bebek cinsiyet belirleme..

neyse patates ve süt kardeşler ben çıkıyom sonra görüşürüz işlerimi bitirecem yavrilerimin karnı aç melül melül bana bakıyorlar kavga ediyorlar en iyisi çıktım beeen

merhaba çoktandır katılamadım size.benim doğumum 1 hafta içinde olacak.hazırlıklar bitti.şimdi kızımız senayı bekliyoruz.

iyide haskenam bu incir kürü çatlatma iğnesi değil ya.zaten ben sadece 3 tane inciri kaynatıp suyunu içip inciri yiyorum.yani gerçek kürde 21 gün boyunca günde iki defa 7-8 incirden bahsediyo.benimki öle azıcık.onuda normal yedim say.öle hemen çatlatacak bi etkisi varmı bilem vallaaa....
bu arada bugün reglimin5.günü ama sağ yumurtalığımda hareket var acaba neden.yani hafifi bi sancı...bu ay reglim biterbitmez dra gitsemde bi baksa acaba ne var...

ilatranur berra boncuk kızlar nerdesiniz keseniz ne tarafta.haber verin merak edioz..ilatranur senin belli olmuştur heralde.gittimi acaba dra kızlar haberi olan yokmu..

merhaba çoktandır katılamadım size.benim doğumum 1 hafta içinde olacak.hazırlıklar bitti.şimdi kızımız senayı bekliyoruz.

Saglicakla bebegini kucagina alman dilegi ile......................

Canimcigim ben normal kürü yapiyon sanmistim sen yinede inciri 2-3 den fazla olmasin ve sadece yiyerek tüket belkide sen hemen adetten sonra yumurtluyosundur bence adet bitimi bi doktora git bakalim ne diyecek hani bazi kadinlar diyor ya adetim bitti iliski oldu ve oglum oldu diye belki sende o ender hatunlaradan biri olacaksindir.....

haskenacım senin hiç bilgin yok ilk sayfada.ne denedin kese ne tarafta bio neydi kız bunları ben merak ediom.özelden bana yaz.

Canim benim zaten 4,5 yasinda bi kizim var ve sadece kese dogru Elara bakmisti bio erkek günündeyken yapmisim cin tutmuyo,rus tutmuyo bende ender hatunlardanim zati simdide sadece Eylülde bi deneme oldu oda negativdi baskada deneme olamadi malesef ..........

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…