- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
gurbet guzelı bendeee yapacam ve olacagınada ınanıyorum rabbım verırı ınsallahhh huysuz sen dene sımcık bıze bılgı ver cnm bızım var daha yapmamıııza
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah canim insallahhhhh herkese versin o duyguyu tattirsinnn:Saruboceq:gurbet guzelı bendeee yapacam ve olacagınada ınanıyorum rabbım verırı ınsallahhh huysuz sen dene sımcık bıze bılgı ver cnm bızım var daha yapmamıııza
canim ebru kayd etmissin ben bulamadim
normal mantar fitili birde antibiyotikdi canim.en öenemlisi mantar fitili antibiyotik o kadar önemli mi bilmem.icini termemiz yapiyorsun önce
hem mantar ilaclari hemde klomen alcaktim canim tam elime klomen gecti ben hamis kalmisim:)
16.01.1979 bu benım cnm. esımınkı:03.08.1974 son rgl tarıhımde:25 mayıs 2010 matamatıkcım unutma cnm beklıyommmmm sımdıden tsk cnm
kizlar ben size yardimci olmak icin buradayim malum 3 tane cocuk var havada guzel illa disari gitmek istediler pc den ayrilmak zorunda kaldim, canlarim benim oldu herkesin olsun, dilerim mevlamdan cifter cifter olsun insallahhh ben buraya yazip gidecek insan degilim, merakladiracak insan degilim yazipta, beni zamanla tanirsiniz zaten
gamzecim; mayıs aten bitiyo,haziran ve emmuza baktım sana
6-7-8 hziran (hem ay son çeyrekten dolunaya doğru ileliyo,buda bizi - yapar:)))))
13-14-15-1617-18-19 temmuz.....:CüvCüv:
gamze sormuştum ama unuttum sen ne zman düşünüyrodun bebegi
bence sen yumurtanın catladıgından emin olduktan sonra gir ilişkiye
belki yumurtlama matematigin verdigi tarihlere gelir.
ama sana yumurta catladıktan sonra ilişki şart
matteo senın varmı cocugun snde bızım gıbı erkek bebıs sevdasındamısın cnm
olmazmi canim yaa,yani
kizim var benimde,ucuncuyu istiyorum ama simdi degil.zaten ikinci kizim daha yeni dogdu sayilir.
ucuncunun erkek olmasi icin dua ediyorum simdiden :)
gamzecim,
allah gonlune gore verir ins,herkesin gonlundekini verir insallah.bazen bi tane de oglum olsa diyorum ama bazende amaaaaaaaaaan olmazsa olmasin kizlarim varya diye geciriyorum icimden.esim bana pek belli etmesede istiyor bir oglan.ama ben ucuncu bebegi erkek bulmak umidiyle yapmiycam(ins erkek olur o ayri)ikinci bebegim erkek olsaydida ucuncuyu istiyorduk esimle,doktorum bana dorduncu bebek yok dediginde moralim bozulmustu,aslinda dorduncuyu yapacagimdan deil.esimde evi krese cevirmek istiyosun yani diye takilmisti bana