bebek cinsiyet belirleme..

merhaba kızlar ben geldim.yeni bir karar aldım.bunu doğurayım 6 ay bekleyince ben yeni bi tane daha doğurmayı planlıyorum.ikiz gibi büyüsünler.bu da erkek olsun istiyorum.iki kız iki erkek ne süper olur.düşündüm olur mu dedim olur.niye olmasın.oğlanlar yanlız kalmamalı bence.:86:

anam buda bizimle beraber sıyırdı kız sen bunu doğurda arkadakini sonra düşünürsün bide arkadakide oğlan olacakmış ona karar vermiş ay Allah iyiliğini versin
inşaAllah gönlüne göre olur arkadaşım ne diyelim sen kararını vermişsin

Son düzenleme:
elara ilk sayfaya baktım da benim bilgiler eksik kalmış

denemeler 19-20-21-22
beklenmeyen adet 9 şubat
bide kız değil 1 oğlum var canım.

super fikir bence 2 kiz 2 rkek yanliz olunca kotu oluyor benim esimde 1 erkek 3 kiz kardes bazen ben diyorum keske eltim olsaydi oda diyor erkek kardesim olsaydi neguzel anlasirdik diye bizim hep hayalimizde 2 kiz 2 erkekti olmadi malesef 2 olmasada 1 erkek yeter insallah nasip olur

ahh ahh 2. bi doğuralım da iş 3 e 4e kalsın

maşallah maşallah şubat ayında bir sürü hamilemiz olacak galiba kızlarrrr
ezel sen yokmusun listede ???

elara cnm bende ilk sayfaya baktimda listede bende yokum acaba beni yazmayimi unuttun

mrb kızlar nasılsınız burası çok soğuk ya dışarı çıktım dondum kızım kar yağsa okullar tatil olsa dedi durdu eksik dua etmiş yavrum kar şubat tatiline geliyo:84::84::84:

maşallah maşallah şubat ayında bir sürü hamilemiz olacak galiba kızlarrrr
ezel sen yokmusun listede ???

kız şubatta denk gelirse bioritm denerim ama denk gelmicek galiba dur bir hastalanayımda görücez bakalım

4 müüüü
hiç aklımda olmayan bişey birede bakıyomuşumki kızlar ben hala burdayım ve Elara bana 4. için yöntem söylüyorrrr amanınnn:125:

biz yiyelim patitisler bi patatis çıkaramicaz bu gidişle hadi sende elde var bir ben ne edeyim daha bi tane bile yapamadım

sen bekle biraz daha
ben sana dene dedim dr dediği günlerde
hem bakalım hemen olacakmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…