bebek cinsiyet belirleme..

:83:

Bilmiyorlarki biz ne güven basamaklarından geçip bu mertebelere ulaştık benide fırçalamıştın ya

sende nasibini almıştın benden evett
ne düşünmüştün benimle ilgili.sinir olduydun dimiii

ben fırçalanmamışım niyeee elaraa nıye benıde fırçalamadım bu eksiklikle nasıl yaşarım

bacım sen bizim topige geldiginde hamilelik haberini vermiştinnnn
hamile hamile kıyamadım sana.bide gayet mülayimdir:))
sivri olsaydın sende nasibini alırdın merak etmmee

Allahtan bi mani keder olmazsa burda olurummm inş.
bioritim içinmi diyon?

bende tamm cnm

ayy evett cok heyecanlı anlar başladı onun içinnn
Allah gönlüne göre hayırlısını versin inş
evt cnm bio içindi de sonra bakarız inşallah ben burdayım sürekli senin işin var mı die sormuştum

Sinir olmuştum hemen cevabını vermem lazım demiştim merak etme bende senden aşağı kalmam sen zaten sorun yok yazmıştın en sonunda

ben topiğe geldiğimde hamile değildim canım düşünüyorum dedim hatta sen bebeğin çok kücük ertele kararını demiştin bende deneyecem dedim sonra denedim bioma baktın ezelle sen erkek günü maşallah hemde doruklarda demiştin sonra ben hamilelik testi yapmıştım günüm 3 gün geçmişti hamileyim demiştim sonra tebrik mesajları almıştım cinsiyetini öğrenmiştim meraklanmıştı herkes haberi verinde sevinç mesajları almıştım ahhh ahhhh ne günlermişşş:97:

bizim topigin başlıgı kız mı? erkek mi ? olsun başlıgı degil

----->"nasıl daha anlayşlı olabiliriz ya da agrasifliğimin nedeni nee kızlarr " keşke bu başlık altında olsaydık gercekten
ozaman seninle muhatap olmamış olacaktıkkk

hadi kız mı erkek mi muhabbetinize devam edin siz...Takdir Allah'ın...

kız mı erkek mi muhabetti sıktı .biz bu durumlarda genelde düdüklünün altını kıstınmı kısmadınmı muhabbeti yaparızzz

cnm işte sen ilk geldiginde öle cok aktif katılmıyordun
sonra deneme yaptım dedin arkasından hamileyim dedin
yani sen o dönem cok yazmıyordun diye hatırlıyorum

Elara ve Ezel kesin oğlan annesi olursunuz siz çünkü bende de sizleri andıran yönler var dominant karakterli insanlar hem sosyal hem kişilik olarak kesin oğlan doğuruyorlar ....bana arkadaşım söylemişti (kaynanalık potansyeli )ile ilgili olarak ...

cnm sendekıde ıyı cesaretmıs gecmısı okuyorum bazende

kac aylıkdı kızın hamıs kaldıgında valla massallah cnm

İyi geceler kızlarr evime döndümm biraz iş yaptım banyoya giricektim bi bakıyım geçmişi okuyum öle gireyim dedim sizler nasılsınız iyi haberler vardır umarımm

ben geldim hemen cevap vreyim:92::92::92:valla 35 e 3 kala istiyorum birtanede daha olsun çünkü ben tek çocuğum olmuyor tek çok zor ben yaşadığım için yap sende bir tane daha tek büyümesin

Sinir olmuştum hemen cevabını vermem lazım demiştim merak etme bende senden aşağı kalmam sen zaten sorun yok yazmıştın en sonunda

aaa hiç alakası yokkk
sen kendini cok kötü hissetmiştinn pişman olmuştun dedigine ben onun üzerine sorun yok dedim.yani senden korktugum için degill
valla sana şunu söleyim benle laf yarışına kimse giremezz.bu konuda uzmanlıgımı aldım benn

Sen arnavut musun kız Elara yada göçmen boşnak falan benzettimde

çerkezim ama öle koyu çerkezlerden degil.zamanında dedemin dedeleri kafkaslardan gelmiş.
ama adetlerini filan bilmeyiz.

İyi geceler kızlarr evime döndümm biraz iş yaptım banyoya giricektim bi bakıyım geçmişi okuyum öle gireyim dedim sizler nasılsınız iyi haberler vardır umarımm

h.geldın cnm gece gece ne ısı yaptın cnm ya h

amıssın zaten yat dınlen yarın yaparsın

elaradan semra kaynana gibi kaynana olur

elaradan semra kaynana gibi kaynana olur

ayy düşünmesi bile güldürdü

hoşgeldin cnm..pek öenmli haber yok cnm
adet olan arkadaşlar oldu ilk sayafda yazıyor
bide bugün birini daha gerdege soktukk layd-s şuann bebiş yapmakla meşgul de

Yok cnm ben seni tanımıyordum beni çevremde hep güvenilir olark tanımlarlar belkide onun kaygısıydı bendeki ayrıca bende ÇERKEZİM bende koyu değil annem değil

buyuk cesaret tbrler arkadasım

pekı senı hamıslıge brdakı yontemlermı costurdu cnm ya

osmancıgınada kavustun

darısı bıze ıns..

amiin canım hiç bir zaman ALLAH tan dualarımı eksik etmedim sadece ondan istedim sebeplere yapışmak lazım burdakı duyduğum bir kaç yöntemi denedim gerisini RABBİM e bıraktım denedimki sonradan içimde uhde kalmasın keşke bunu yapsaymışım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…