bebek cinsiyet belirleme..

canim ebru kayd etmissin ben bulamadim
normal mantar fitili birde antibiyotikdi canim.en öenemlisi mantar fitili antibiyotik o kadar önemli mi bilmem.icini termemiz yapiyorsun önce

hem mantar ilaclari hemde klomen alcaktim canim tam elime klomen gecti ben hamis kalmisim:)

uzgunummm kizlarrr feyza ablam gurbet ablamm sizin sitede yazmisti bercestee bak bende telasa dustum
sabahtan beri ariyorum okumadigim defter kalmadii yok yok yokkkkkkkkk
ama not etmistim yaa berceste yorgun
gurbet ablamm sen bi arastiriversenn

kızlar matematik balık yagı önermişti içinde a ve d vitamini olmayan
ben daha önceden araştırmıştım içinde a ve d vitamini olmayan balıkyagı markası Carlson balık yagı yada kapsülü.başka varmı bilmiyorum.
kızım için kullanıyorum bu markayı tadı cok güzel ve kokusuda agır degil.limon aromalı olanını tavsiye ederim.
diger markalara göre içinde ki omega 3 daha fazlafiyatı 36.50 di.
ilk sayfaya da ismini yazdım

Son düzenleyen: Moderatör:
matamatik erkegin alamsı gereken takviyeler arasında cinkoda var dimi??
bide sert kahve.bu sert kahveden kasıt ne?türk kahvesimi nescafe mi???
bölgesel soguk duş var bide.

yabancı siteelerde bunlardan bahsedilmişmi?
bide mg olarak belirttiklerin günlük miktarları dimi.yani hergün rutin bi şekilde bunlar alıncakmı
bunların hepsimi alıncak yoksa tercihimize mi kalmış

16.01.1979 bu benım cnm. esımınkı:03.08.1974 son rgl tarıhımde:25 mayıs 2010 matamatıkcım unutma cnm beklıyommmmm sımdıden tsk cnm

gamzecim; mayıs aten bitiyo,haziran ve emmuza baktım sana

6-7-8 hziran (hem ay son çeyrekten dolunaya doğru ileliyo,buda bizi - yapar:)))))
13-14-15-1617-18-19 temmuz.....:CüvCüv:

BERA10 hayatım tekrar tekrar ince ,ince baktım.şimdi ayrıntılı yazıyom:
Bu arada senin d.t5.12.1979,eşinin ki 2506.1975 dimi .önceden not almışım ,geriye dönmedim)

29may-8 haz ki bun tarihlerin içinde de 7- 8 i dolunaya yaklşıyor e eşininde seninde güçlü rkek olasılığı
24haz-30haz.
22 temmuz- 1 agus
tamam mı canım....

bu arada hepinize mrb arkadşlar ..ne çok şey konuşmuşsunuz...bu akşam çok işim var.not gircem nette,yazılı sorusu hazırlıycam.sempatiksalakcinniara ara bakıcam size...güzel ve yararlı bilgilerinizi esirgemeyinopuyorumnanaktan

kizlar ben size yardimci olmak icin buradayim malum 3 tane cocuk var havada guzel illa disari gitmek istediler pc den ayrilmak zorunda kaldim, canlarim benim oldu herkesin olsun, dilerim mevlamdan cifter cifter olsun insallahhh ben buraya yazip gidecek insan degilim, merakladiracak insan degilim yazipta, beni zamanla tanirsiniz zaten

Gurbet güzeli çok saol canım....zaten namaza başlamayı çok istiyorum.Bebek için değil sadee inşallah Allah nasip eder:Saruboceq:

matematik, sanirim ilac isimlerini yabanci siteden aldin,orda yazan soda bizim bildigimiz normal soda degil canim,gazli icecek anlaminda soda.yurtdisinda kolanin butun turlerine genel olarak soda deniliyor

gamzecim; mayıs aten bitiyo,haziran ve emmuza baktım sana

6-7-8 hziran (hem ay son çeyrekten dolunaya doğru ileliyo,buda bizi - yapar:)))))
13-14-15-1617-18-19 temmuz.....:CüvCüv:

cok sagol canm bu tarıhlerde tutarsa erkek ölemı cnm bu tarıhlarde ılıskı yanı demı:):)): bıraz utandımmmmm ama mecburuz :):)):):):):kedi::kedi:

gamze sormuştum ama unuttum sen ne zman düşünüyrodun bebegi
bence sen yumurtanın catladıgından emin olduktan sonra gir ilişkiye
belki yumurtlama matematigin verdigi tarihlere gelir.
ama sana yumurta catladıktan sonra ilişki şart

gamze sormuştum ama unuttum sen ne zman düşünüyrodun bebegi
bence sen yumurtanın catladıgından emin olduktan sonra gir ilişkiye
belki yumurtlama matematigin verdigi tarihlere gelir.
ama sana yumurta catladıktan sonra ilişki şart

dımı elaracım ınsallah ıkısıde tutarda ewet bu sefer herseyı deneyecem cnm vajınal dus sert kahva cınko hapı patosyum hapı kecı boynuzu kuru yum gunu suyun degerı vs.. hepsı cnm saol dusundugun ıcın cnmallah razı olsun
guclubacismileguclubacismile

olmazmi canim yaa,yani
kizim var benimde,ucuncuyu istiyorum ama simdi degil.zaten ikinci kizim daha yeni dogdu sayilir.
ucuncunun erkek olmasi icin dua ediyorum simdiden :)

cnm ne kadarlık hele lohusaykenınsan hemen yapası gelıyo o pıskolojıyle varya benımde 3. kızımda öle oldum ınankı 2 kızınmı var cnm allah bagıslasın normalmı sezeryanmı benım 3. de sezeryan bu son olacak ve oglusum olacak ınssssssss ban gercekden cok dua edın kızlarrr :teselli:

evet 2 kizim var,ikici daha iki aylik.ve ikiside sezeryanla dogum.benim doktorum ucuncunun son olacagini soyluyodorduncuyu onemiyor kesinlikle. fakat burada bir arkadasim dorduncuyu dogurmak uzere

gamzecim,
allah gonlune gore verir ins,herkesin gonlundekini verir insallah.bazen bi tane de oglum olsa diyorum ama bazende amaaaaaaaaaan olmazsa olmasin kizlarim varya diye geciriyorum icimden.esim bana pek belli etmesede istiyor bir oglan.ama ben ucuncu bebegi erkek bulmak umidiyle yapmiycam(ins erkek olur o ayri)ikinci bebegim erkek olsaydida ucuncuyu istiyorduk esimle,doktorum bana dorduncu bebek yok dediginde moralim bozulmustu,aslinda dorduncuyu yapacagimdan deil.esimde evi krese cevirmek istiyosun yani diye takilmisti bana

gamzecim,
allah gonlune gore verir ins,herkesin gonlundekini verir insallah.bazen bi tane de oglum olsa diyorum ama bazende amaaaaaaaaaan olmazsa olmasin kizlarim varya diye geciriyorum icimden.esim bana pek belli etmesede istiyor bir oglan.ama ben ucuncu bebegi erkek bulmak umidiyle yapmiycam(ins erkek olur o ayri)ikinci bebegim erkek olsaydida ucuncuyu istiyorduk esimle,doktorum bana dorduncu bebek yok dediginde moralim bozulmustu,aslinda dorduncuyu yapacagimdan deil.esimde evi krese cevirmek istiyosun yani diye takilmisti bana

cnm ınan ben ıkıncı kızımdan berı ısıtıyorum rabbım 4.de nasıp edecek ıns... ya cok sevıyorum erkek bebıslerı hanı ınsanın kendıde olmayan hep cok tatlı ve guzel gelırya aynen öle ,

Back
X