bebek cinsiyet belirleme..

Kizlar varya bu basligi yeni kesfetmis ve ilk defa sayfayi okuyanlar diyordur ki ne yaziyo bu kadinlar ben nerdeyim yanlis mi geldim acaba durdurun inecek var...............

kız nerden aklına geldiiii :))

valla cok şıkk oldu cetvelin heeee
bu cetveli gören seni kıskancakk bak görr
ama sen bu topikten başka topige yazma tamammıı.senin cetveli bizden başkası anlamaz

Kizlar varya bu basligi yeni kesfetmis ve ilk defa sayfayi okuyanlar diyordur ki ne yaziyo bu kadinlar ben nerdeyim yanlis mi geldim acaba durdurun inecek var...............

Son düzenleyen: Moderatör:

ezel çok yaşa emi, çok şekersin eşin şanslı adammış valla, kıpır kıpırsın

kız adama neler yapıyorum bir bilsen takla atmadığım kalıyor dicem ama onuda yapıyorum vallah diyorki bana sen şebek maymunusun gülmeyi çok seviyoruz biz karı koca hep komedi filmleri izleriz Allahta hep güldürsün inşaAllah geçen ay av zamanı filmine gittik orda cem yılmaz ölüyor ya kocam bir üzüldü ki sorma kaç gün keşke cem yılmaz ölmeseydi diye diye dolaştı durdu adam ben onu güldürmeyim de napayım şimdi zaten duygusal

eneeee nanköree bakk
sen küçük altın ne kadar haberin varmııııı.cimri olsam 20 lira takardımmm

Elara sen bana tak onu

Ay deli olacam her 5 dak bir sayfadan atiyo bu KK beni ,,kiz bi bakiyom üyelik girisi yapin yaziyo e ben cikmiyomki nasil oluyo artik bunlar beni begenmiyorda acikca söyleyemiyorlar kibraca mi kovmak istiyorlar acaba :18:

kız sanada takarız
sende ezelden farklı değilsin haaaa

ya şunlara bak ya biri bişey yapınca hep beni örnek gösteriyorlar kendimi mahallenin kötü çocuğu gibi hissetmeye başladım kız öyle yapma ezel gibi olursun sonra maazAllah der gibisiniz

Kızlarrrr nasılsınız ben eski ressam yeni sütçü yaaaa canım sıkılıyor adama sarıyorum...dün gece turşu istedi canm ....defne joy aağladım şimdi....kasıklarım arıyoooo vb. Hamile değilsem neyim ya hamileyim ya deliriyorum

yok kız nere yazacam burdan başka kimim var benim :))
iğne için başka yerde soru sordum kimse cevaplamadı bile tüp bebek bölümünde
yani ne varsa sende var

kızlar ben biraz uzanıcam kasıklarım ağrıyor belki biraz uyurum.eşime anlattım şimdi telden. diyoki iyi işte heycan olmuş pazartesi yapma cumaya kadar bekle garanti olsun.git dedim yaaa kızlar beni öldürür o zamana kadar bekletmezler dedim adam şaştı ne kızı diyo
ayy güldüm sonra kendime

git uzan sen şimdiden hamile gibi davranmaya başladın ohhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…