- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #36.781
günaydıın kızlar bi slm vereyım çıkacam işlerim var bitince buralardayım umut gazan mubarek olsun gönlündeki olsun ezel akşam umutla senın bi yerlerin kaşındımı andık az biraz sizi
hamilemisin yoksa kız
günaydıın kızlar bi slm vereyım çıkacam işlerim var bitince buralardayım umut gazan mubarek olsun gönlündeki olsun ezel akşam umutla senın bi yerlerin kaşındımı andık az biraz sizi
akşam sucuklu yumurtasını yıyen sabah gelmişler ama gelemeyenlerde var malüm yoğun mesai kolaymı
hemde nasıl kaşındı kaşıyanda olmadıkendi kendim kaşındım
bilmiyorum ki ihtimal vermiyorum ama acaba mı demeden de edemiyorum çünkü acayip fazla akıntım var :44:
hemde nasıl kaşındı kaşıyanda olmadıkendi kendim kaşındım
bilmiyorum ki ihtimal vermiyorum ama acaba mı demeden de edemiyorum çünkü acayip fazla akıntım var :44:
günaydın kızlarrr
kıızmla kahvaltı yapıyordum yazamadımmm
umut işlem tamam galiba okumadım daha gecmişiii
canım benım hadi umutu akşam kaşımışlar anlamadı bile kaşındığını ama sen tek başına yalnız çektin dime
kız şimdi nerden çıktı buuuu
umut ezel kızlar şaka bi yana birazdan cuma selası okunacak mübarek gün bugün dilerim RABBİMDEN gönlünüzdekileri kucağınıza versin gönlünüzü doyursun tüm isteyenlere nasip etsin amiiiinn
umut ezel kızlar şaka bi yana birazdan cuma selası okunacak mübarek gün bugün dilerim RABBİMDEN gönlünüzdekileri kucağınıza versin gönlünüzü doyursun tüm isteyenlere nasip etsin amiiiinn
evet canım malesef
kız bana bak kendi kendimi kaşıdım derken lafı başka yerinden anlama gerçekten kaşınmaktan bahsediyorum ben
evet canım haklısın Rabbim hamiş hamiş dualarını kabul etsin inşaAllah amiiinnn
günaydın canım kolay gelsin ,haskena sen ne zaman denemelere başlıcaksın canım
Hoşgeldin gece kuşu sabahlara kadar oturuyorsunuz sonra uyanmak bilmiyorsunuz + 18 muhabbetler hoşunuza gidiyor dimi sucuklar yumurtalar erken kalkta sabah kahvaltıda ye sucuklu yumurtanı daha iyi spor olur o zaman performansta yüksek olur şekeeerrr
Kızlarrrrr bundan böyle yeni adım MİLKGRL sütçüdeki "ü"harflerinden dolayı yazmadım Sütkız oldum hadi uğur getirsinde süt gibi tenli bir kızım olsun herkese iy gclr by by
Saol canım yine de anlayışla karşıladığın için teşekkür ederim. Ne güzelliği canım ev iş çocuk derken ahım gitti vahım kaldıBi de konuyla alakasız ama bu kızın resimleri açık saçık değildi yani kendi halinde fotolardı arkadaşlık sitelerinde şu an geziyor. Yanlış anlama lütfen olur mu en son kırmak isteyeceğim kişilerden birisin
kızlar testi aldım ecz. ama negatif görünüyo şimdi kan vermeye gidiyorum dua edin bana nolurrr
maşallah bebegineeedün gittim kalp atışlarını duyduk
herşey normaldedi
bol bol dinlen dedi
iğneye devam
en önemliside bebiş sola yapışmış yatıyo
günaydın kızlarrr
kıızmla kahvaltı yapıyordum yazamadımmm
umut işlem tamam galiba okumadım daha gecmişiii
kızlar nasılsınız
umutcum gazan mübarek olsun Duaların kabul olsun
ben de bu geçmek bilmeyen grip nedeni ile yatak döşek yattım kalkamadım şimdide kızıma bulaştı
ev curcuna
hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?