- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #37.181
bugun yapıcam test elara 3 aydır gunun den once geldıgı oldu ama gecıkmedı hiç. stresten olurmu kı ay bı yanım ıstıyo bı yanımda herşey tam istediğim gibi olmadı dıyo bakalım
neyse patates ve süt kardeşler ben çıkıyom sonra görüşürüz işlerimi bitirecem yavrilerimin karnı aç melül melül bana bakıyorlarkavga ediyorlar en iyisi çıktım beeen
bu ay tazmanya kakulee bideeeee umutttt sizden ümitliyimmmmmm
tazmanyaa yapsana test yaaç.merakla bekliyoruzzz
kıyamam sana sensız olurmu hem agaya beleş cnm ...rahmetlı kemal sunal mısalıı
merhaba çoktandır katılamadım size.benim doğumum 1 hafta içinde olacak.hazırlıklar bitti.şimdi kızımız senayı bekliyoruz.
Ne habersiniz fistiklar ben aksam sucuklu yumurtami yedim sabahta ac karnina muzumu yedim geldim bakayim dedim neler olmus kizlar ben yokken neler karistirmislar hersey yolunda MasaAllah
Kiz sen habire incir kürü yapip olan yumurtalarida erken catlatiyon ben sana incir kürünü yapma sadece cörekotubal karisimi ye demedimmi?Neymis bu ay incir kürü yapilmayacak ...
Kizinada gecmis olsun canim Rabbim tez zamanda sifasini versin insaAllah...
Hayirlara vesile olsun insaAllah canim teyzemin söylediklerini yazmistim onlari unutmadin degil mi?
Kiz Umutgilde sirf deve sütü kullanirlar zati
Canimcigim hakkinda böylesi hayirliymis bi dahaki ay tekrar denersin ama esini tekrar ikna et ve yumurtlama zamani tek iliskiye devam dualarimiz seninle....
Hamis degilim diyede bu kadar eziyet olmaz ki ama.........
merhaba çoktandır katılamadım size.benim doğumum 1 hafta içinde olacak.hazırlıklar bitti.şimdi kızımız senayı bekliyoruz.
ALLAH yardımcın olsun canım
hava çok güzel dışarı çıkıyorum kızlar...kızımı biraz gezdireyim:130:
iyide haskenam bu incir kürü çatlatma iğnesi değil ya.zaten ben sadece 3 tane inciri kaynatıp suyunu içip inciri yiyorum.yani gerçek kürde 21 gün boyunca günde iki defa 7-8 incirden bahsediyo.benimki öle azıcık.onuda normal yedim say.öle hemen çatlatacak bi etkisi varmı bilem vallaaa....
bu arada bugün reglimin5.günü ama sağ yumurtalığımda hareket var acaba neden.yani hafifi bi sancı...bu ay reglim biterbitmez dra gitsemde bi baksa acaba ne var...
haskenacım senin hiç bilgin yok ilk sayfada.ne denedin kese ne tarafta bio neydi kız bunları ben merak ediom.özelden bana yaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?