bebek cinsiyet belirleme..

evet 5 aydır korunmuyodum olmadı hala....bu ay 6. denemem şuan regimin 3. günümdeyim..

bu ay doktora gitsemmi gitmesemmi kararsızım...belki adetimin 5. günü pazartesi giderim ama emin değilim.yani doğal yolla bir kaç ay denesem mi diye düşünüyorum..ilk hamileliğim de de 6. denemede kaldım...

cnm bayadır deniyormuşsun.yum takibi yaptırsan iyi olur aslında.hiç doktora gittinmi kist filan olabilir belki.yada yumun catlamıyordur
seni hamilelik düşünenlere ekliyim şimdilik.reglin bitip denemen olunca söle diger tabloya ekliyim cnm

canim o zaman sen klomen kullan yumurtan iyi olgunlasir takip ederiz seni yumurtladigin bingooo

evet haklısınn bencede

rica ederim cnmkaydirigubbakcemile2
maşallahh egeyedeee.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhh

inşallah elara...
zaten ilaç aldığıma bin pişmanım...
drun birine tel açtım sordum..72 saatten sonra ilacın etkisi %58den azmış..üstelik eğer yum gününki ilişkinden hamile kaldıysan etki etmez bi zaarada vermez dedi..eczacı seni yanlış yönlendirmiş dedi.hakkatende kadına 72 saati geçti dediğim halde sanırım satmak için iç etki eder dedi.eğer bana %50nin altında engelleme olasılığı var deseydi inan içmezdim..şimdi eğer hamiş değilsem döngümün bozulmasından korkuyorum.oda her kadında aynı etkiyi vermez büyük ihtimal gününde olursun dedi..olmazsan on güne kadar geçerse zamanın test yap çıkmazsada gel dedi...

elaracım matematiğin son verdiği yöntemi birtürlü anlamadım bana bakabilirmisin canım jonas yöntemi sanırım doğum tarihim 21.12.1979 sat 3 haziran temmuz için erkek günü...

elaracım matematiğin son verdiği yöntemi birtürlü anlamadım bana bakabilirmisin canım jonas yöntemi sanırım doğum tarihim 21.12.1979 sat 3 haziran temmuz için erkek günü...

cnm daha o yönteme bakamadım ben.
bi kac gündür fırsat buldukca ilk sayafayı güncellemeye calışıyorum gecmişi okuyup.
bide tabloyla ugraştım
en kısa zamanda jonas yönteminide ögrencem inş.ozaman yardımcı olayım.
matematik görür mesajını o söler sana cnm

valla cnm bılmıyomkı ne desem yalan seneye mart gıbı felan artık bı arkadaslar denesınde ıns bende ona gore dusunuyom malum durrumum cunku acele etmemem lazım cnm

Son düzenleme:
valla cnm bılmıyomkı ne desem yalan seneye mart gıbı felan artık bı arkadaslar denesınde ıns bende ona gore dusunuyom malum durrumum cunku acele etmemem lazım cnm

canim o arkadas benim kesin insallh olurda yaparsin marta kadar canim benim ama buyuk ihtimalle ekimde baslicam mart gibi cinsiyet belli olur ay ne guzel olur yaa inssssssssaaaalllllahhhhhhhhhhsırnaşık şey:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:sırnaşık şey

dilem ovulasyon kitiyle bakıp, ilşkiye giren sendin dimi yanlş hatırlamıyorsam.....bişiy sorcam.ilk pozitifi gördükten toplam kaç saat sonra ilşki oldu cnm yazarmsın.....

dilem ovulasyon kitiyle bakıp, ilşkiye giren sendin dimi yanlş hatırlamıyorsam.....bişiy sorcam.ilk pozitifi gördükten toplam kaç saat sonra ilşki oldu cnm yazarmsın.....

yok canim ben degilim ben daha ekimde dusunuyorum ekimde olursa mart gibi cinsyieti belli olur hesabimm yani ben daha gebe degilim insallh yakindaaa olurum hem olursam catlama ignesiyle olurum canim

ovulasyon kiti kullanan arkadaş can0677.
gece kiti kullanmış çift cizgi cıkmış sabahta ilişki olmuştu diye hatırlıyorum.hatta senden de gün almıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…