- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #36.941
selamlar kizlar kakule pazartesiye kalmis insallah pazartesi pozitif cevabiyla sevinirsin canim
gece +18 e baglayinca sarmadi beni fazla cok asiri oldu bana... ben en iyisi gündüzleri takilayim.
esimde girip bakiyor bazen...
birde sizi bu nicklerinizle gercek hayatta taniyan yok kizlar heralde böyle rahat rahat döküldügnüz icin :))
selamlar kizlar kakule pazartesiye kalmis insallah pazartesi pozitif cevabiyla sevinirsin canim
gece +18 e baglayinca sarmadi beni fazla cok asiri oldu bana... ben en iyisi gündüzleri takilayim.
birde sizi bu nicklerinizle gercek hayatta taniyan yok kizlar heralde böyle rahat rahat döküldügnüz icin :))
niye kız seni tanıyomu herkessss
herkes demesekte ailemden cogu kisi bu kullanici ismini kullandigimi biliyor , ve kadinlar kulubunden realde görüstüklerimde var canim...
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM
Bu arada bepanteni kesinlikle kullan ama cildini de çok alıştırma bence pek etkisi olmuyor. Bende ayda bir kez cildime sürüp kalınca bir tabaka yatıyorum hepsi o
cok üşüyorm
halsizlik var
özellikle ayaklarımı ısıtamıyorm
geceleri su torbasıyla yatıyom valla
herkes demesekte ailemden cogu kisi bu kullanici ismini kullandigimi biliyor , ve kadinlar kulubunden realde görüstüklerimde var canim...
gece ne konuşuldu ki seni rahatsız edecekk.
bu kadar espiride yapmak en dogal hakkımızzz
bundan rahatsız olan ne gece ne gündüz okumasın yazdıklarımızı,bizim ne zaman ne yazacagımız hiççç belli olmaz cünküü
kız benim cetvel nolacak şimdi
rahat ol umutcummm seni bizden başkası tanımıyor nasılsaaa
ama degiştirebilirimm istersen yazısını? ne yazalım
neden bukadar alinganlik yapiyorsun anliyamadim gercekten sadece hissettiklerimi yazdimgece ne konuşuldu ki seni rahatsız edecekk.
bu kadar espiride yapmak en dogal hakkımızzz
bundan rahatsız olan ne gece ne gündüz okumasın yazdıklarımızı,bizim ne zaman ne yazacagımız hiççç belli olmaz cünküü
niye kendini bu kadar kasıyon yaww
sanal ortamda insan rahatlamaya geliyor
sen acaba eşim dostum benimi okur diye dogal olamıyorsun demekkii,belkide yapmacık yazıyorsunn
boşversenee git kendine kimsenin bilmedigi bi nick al ,aklına ilk gelenleri yazzzz rahatlaaa
neden bukadar alinganlik yapiyorsun anliyamadim gercekten sadece hissettiklerimi yazdim
kimseyi alindiracak birsey söylemedigimi düsünüyorum
ne elestiride bulundum nede , rest cekmeyi gerektirecek bir durumdu bu ...
ben alınganlık yapmadımki.vermem gereken cevabı verdim
bizde burda hissettigimiz şeylerii 10 defa düşünmeden yazıyoruz.gayet dogalız yani.
yazdıgımız şeyler bazen absürt olabilir ama bi başkası tarafından küçümsenemezzz,buna izin vermem.
hoşuna gitmiyorsaa okumazsın, bunu illa bize ifade etmene gerek yoktuu.sanki kötü ayıp bişi yapıyoruzz gibi lanse ettin,hoş olmadı
ayrıca rest cekmedim,bu tarz konuşmardan hoşlanmadıgını söledin bende seni uyardım kibarca.ne zaman ne yazacagımız belli olmaz dikkatli ol anlamında
dogallikla bunun alakasi yokki, bu yazdiklarimiz burda kalacak, normal hayattada arkadaslarimla sohbet ederken ulu orta bazi seylerden konusmuyorum inanki... sirf bazi seyleri konusmuyorum burda diye dogal olmadiigm söylenemez , sadece kimseyi alindirmadan yargilamadan düsüncelerimi yazdim.
sirf cinsel konulardan konusmuyorum diye dogal olmadigim söylenemez.
bu basliga yani senin actigin basligi okumaya basladiktan sonra bircok sey ögrendim, daha önce arastirmamistik, o yüzdende sagol
kimseyi kücümsemek gibi birsey aklimdan bile gecmedi , olayi o kadar degistirip savunma kalkanlari takmaya hic gerek yoktu bence , tamamiyle yanlis anlamadan ibaretti,
bunuda nerden cikardin benim yazdiklarimda kücümseyecen bir sözcük göremedim (tekrar tekrar okudugum halde) orda arkadasa durumuda izah ettim.
neyse iyi sohbetler
bu cümlen bizim yazdıklarımızı küçümsedigini yada begenmedigini anlatıyorr
konuştuklarınız beni sarmadı diyebilirisn bunu anlarımda aşırı geldi ne demek????
hiçmi hayatındaa cocuk yapmak için karıkocanın ilişkiye girdigini duymadın
yada erkek cocuk için önce kadının orgazm olması gerektigini okumadınmı burda ,,,buna istinaden yazdıgım " umut orgazm olmuştur yatıyordur" lafı sana aşırı geldi????
aşırı gelen ne yanii.
bu cümlen bizim yazdıklarımızı küçümsedigini yada begenmedigini anlatıyorr
konuştuklarınız beni sarmadı diyebilirisn bunu anlarımda aşırı geldi ne demek????
hiçmi hayatındaa cocuk yapmak için karıkocanın ilişkiye girdigini duymadın
yada erkek cocuk için önce kadının orgazm olması gerektigini okumadınmı burda ,,,buna istinaden yazdıgım " umut orgazm olmuştur yatıyordur" lafı sana aşırı geldi????
aşırı gelen ne yanii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?