- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #34.721
benim kızımda tutmuyor
ekmek makarna pirinç yok nasıl karnımız doyacak
ac kaldik acerkek diyei yapalim derken citir oluruz belki
merhaba kızlar ben geldim.yeni bir karar aldım.bunu doğurayım 6 ay bekleyince ben yeni bi tane daha doğurmayı planlıyorum.ikiz gibi büyüsünler.bu da erkek olsun istiyorum.iki kız iki erkek ne süper olur.düşündüm olur mu dedim olur.niye olmasın.oğlanlar yanlız kalmamalı bence.:86:
yiyin patatislerituzlu tuzlu
merhaba kızlar ben geldim.yeni bir karar aldım.bunu doğurayım 6 ay bekleyince ben yeni bi tane daha doğurmayı planlıyorum.ikiz gibi büyüsünler.bu da erkek olsun istiyorum.iki kız iki erkek ne süper olur.düşündüm olur mu dedim olur.niye olmasın.oğlanlar yanlız kalmamalı bence.:86:
super fikir bence 2 kiz 2 rkek yanliz olunca kotu oluyor benim esimde 1 erkek 3 kiz kardes bazen ben diyorum keske eltim olsaydi oda diyor erkek kardesim olsaydi neguzel anlasirdik diye bizim hep hayalimizde 2 kiz 2 erkekti olmadi malesef 2 olmasada 1 erkek yeter insallah nasip olur
ooooooo maşallah kaç yaşına girdi allah hayırlı uzun ömür versin inşallah
ivet bencede ekmek yoksa patitis var
elara cnm bende ilk sayfaya baktimda listede bende yokum acaba beni yazmayimi unuttun
ahh ahh 2. bi doğuralım da iş 3 e 4e kalsın
biz zaten tam patatesciyiz
sabah akşam patates yiyoruz :)
maşallah maşallah şubat ayında bir sürü hamilemiz olacak galiba kızlarrrr
ezel sen yokmusun listede ???
4 müüüü
hiç aklımda olmayan bişey birede bakıyomuşumki kızlar ben hala burdayım ve Elara bana 4. için yöntem söylüyorrrr amanınnn:125:
kız şubatta denk gelirse bioritm denerim ama denk gelmicek galiba dur bir hastalanayımda görücez bakalım
biz yiyelim patitisler bi patatis çıkaramicaz bu gidişle hadi sende elde var bir ben ne edeyim daha bi tane bile yapamadım
ay bizde öyleyiz patatessiz yaşayamayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?