bebek cinsiyet belirleme..

gızz umuttt sanki gerdekten cıkmış gibi herkess fiki fiki yaptıgını biliuor ve tebrik ediyor senii
bugün yeni gelinler gibisin , acı varmı acıı?

Kiz ben sabah Teze gelin Umutun dügün kasetini izledim ana gelin tarafi bi cömertiki sormayin bi taki takrilar hayretle izledim

Gelinin büyük bacisi Haskenadan Trabzon Hasir Bileklik ayriyetten Trabzon Hasir seti
Ikinci bacisi Elaradan 5 adet 3 lü Adana burmasi- Hakiki pirlantadan su yolu seti
Kücük bacisi Ezelden 5 adet 2 li Adana burmasi-22 ayar Altin saat -5 i bir yerde
kizlar haydi taki sirasina girin bakem

ayrıca bepantene yi yüzüme kullanmakta tereddüt etmiştimm
ama eczacııının dedigine göre kremin yenileyici onarıcı özelliginden dolayı cilde faydalıymışşşş

bepantene nin hücre yenileme özelliği olduğu için göğüs ucu yaralarına da iyi geliyo...emziren annelere duyurulurrrr....

canım benim de cildim çok hassas yaz kış güneş kremi kullanıyorum, bazı kremler inanılmaz kaşıntı yapıyo cildimde,bende bepantehen alayım o zaman

ooohhh mal varlığına baakk

puhahahahaha ammaaa bonkörmüşün haskenacımm
umutaa 1 dene küçük altın yeeterdi aslında

inşallah sağlıkla gelsinde

Son düzenleme:

valla öyle kardeş gibi olduk kız herşeyimizi biliyoruz artıkkk

haskena her yıl türkiyeye geliyonuz dimi
hangi şehire gidiyonuz?

Dur özelden yazayimda reklam olmasin cici...........

günaydın kızlar...

fhna arkadaşın sat'ı nisandakar arkadaşla aynı...oda doğum yapmıştır yada eli kulağındadır herhalde...

Ay Nisancigimin insaAllah rahat olmustur dogumu Fhna ninda olmustur galiba hayirlisi olsun ne diyelim Nisancigim son dak kadar haber verdi bize ama diger arkadas öyle yapmadi neden acaba????????

Amin canım. bugün cuma namazda bol bol dua edicem herkese, Rabbim ona açılan elleri boş çevirmez

bende araştırmıştım bu kremi
hatta geçen sene almaya gittim yoktu eczanede
sonrada öle kaldı ama hep aklımda alsammı diye
benim cildimde hassas
sivilceler izleri kılcal damarlar gözenekler ne ararsan var

bende araştırmıştım bu kremi
hatta geçen sene almaya gittim yoktu eczanede
sonrada öle kaldı ama hep aklımda alsammı diye
benim cildimde hassas
sivilceler izleri kılcal damarlar gözenekler ne ararsan var

eczacıya söle depodan getirtirr
şuan için sivilce izi gözenekelr için bişi yapamazsın hamile oldugun için
nemlendirici niyetine kullanabilirsinn.cünkü içerigi cok zararsızzz
bebeklerede kullanılıyr cünkü
sen şuan ne kullanıyon nemlendirici olarak?

puhahahahaha ammaaa bonkörmüşün haskenacımm
umutaa 1 dene küçük altın yeeterdi aslında

Sevgili kardesimiz Umut Patatiscilerin sanini yürütecek birde sen hic topikte aksam fiki fiki yaptigi icin bu kadar tebrik msj alan bir baska hatun gördünmü kiz bu hatuna kücük altin yeter mi?????
Kuyumcu dükkanlarinin tabusu az gelir böyle ayda yilda bi yapilan ,cümle alemin duydugu fiki fikinin hediyesi olarak .......................

ben bamya şeklinde küpe takıcam

Ekstra olarak heralde,, yeter kiz onuda el öpmeye gelince takarsin..............

valla öyle kardeş gibi olduk kız herşeyimizi biliyoruz artıkkk

Kardes ne demek canim yoksa sen kardesinede mi anlattin aksamki fiki fikini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…