bebek cinsiyet belirleme..

kızlar ben çıkıyorum hava güzel biraz gezeyim yaa otur otur nereye kadar.öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın görüşürüz.:124::128:

insanın 2 çocuktan sonra 3. çocuğu yapmakta zorlanması çok ilginç geliyo
zamanla vücud değişiyo ilginç sıkıntı stres sanırım etkiliyo

galiba oyle canım...[/QUOTE]

canım niye 3. çocuk düşünüyorsun erkek çocuk içinmi ...Eğer olmuyorsa zorlama hayırlısı böylymiş de bence

süt kardeşim görüşemiyoruz ne zamandır nasılsın??
bekle bekle daha zaman var ne zaman senin beklenmeyen tarih.

öyle cnm valla beklemedeyiz de sen çok kaptırdım güzelim yaaaa biraz oluruna bırak varsa zaten vardır 12sinde olucamoğluma kazak başladım hiç değilse millete sarmaktan kurtulurum dedim

kız bırak ister 3 doğurur isyer 5 i alalaaa

evet canım bi tane de oglum olsun istiyorum[/QUOTE]

İnşallah istediğin olur canım ama şunun için söyledim benim annemde oğlan diye tutturmuş ama 4. müz erkek ne çektiysede ondan çekti gerçi hoooş hala oğlu bitanedir

Ne habersiniz fistiklar ben aksam sucuklu yumurtami yedim sabahta ac karnina muzumu yedim geldim bakayim dedim neler olmus kizlar ben yokken neler karistirmislar hersey yolunda MasaAllah

ii akşamlar kızlar nasılsınız...
valla teknik bilen varsa bana yazsın bende hamiş kalamıyorummmmm

Kiz sen habire incir kürü yapip olan yumurtalarida erken catlatiyon ben sana incir kürünü yapma sadece cörekotubal karisimi ye demedimmi?Neymis bu ay incir kürü yapilmayacak ...

ay kafa kalmadı kızlar bende kızım gece hiç uyumadı uykusuzluktan kafam ağrıyor vallaa....

Kizinada gecmis olsun canim Rabbim tez zamanda sifasini versin insaAllah...

Hayirlara vesile olsun insaAllah canim teyzemin söylediklerini yazmistim onlari unutmadin degil mi?

bu ay bereketli olacak inşallah
hayırlara çıksın canım rüyan.süt iyidir ama hatta deve sütü oğlan çocuğu derler.

Kiz Umutgilde sirf deve sütü kullanirlar zati

günaydın herkese
cok üzgünüm yine
regli oldum uyanır uyanmaz

Canimcigim hakkinda böylesi hayirliymis bi dahaki ay tekrar denersin ama esini tekrar ikna et ve yumurtlama zamani tek iliskiye devam dualarimiz seninle....

Buyur gel cnm sende hamılelere beleş
Hamis degilim diyede bu kadar eziyet olmaz ki ama.........

inşallah canım benim saol[/QUOTE]

deyyancım cnm uzulme ıns onumuzdekı ay kalırsın

RABBIM buyuk ...sen kac aydır denıyosun ??

kız bırak ister 3 doğurur isyer 5 i alalaaa

evet canım bi tane de oglum olsun istiyorum[/QUOTE]

Canım Allah gönlündekini kolaylıkla versin inşallah ama sen önce dua varmış kızlar söylüyo onu oku sonra namaz kıl sonra hayırlısıyla de başla tekrar çalışmalara .....Allahım hepimize hakkımızdaki hayırlı evlatları nasip etsin bende kız istiyorum biliyorsundur ama hep diyorum ki hayırlı olacaksa ver yoksa verme neylerse güzel eyler

kıyamam sana sensız olurmu hem agaya beleş cnm ...rahmetlı kemal sunal mısalıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…