- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
elara evet berceste bugün sabah dogum yapti
erken geldi bey efendi:)
sizi okuyorum devamlı
elaracim benim kizim var canim bi tane
aslinda ondada super anneleri biliyosan biseyler uyguladik nasip ama sanirim benim yontem o +12 oldu istemeden erkek istiyodum oldu iyikide olmus bidikcan
babychoice ye cok guvenmistim yanildimm bi ben degil bi cok arkadas yoksaa herseyi denerdim insallah ikinciye
kizlar simdi bu fitil hakkinda ne dusunuyosunuz
bizim bir arkadasimiz oglunu kucagina aldi cok sukur
dr u ona bi takim ilaclar yazmisti erkek bebek icin bi yere not etmistim vereyim size bulunca suan oglusu kollarinda ama tabiiki hersey yuce yaradandan :))
nisandakar bekliyorum canim benide haberdar et mutlakaa bende oglum olsun istiyorum dua edin insallahh
Rica etsek bize de doktorun ismini hangi ilde olduğunu yazar mısınız?
elara cim bastan olumsuz yorum yazacaklar yazmasin demis, o yuzden yazmiyorum. sadece verdigi hadisin kaynagini da verirse, ve guvenilir bir kaynak olursa cok memnun olucam. zira, direkt reddedemem ama peygamber sav in cinsiyet konusunda bu sekilde birseyler soyleyecegine pek ihtimal veremiyorum. ama dedigim gibi reddedemem direk olarak.. bu sebeple kaynak belirtilmesini rica ediyorum.
SEVGİLİ matematik yine harika bilgiler vermişsin . sağol .eşime çalışma zamanı yaklaştığında içirmem gereken haplar falan da var demişsin . acaba bu hapların isimlerini ve işlivlerini yazarmısın . sanırım bu hafta sonu deniycez . bilgilerin benim için önemli .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?