- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
kutuplaşma ile ilgili resimin linkini ver ben ekliyim resimi istersen
canım ya sağol bilgiler için ama biraz kafam karıştı . yani folic asit içeren gıdalar kız bebek diyetinde oldukça ağırlıklı . erkek bebek diyetinde ise folic asit içeren gıdalardan uzak durmak lazım . mesala marul zengin bir folic asit kaynağı . erkek bebek için kesinlikle marul yenmemeli . folic asit almak diyetin etkinliğini azaltır mı acaba ?
matematik Allah razı olsun senden.Allah saglıklı hayırlı bi erkek cocuk nasip etsin sana
verdigin bilgiler pılanta degerindea.s.
eczanedeki turnusol kağıtları ile ölçüm yapsak güvenilir mi acaba
slm arkadaslarrrrrrrrrrrrrr
link değil ki.bilgisayara indirmiştim....bide galiba editörler dışında resim ekleyemiyoruz......
matematik sen daha önce 9 haziran son çeyrek ay erkek şansını arttırır yazmıştın bana . sonra da haziran ve temmuzda eşin ve senin için fazla uygun gün yok yazmıştın . bilgilerimle tekrar bana bakabilirmisin , mayıs , haziran , temmuz ayları için . sana da çok zahmet veriyorum ama keşke dememek için herşeyi denemek istiyorum.
benim doğum tarihim 05 / 12 / 1979
eşimin doğum tarihi 25 / 06 / 1975
son adet tarihim 15 / 05 / 2010 eğer son 3 mens. tarihim gerekirse onları da verebilirim . teravetten gün almak için yazmıştım . sağol canım.
eczanedeki turnusol kağıtları ile ölçüm yapsak güvenilir mi acaba
ELARA...
tamam yüklüyorum.sende bi zahmet benim yollıycam resmin altına ionlarla ilgili yazdıklarımı ekleyip ön sayfay yapıştırı ver.Herkes yararlansın....kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?