- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #34.761
rengini , umutu ve ezeli merak eden kızlaaarrr merakınızı gidermek için üçümüzün yani patatis kardeşliğinin resmini koyuyorum buraya buyrun bakın ------> :118:
rengini , umutu ve ezeli merak eden kızlaaarrr merakınızı gidermek için üçümüzün yani patatis kardeşliğinin resmini koyuyorum buraya buyrun bakın ------> :118:
herhalde ortadaki benim
konuşan spikermi oluyo
en son dün gecemi ilişki oldu bence dün gece ilişki olmadıysa bu gecede yap bi daha yapma
evet canım aynen
konuşan bizi taktim ediyor evet bir nevi spiker
herhalde ortadaki benim
bence sen bilirsin ama hafif akıntın gelmiş yumurtlamadır büyük ihtimal dur bence
saol canım 3'ü bitirdik...
tamam kızlar en son dün gece olmuştu yapma diyosunuz ama güya yumurtlamam 29 uymuş da belirtilere göre yumurtladım yada üzereyim dimi kızlar gıt gıt gıdaaaaak
en son dün gecemi ilişki oldu bence dün gece ilişki olmadıysa bu gecede yap bi daha yapma
ressam belki erken yumurtluyorsundur.ben de bu ay 2 gün önce yumurtladım belirtiler normal yani canım bugün yarın yumurtlarsın sen bence.
canım olan oldu hayırlısı artık tevekkül edip bekliceksin isteğin olur inş:18:ah ah napcam yumurtalarımla ortada kaldım
:18:ah ah napcam yumurtalarımla ortada kaldım
canım olan oldu hayırlısı artık tevekkül edip bekliceksin isteğin olur inş
yok kız alışma yaptıysan bugüne kadar ortada kalmassın bu ay inşallah.
bizzde seninle süt kardeşi olalım mı ben de kız istiyom malum.kıskandım şu üçlüyü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?