bebek cinsiyet belirleme..

ebrucum sizin topikte tartışma olmuş sanırım onun üzerinemi kitlendi konu?
başka sayfa neden acmadınız.ondan sonra dagılmış üyeler sanırım
baktım bulamadım başka yazıştıgınız sayfayı:)

yumurtalar olgunlaşınca kasıklarda agrılar olmaya başlar.çatladıgı dönemde hem bel agrısı hemde kasık agrısı yaşanır.

:emir_bebek:
yumurta takibi ve catlatma ignesi olan arkadaşlar sürec nasıl ilerledi detaylı anlatınnnn ilk sayfaya eklemem lazım.

yumurtalar olgunlaşınca kasıklarda agrılar olmaya başlar.çatladıgı dönemde hem bel agrısı hemde kasık agrısı yaşanır.

gurbetcim cok sagol cnm

önce bu körü deniyim bakalım
ne zaman başlamak lazım.regli bitiminde mi

İbrahim Saraçoğlu hamile kalmak-yumurta sayısını artırmak için kuru incir kürü

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:

Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.

Bu kürün uygulama şekli:

Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.

Kuru İncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:

Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.
*** Bu kürün etkisini artırmak için yumurta büyüklüğünde beyaz kuru soğanı (Mor-kırmızı soğan olmaz) ince ince kıyıp üzerine 1 yemek kaşığı sumak serperek yemekten 10-15 dakika önce yiyin.Bunu haftada 4 kez tekrar edin.Bu sizi yumurtalık kisti-polikistik over 'den de koruyacaktır.

feyza ilac kullanmadiki fitil vs dimi abla

canim o hic birsey yapmadi kaza diyelim biz buna
ben diyorum iliskiden önce namaz dua canimmm

gurbetcim cok sagol cnm

önce bu körü deniyim bakalım
ne zaman başlamak lazım.regli bitiminde mi

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kadınlardaki vaginal akıntıya karşı uygulanacak soğan suyu kürünü anlattı:

Vajinal akıntıyı gidermek için soğan suyu kürü :

1 orta boy beyaz soğanı ( kırmızı ve mor soğan olmaz ) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 er bardak suyunu için. Kürü 15 gün uygulayıp sonlandırın.

Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.

Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.

Hamile kalmak için bu soğan suyu kürünü uyguladıktan sonra kuru incir kürünü uygulamalısınız.(her iki kürü aynı anda uygulamayınız)

Uyarı: Bu soğan suyu kürünü 15 günden fazla uygulamayın.

Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. - 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.

Bu kür erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar,adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.
canim adet bittikten 7 gun sonra baslaaaaaa

Feyza ılacların ısmını beklıyorummmmmmmmmmmmmmmm cnm:):)):):)): Unutmaaaaaaaaa
canim ebru kayd etmissin ben bulamadim
normal mantar fitili birde antibiyotikdi canim.en öenemlisi mantar fitili antibiyotik o kadar önemli mi bilmem.icini termemiz yapiyorsun önce

feyza ilac kullanmadiki fitil vs dimi abla
hem mantar ilaclari hemde klomen alcaktim canim tam elime klomen gecti ben hamis kalmisim:)

aha bu sogon sununu da yapan aradslar oldu ve oglusu oldu.buda ilacin yaninda denerir.
zaten ilaclar 3 ay etkisini koruyormus.son hamis kalmayi planlandiginda ki ayda sogon kürü yapilir.ohhh tertemiz ise baslanir.istenirse iliskiden önce karbonatli duss

hakkınızda ve hakkımda hayırlısı kıslar
bnde enfeksiyon varmış bunun için fitil ve antibiotık bı ilaç daha kullandım dün bitti
bugun çalışcaz hayırlısı
ama şu namaz işi aklıma yattı onu denicem bu akşam

bnde enfeksiyon varmış bunun için fitil ve antibiotık bı ilaç daha kullandım dün bitti
bugun çalışcaz hayırlısı

amin cnm
senin varmı başka cocugun ?

Son düzenleyen: Moderatör:
bnm bebiş yok canım temmuzda 2 yıl olcak evlenelı daha yeni düşünuyoz
2 aydır çalışma vardı tutmadı bu ay dr. gittim enfeksiyon dışında bişe yok dedi testlerı falan yaptı onlarda da bişe çıkmadı çok şükür
denemeye devam
adetin son gunu 1 kez oldu sonra fitile başladım
6 gundur zaten yasaktı bugun tamamdır:kedi:

bugun çalışcaz hayırlısı
canim ne olur inananrak ve güvenerek yap esnine söleeee benim oldu herkesin olsun insallahhhh

bnm bebiş yok canım temmuzda 2 yıl olcak evlenelı daha yeni düşünuyoz
2 aydır çalışma vardı tutmadı bu ay dr. gittim enfeksiyon dışında bişe yok dedi testlerı falan yaptı onlarda da bişe çıkmadı çok şükür
denemeye devam
adetin son gunu 1 kez oldu sonra fitile başladım
6 gundur zaten yasaktı bugun tamamdır:kedi:

hadı hayırlısı cnm allah gonlunce versın ınsssss....

Back
X