- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #2.601
evet 5 aydır korunmuyodum olmadı hala....bu ay 6. denemem şuan regimin 3. günümdeyim..
bu ay doktora gitsemmi gitmesemmi kararsızım...belki adetimin 5. günü pazartesi giderim ama emin değilim.yani doğal yolla bir kaç ay denesem mi diye düşünüyorum..ilk hamileliğim de de 6. denemede kaldım...
canim o zaman sen klomen kullan yumurtan iyi olgunlasir takip ederiz seni yumurtladigin bingooo
valla olan oldu elaram..stresim azaldı..
rabbim neylerse güzel eyler...
elaracım teşekkürler canım liste için inşallahRABBİMhepimizin gönlüne göre verir .bugün eltimin bir oğlu oldu ismi ege o kadar şeker ki .ALLAHIM BEN DE BİR OĞLUM OLSUN İSTİYORUM DİYE İÇİMDEN GEÇİRDİM VALLA...
elaracım matematiğin son verdiği yöntemi birtürlü anlamadım bana bakabilirmisin canım jonas yöntemi sanırım doğum tarihim 21.12.1979 sat 3 haziran temmuz için erkek günü...
elaracım ellerıne saglık cnm ya lıste super olmus ıns hep yanlarını ogluslarımızı yazarsn ........ınşşşşşşşşş
ellerin dert görmesin canim cok guzel olmus vallaŞenizbayanssulusmile:dance::teytey::sm_cool:a.s.aman nazar degmesin
tamam şimdilik mart diye yazıyım.karar verince degiştiririmm
valla cnm bılmıyomkı ne desem yalan seneye mart gıbı felan artık bı arkadaslar denesınde ıns bende ona gore dusunuyom malum durrumum cunku acele etmemem lazım cnm
canim o arkadas benim kesin insallh olurda yaparsin marta kadar canim benim ama buyuk ihtimalle ekimde baslicam mart gibi cinsiyet belli olur ay ne guzel olur yaa inssssssssaaaalllllahhhhhhhhhhsırnaşık şey:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:sırnaşık şey
dilem ovulasyon kitiyle bakıp, ilşkiye giren sendin dimi yanlş hatırlamıyorsam.....bişiy sorcam.ilk pozitifi gördükten toplam kaç saat sonra ilşki oldu cnm yazarmsın.....
dilem ovulasyon kitiyle bakıp, ilşkiye giren sendin dimi yanlş hatırlamıyorsam.....bişiy sorcam.ilk pozitifi gördükten toplam kaç saat sonra ilşki oldu cnm yazarmsın.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?