bebek cinsiyet belirleme..

Ay deli olacam her 5 dak bir sayfadan atiyo bu KK beni ,,kiz bi bakiyom üyelik girisi yapin yaziyo e ben cikmiyomki nasil oluyo artik bunlar beni begenmiyorda acikca söyleyemiyorlar kibraca mi kovmak istiyorlar acaba :18:

başka bi tarayıcıdan girr cnm.
bendede öle oluyorduu bi araa

hayırlısı olsun cnmm
pazaretsi yaptırırsınn artıkk
bizde o güne kadar merakımızdan catlarız napalımm:85:

beni haskenayla karıştırmaaaaaa
okursa öldürecek beniiii ama belki atlar isminide küçük harfle yazdım o yüzden :86::86:

Sen bunu baska zaman yazsaydin silmistim seni defterden ama simdi sen hamis adayisin ya strese sokmayayim sen i simdi ama bi hamile kalma o zaman alirim boyunun ölcüsünü

al birini vur ötekineee
yok yok sende üşengectin.yöntemleri yapmaya bile üşeniyordunnn.

Kiz niye hakkimi yiyon daha gecen gün manti yapmistim sana yediydinde cok güzel olmus demedin mi her hatunum diyen yapamaz manti demi ama

canım bunda da vardır bi hayır , bol bol dua ederiz sana inşallah pazartesi öğrenirsin, alırız güzel haberlerini

Aldığın ürünlerin isimlerini yazar mısın bakayım bende

Geschenkverp.: Logona Pur Reinigungsmilch - 150 ml ------>nemlendiricii
8.61 €

Geschenkverp.: Logona Pur Seife - 100 g Stück-------->sabun
2.77 €

Geschenkverp.: Logona Augen Make Up Entferner-Öl Bio-Wildrose & Bio-Aloe-100 ml ------->göz makyaj temizleyici
5.50 €

Geschenkverp.: Logona Gesichtswasser Bio-Rose & Bio-Aloe Vera - 100 ml -------->tonik
8.36 €

Son düzenleyen: Moderatör:
hayırlısı olsun cnmm
pazaretsi yaptırırsınn artıkk
bizde o güne kadar merakımızdan catlarız napalımm:85:

ayy ben yarılmazsam ortadan ikiye

canım bunda da vardır bi hayır , bol bol dua ederiz sana inşallah pazartesi öğrenirsin, alırız güzel haberlerini

inşallah canım çok sağol dualarınızı eksik etmeyin çok teşekkürler.

Tamam üzülme sen Kakulee Pazartesi ögreniriz nolacak canim cok cok catlariz surda......

karbonat kabardıya bu beni pazartesiye kadar idare eder canım
nasıl denk gelebilir böyle bişey yaa halaa şaşırıyorum özel yerlerde yaptırsam gene pazartesine kalacak.yani pazartesiye kadar elim kolum bağlı

çooook teşekkür ederim elaracım bakıcam şimdi

nasıl denk gelebilir böyle bişey yaa halaa şaşırıyorum özel yerlerde yaptırsam gene pazartesine kalacak.yani pazartesiye kadar elim kolum bağlı

evet canım sabret biraz
bi gelişme varmı değişiklik akıntı devammı ??

rüyandamıı cicimm

Insani hemende bozmasan olmuyo degil mi ?Ne var evet desende kizlarda beni hamarat bisey sansalar.....

Sen simdi diyon süte mayayi caldim yogurdu Pazartesi anca yersiz.......

evet canım sabret biraz
bi gelişme varmı değişiklik akıntı devammı ??

canım halaa karın ağrısı geçmedi nerdeyse hiç.akıntı devam ediiyor özellikle dışarda ayaktayım yaa nasıl ıslanıyorum yaa anlatamam.
sen nasılsın akşam düğün varmış altınlar takılmış ohh maşallah.bugün dualarımda sen de varsın inşallah.

kız gerçekten öyle oldu
canım inşallah bekleyeceğiz artık , dualarında beni unutma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…