bebek cinsiyet belirleme..

merhaba 1 2 sayfa okudum ama hiç bir şey anlayamadım sağda kız solda erkek ,yumurtlama dönemi 2kez falan? anlamam için yardımcı olsanız sevinirim.. burayı işgal etme derseniz özel msjlada anlatabilirsiniz çok merak ettim..

bunu ögrenmek ve anlamak için 1-2 sayfa okumak yetmiyor maalesef
bizimde 3500 sayfanın özetini bi anda cıkarmamızz zorr,sen fırsat buldukca okuu.oku ki ne kadar emek verildigini anlaa.
belki ozaman bi anda gelip bana bunları anlatın demenin yalnış oldugunu anlarsın.

Arkadaşım ben Elara nın terine yazıyım önce 3000 sayfayı okuman gerekiyor anlayamadığın yerleri Elara arkadaşımıza sorarsın benden söylemesi

Arkadaşım ben Elara nın terine yazıyım önce 3000 sayfayı okuman gerekiyor anlayamadığın yerleri Elara arkadaşımıza sorarsın benden söylemesi

kızz o ne ölee kadını uyarır gibi "benden sölemesi aksi takdirdee alırsın boyunun ölcüsünü " der gibii

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben uyardım arkadaşı ama hemen düzeltme yazısı yazmadı bilemedi yaaa kalayı bastın yine

ay napim dayanamıyorum böle bi anda cıkıp bana yööntemleri soranlaraa
yani empati kurmaya calışıyorum ama olmuyor
ben böle bi başlık görsem önce okurumm sayfayı.hepsini okumam zor olabilir ama en azından bi göz gezdiririm nedir ne degildir diyee
sayfada okudugum ve anlamadıgım bişiyi alıntı yaparım sorarımm bu neden böle olmalı diyee
ama sayfaya gelip lönkkk diyee bu yöntemelr nelerdir dememm, diyememm vicdanım el vermezzz

kızlar ilk ssayfadakı tablo sizded yarımmı bende yarımyamalak

layd son hazırlıkları yapıyo sesi çıkmıyo ay heycanlandım şimdi RABBİM hayırlısıyla gönlündekini verir inşALLAH 4 ay geçmez ona şimdi hamile kaldımmı kaldıysam kızmı oğlanmı sağlıklımı testler nasıl çıkacak doğum nasıl olacak:97:

Anlıyorum cnm seni de bende böyle çok doğal soruyorlarya şaşırıyorum

Aslında arkadaşın ziyareti tam zamaında oldu çünkü ben yiycektim kalayı KAÇMIYOZ HERALDE BEKLE REGLİNİ YAZRIZ diycektin bana beni kurtardı

nasılda ögrenmiş benim tarzımıı
hee sen bana bişi sordydun dimi.
sende az uyanık degilsin hee.güya bu mesajınla bana o mesajı hatırlattın cevap vermem içinnn

ortada bir yanlış olduğunu düşünmüyorum.emeğinize de saygısızlık yapmadım zaten.bu kadar ters davranmanıza ya da tuhaf bir tavır takınmanıza anlam veremedim açıkcası.kız mı? erkek mi? olsun yerine nasıl daha anlayşlı olabiliriz ya da agrasifliğimin nedeni nee kızlarr başlıklı konu açsanız daha sağlıklı olur sanırım.. neyse polemiğe gerek yok okuyun yeterli..

Elara ben bu ay regl olursam 12 sinde tekrar deniycem seni bulabilir miyim kız bi aksilik falan olur muki beni buluyo ya herşey ben önümdeki ay kız günlerim var mı

Allahtan bi mani keder olmazsa burda olurummm inş.
bioritim içinmi diyon?

kızlar ilk ssayfadakı tablo sizded yarımmı bende yarımyamalak

bende tamm cnm

ayy evett cok heyecanlı anlar başladı onun içinnn
Allah gönlüne göre hayırlısını versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…