- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #36.881
beni haskenayla karıştırmaaaaaa
okursa öldürecek beniiii ama belki atlar isminide küçük harfle yazdım o yüzden :86::86:
tmm yazarımmm
ben yurtdışından sipariş ettim cok uyguna geldi banaaa
Beauty Center Europe | Search - logona | Bio Cosmetics düşünürsen burdan alabilriisn
ilk siparişte 5 euro indirim varr
ben 7 ürün aldım 5 euro kargo ücreti tuttuuu
Ay deli olacam her 5 dak bir sayfadan atiyo bu KK beni ,,kiz bi bakiyom üyelik girisi yapin yaziyo e ben cikmiyomki nasil oluyo artik bunlar beni begenmiyorda acikca söyleyemiyorlar kibraca mi kovmak istiyorlar acaba :18:
kızlar ben geldim hemen pc ye koştu. yaaa ben ne şanssız kadınım diycem şu mübarek gün olmayacak hayırlısı.
sabah idrar testi negatif çıkmıştı biliyosunuz zaten belliydi idrar için daha erken bence çünkü yumurt. gününden 10 gün geçti daha neyse hemen koştura koştura sağlık ocağına gittim bide ne göreyim bugün aile hekimimiz yokmuş o yüzden tahlil yapmadılar
ordan hemen bizim evin arkasında ssk hastanesi var oraya gittim yaaa herşeyde bir hayır var derler o hastane devlet hastanesiyle birleşmişti kadın doğum bölümü diğer hastaneye geçmiş valla o da çok uzak zaten çocukla çıktım hava soğuk amaaannn dedim bunda da vardır bi hayır.ben bugün bol bol dua ederek geçireyim pazartesi idrarda kesin çıkar artık dimi??
beni merak ettiniz biliyorum işte durum bu
beni haskenayla karıştırmaaaaaa
okursa öldürecek beniiii ama belki atlar isminide küçük harfle yazdım o yüzden :86::86:
al birini vur ötekineee
yok yok sende üşengectin.yöntemleri yapmaya bile üşeniyordunnn.
kızlar ben geldim hemen pc ye koştu. yaaa ben ne şanssız kadınım diycem şu mübarek gün olmayacak hayırlısı.
sabah idrar testi negatif çıkmıştı biliyosunuz zaten belliydi idrar için daha erken bence çünkü yumurt. gününden 10 gün geçti daha neyse hemen koştura koştura sağlık ocağına gittim bide ne göreyim bugün aile hekimimiz yokmuş o yüzden tahlil yapmadılar
ordan hemen bizim evin arkasında ssk hastanesi var oraya gittim yaaa herşeyde bir hayır var derler o hastane devlet hastanesiyle birleşmişti kadın doğum bölümü diğer hastaneye geçmiş valla o da çok uzak zaten çocukla çıktım hava soğuk amaaannn dedim bunda da vardır bi hayır.ben bugün bol bol dua ederek geçireyim pazartesi idrarda kesin çıkar artık dimi??
beni merak ettiniz biliyorum işte durum bu
Aldığın ürünlerin isimlerini yazar mısın bakayım bende
hayırlısı olsun cnmm
pazaretsi yaptırırsınn artıkk
bizde o güne kadar merakımızdan catlarız napalımm:85:
canım bunda da vardır bi hayır , bol bol dua ederiz sana inşallah pazartesi öğrenirsin, alırız güzel haberlerini
Kiz niye hakkimi yiyon daha gecen gün manti yapmistim sana yediydinde cok güzel olmus demedin mi her hatunum diyen yapamaz manti demi ama
Tamam üzülme sen Kakulee Pazartesi ögreniriz nolacak canim cok cok catlariz surda......
Geschenkverp.: Logona Pur Reinigungsmilch - 150 ml ------>nemlendiricii
8.61 €
Geschenkverp.: Logona Pur Seife - 100 g Stück-------->sabun
2.77 €
Geschenkverp.: Logona Augen Make Up Entferner-Öl Bio-Wildrose & Bio-Aloe-100 ml ------->göz makyaj temizleyici
5.50 €
Geschenkverp.: Logona Gesichtswasser Bio-Rose & Bio-Aloe Vera - 100 ml -------->tonik
8.36 €
karbonat kabardıya bu beni pazartesiye kadar idare eder canım
nasıl denk gelebilir böyle bişey yaa halaa şaşırıyorum özel yerlerde yaptırsam gene pazartesine kalacak.yani pazartesiye kadar elim kolum bağlı
banane bende akşam gerdeğe girecem aşerdim şimdi yarın bana ne takcaksınızbende istirem :86:
rüyandamıı cicimm
karbonat kabardıya bu beni pazartesiye kadar idare eder canım
nasıl denk gelebilir böyle bişey yaa halaa şaşırıyorum özel yerlerde yaptırsam gene pazartesine kalacak.yani pazartesiye kadar elim kolum bağlı
evet canım sabret biraz
bi gelişme varmı değişiklik akıntı devammı ??
canım halaa karın ağrısı geçmedi nerdeyse hiç.akıntı devam ediiyor özellikle dışarda ayaktayım yaa nasıl ıslanıyorum yaa anlatamam.
sen nasılsın akşam düğün varmış altınlar takılmış ohh maşallah.bugün dualarımda sen de varsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?