26.061
Elaracım cnm seni tbr edıyorum
herkese yardımcı oluyosun
rabbım senınde gonlunden gecen guzel muradları nasıp etsın inş....
hahahaaalemsın cnm ya 3 gun sonra regl olucam ben zaten :)kız yap yapppp beni dinle
cnm bıorıtım ben yumurtlama gunlerımde tutmadıbencede boncuk bioritm çin takvimi falan tutuyorsa dene istersen ama tutmuyorsa deneme
ahhh cnm vallahı yaaa ıns bebıstır yaaa kısmetboncuk ben sanmıyorum yumurtladıgını .o bebiştirr bebişş:))
ayy her ay kesin hamilesin diyoruzz hüsrana ugruyoruzzz.
artık hamile kalda sende kurtul bizde kurtulalımmm:)
cnm ates sabah yataktan kalkmadan once dıkkate alınıyor 36.7 suandadoğru bebişte olabilir boncuk sen ateş takibi yapıyormusun kız bi ateşini ölçte gel bakalım yüksekçene mi :86:
bır kızım var cnmElaracım cnm yontemlerden banada yollarsın inş...
Boncukcum cnm sanın kac kızın var..
ıns rabbım senınde gonlune gore verırAy ins cnm ınan bende cok istıyorum
Bir oglusumun olmasınııı ins rabbım herkese nasp eder...
Elaraya özel msj yaz dogum tarihini esinin dogum tarihini ve iliski tarihini yaz o sana yardimci olacaktir
saol canım. evegt 3 kızım var. 17 haftalık oldum şuanda. çarşamba gününü umutla bekliyorum
arkadaşlar hepinize iyi akşamlar...sat 28 kasım benim...8 aralık ve 11 aralıkta ilişki oldu...14 aralıktan sonra bende göğüs ağrısı var hala da devam ediyo....inşallah kızımın kardeşi bu ay gelir...yeni yıl hediyesi olur bize..göğüs ağrısı için nete baktım gerçi prolaktin yüksekliğinde de olabilirmiş...benim inşallah öyle değildir...ben 2 ay önce hormon tstlerimi yaptırdım her şey normla çıkmıştı..
Slmmmm Kızlarrrrrr yeni geldim doktordan cinsiyet kesinleşti erkekmişşşşş
çokk sevindimm sizinde sevinceğinizi bildiğim için hemen paylaşayım dedim hepinizden Allah razı olsun dualarınızı eksik etmediğiniz için öpüyorummmmm
hıımmm oda erkek tutturdu ama bu mikroskop daha pahalı
şemmameşemmamee desemm durumumu anlarsın demi kız yaprakkkk
Gözün aydın canım İnşallah burdaki tüm arkadaşlarda doktordan aynı cevabı alırlar sağlıkla iyi günlerde oğluşlarını kuçaklarına alırlar
Darısı sudesöylemeee inşallahhhhh
şemmameşemmamee desemm durumumu anlarsın demi kız yaprakkkk
Gözün aydın canım İnşallah burdaki tüm arkadaşlarda doktordan aynı cevabı alırlar sağlıkla iyi günlerde oğluşlarını kuçaklarına alırlar
Darısı sudesöylemeee inşallahhhhh
teşekkürler Haskena, gönderdim mesajı :)
slm elara nasilsin bacim hatirladinmi ben polikist tedavisi hayla oluyorum 3 ay daha olmam lazimmis dun doktorrum dedi sonra bende baslicam coktandir giremiyodum bilgisayarim yoktu bu aralalrda okumaya calisiyorum baya yeni arkadaslar katilmis umarim allh hepimizin haylaini gercek yapapr sende bir gelisme varmi elara:?
ELARAA canım sen bana ilişki günlerimi falan yazmamı söylemiştin
doğum tarihim 23.01.1985
son adet .8 ağustos ilişki günüm ise tahmini 20 ağustos sonrası olmuş olabilir
korunmasız ilişkiden kaldığım için tek ilişkiyde hamile kalmıştım ben
Seninle özelden görüştügümüzde bana erkek günlerinde kalmışsın demisttin :) hatırlatıyım dedim
Şimdiden teşekkürler canım iyi akşamlar
kızlar ovulasyon testı kullananlar bolumunu okuyorumda sayfa 21 den basladım suanda 27 dedıyımdıkkatımı ne cektı :) ordakılerın cogu hamılekamal ıcın ugrasıyor cınsıyet ıcın degıl.ve suana kadar 4 kısı gordum 12 14 16 cı gunler ılıskı ıle hamıle kalmıs ve erkek bebişler olmuş
tabı garantıyealmak ıcın tek ılıskıııııı yabıyoruzda bırde olsa:)
Evet ya kızlar bu yumurtlamayı
tuturmak cok önemlı bencede ..
Bende bayadır arastırıyom bu iş cok önemlı ıns tutururuz....
off off ıftardan sonra agırlık coktu bana ev soguk usuyorum sırf usumekten uykum geldı vallahı
şarkı dınlemek ıstıyorum gecmıyor gunlerrrrr yarr yarrr :)
kızlar dua gunu yapalımmıbızde bı yerde gordum hergun bırısı ıcın dua edıyorlar ne guzelyaaaa bızde edelımsıaraya koyalaımher hafta donsun oyleee ben herseyı yapmaya hazırım vallhiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?