- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #2.641
vallahi erkekn ogrenmek istiyorum soparis edecem yarin Pink or Blue 6 haftalikkken en erkekn test belirleyen test onun icin onu siparis edecem vallhi gelirse hemen calismalalra baslalrim ben dayanam 3 4 ay cinsiyet ogrenmek icin burda 5 6 aya kadarda soylemiyolarondan canim
ne kadarmış fiyatı
vallhi idallah yapilanlar var ama 10 cu haftadan once yapilmiyo bunlar ucuz 77 ytl filan ama benim dedigim 6. haftada yapilan kanla yapilan bir test 260 euro diye gormustum adida
Pink or Blue
dılemcımdesene calısmlara baslıyacam hemen ozaman ne zamanda teslım edıyolarmıs cnm
vallahi yarin aricam canim siparis verecem nasil oluyo tam bilmiyorumlmaz:
egem senin regli döngün kac cnm?[/
Merhaba benim adetim 26 ile 28 arasında değişiyor..Testi günlerce yaptım çıkmayıca bozuk diye düşündüm..2 gün sonra çıktı..Kısmet ALLAHIN takdiri...
cnm ıns hakında hayırlısı olsun kavusursum tez zamanda oglusuna sen ve tum ısteyenler burdakı arkadasalar rabbım hepımıze tattırsın ıns
tavsiyen icin tesekkürler canim a.s.Merhaba,
birbirinizle fikir alışverişi yapmanız dayanışma içerisinde paylaşımlarda bulunmanız çok güzel fakat lütfen paylaşımda bulunurken ilaç ismi önermeyiniz,ilaç isimleri zikretmemeye özen gösteriniz.
Kimyasal veya Bitkisel ilaç ve karışımların doktor tavsiyesi olmadan kullanılması durumunda vücudunuzda onarılması mümkün olmayan hasarlara yol açabileceğini unutmayınız.
İyiniyetli önerileriniz karşınızdakinin sağlığını riske atabilir,tecrübelerinizi fikirlerinizi paylaşınız fakat konu ilaç vb olunca danışan fikir soran arkadaşlarınızı Doktor'a yönlendiriniz.
Saygılarımla...
günaydınn kızlarr
kardelen nasılsın?seni listeye ekledim cnm bilgilerin dogru dimi.
kendi dogum ayındaki paylaşımlara dalıp burayı unutmazsın inş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?