bebek cinsiyet belirleme..

günaydıın kızlar bi slm vereyım çıkacam işlerim var bitince buralardayım umut gazan mubarek olsun gönlündeki olsun ezel akşam umutla senın bi yerlerin kaşındımı andık az biraz sizi

hemde nasıl kaşındı kaşıyanda olmadı kendi kendim kaşındım

hamilemisin yoksa kız

bilmiyorum ki ihtimal vermiyorum ama acaba mı demeden de edemiyorum çünkü acayip fazla akıntım var :44:

kızlar bende bizim evdeki gece kuşlarına müdahale etmem lazım açlıktan midem kazınıyo çay hazır kahvaltıya kaldırayım sonra gelirim afiyet olsun görüşürüz

günaydıın kızlar bi slm vereyım çıkacam işlerim var bitince buralardayım umut gazan mubarek olsun gönlündeki olsun ezel akşam umutla senın bi yerlerin kaşındımı andık az biraz sizi

kız gece yatarken valla aklıma gelmiştiniz sağol canım
sende duat et bana canım hamilesin sende

hemde nasıl kaşındı kaşıyanda olmadı kendi kendim kaşındım

bilmiyorum ki ihtimal vermiyorum ama acaba mı demeden de edemiyorum çünkü acayip fazla akıntım var :44:

canım benım hadi umutu akşam kaşımışlar anlamadı bile kaşındığını ama sen tek başına yalnız çektin dime

Kiz cildiracam belki 10 msj alinti yaptim koca bi sayfa msj yazdim göndere tikladim karsima ne geldi üyelik girisi yain lütfen kiz ben sabahtandir giris yapmadim mi ya sayfada degilmiydim ne simdi bu bütün yazdiklarim bosa gitti davaciyim emeklerim bosa gitti............

umut ezel kızlar şaka bi yana birazdan cuma selası okunacak mübarek gün bugün dilerim RABBİMDEN gönlünüzdekileri kucağınıza versin gönlünüzü doyursun tüm isteyenlere nasip etsin amiiiinn

canım benım hadi umutu akşam kaşımışlar anlamadı bile kaşındığını ama sen tek başına yalnız çektin dime

evet canım malesef

kız şimdi nerden çıktı buuuu

kız bana bak kendi kendimi kaşıdım derken lafı başka yerinden anlama gerçekten kaşınmaktan bahsediyorum ben

umut ezel kızlar şaka bi yana birazdan cuma selası okunacak mübarek gün bugün dilerim RABBİMDEN gönlünüzdekileri kucağınıza versin gönlünüzü doyursun tüm isteyenlere nasip etsin amiiiinn

evet canım haklısın Rabbim hamiş hamiş dualarını kabul etsin inşaAllah amiiinnn

kız sen lafı başka yerinden anlıyonnn
ben hamilelik mevzusu nerden çıktı dedim
ama senin aklın fikrin şeydee

kızlar nasılsınız
umutcum gazan mübarek olsun Duaların kabul olsun
ben de bu geçmek bilmeyen grip nedeni ile yatak döşek yattım kalkamadım şimdide kızıma bulaştı
ev curcuna
hepinizi öpüyorum

günaydın canım kolay gelsin ,haskena sen ne zaman denemelere başlıcaksın canım

Bakalim ya bi ara grümcemin yanina gidip gelecez bakalim belki geldikten sonra baslariz artik denemelere hayirlisi ile.................

Kiz ben aksamda yemedim s.yumurtayi kizlara takilayim dedim hakkimi kaybettim kocis uyumustu sabahta erken kalkip ise gitti yani ellerim bombos kaldi dudaklarim sustu..........)))))))))))))))

Kızlarrrrr bundan böyle yeni adım MİLKGRL sütçüdeki "ü"harflerinden dolayı yazmadım Sütkız oldum hadi uğur getirsinde süt gibi tenli bir kızım olsun herkese iy gclr by by

hayırlı olsun nickin.grl deki i harfini niye koymadın yaw

nilay burda herkes birbine güvendi resmini gösterdi.
kimse böle güvensizlik yaşamadı.senin bu güvensizligin beni rahatsız etti acıkcası
cünkü resmini ben istedim sadece.yani budurumda bana güvenmiyor oluyorsunn
bizde sana güvenmeyelim ozaman
ne kadar ekmek o kadar köfte bundan sonra sanaaa

kızlar testi aldım ecz. ama negatif görünüyo şimdi kan vermeye gidiyorum dua edin bana nolurrr

ayy cok merakk etimmmm inşallah hamişsindir cnm ya

dün gittim kalp atışlarını duyduk
herşey normaldedi
bol bol dinlen dedi
iğneye devam
en önemliside bebiş sola yapışmış yatıyo
maşallah bebegineee
bi tanede dahaa ogluş geliyor topigimizeeeee inşallahhh

günaydın kızlarrr
kıızmla kahvaltı yapıyordum yazamadımmm
umut işlem tamam galiba okumadım daha gecmişiii

Günaydin canim kiz dünden kalma tava böregi varsa bekle bende bi kosu geleyim kahvaltiya sonrada kahve icer Patatiscilerle Sütcülerin dedikodusunu yapariz.................

kızlar nasılsınız
umutcum gazan mübarek olsun Duaların kabul olsun
ben de bu geçmek bilmeyen grip nedeni ile yatak döşek yattım kalkamadım şimdide kızıma bulaştı
ev curcuna
hepinizi öpüyorum

Gecmis olsun canim acil sifalar diliyorum size.............

eeeee gelsin nerde kaldı bu kakuuuuuuuuşş bende çooooooooook merak ediyoruuuuuuuummm karbonatayı köpürttü bu kız kesin hamişşş kesiinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…