bebek cinsiyet belirleme..

görüyonmu kakuşuuuu
ilk denemedee bingoooo
sizde dahaa ugraşın durunn

sabah ilk idrarla yappp

tamam örtmenim:86::86:

kakuşşşşş kimbilir kaç yaş küçüktür bendennnnnn
ayrıca ben 8 sene spralle dolaştım ondanmış öyle dedi drrrrrr

kız 32 yaşındayım küçüleyim de cebine gireyim

evettttt yaaaa yapsana
çatlarım şimdi bennnnn

yok yok örtmenim yapma dedi

kakulee hadi hayırlısı canım ilk pozitif gelsin senden ....

inşallah canım ben kapıyı açarım sizde peşimden gelirsiniz inşalllahhhhhh

kakulee sabah ilk idrarınla yap derken sabah 9-10 a kalma heee
sabah kocayı işe yolar yollazmm pc yi acarım senin için
mümkünse 7:30 da wc de ol

yok kız kalmam o saate ben de zaten 7 de kalkıyorum kalkar kalkmaz yaparım inşallah.çift çizgiyi görürsem gelirim 7-8 gibi gelmezsem bilinki ühühühh

yapmadım yapmadım mutfağa gitmiştim
kız bu elara sayesinde hangimiz gerdeğe girdik hangimiz wc ye girdik ssati saatine bilir oolduk valla.bekleyin beni 7.35 de

arkadaşlar bi sorum var yardımcı olun yarın yani adet günümden bir hafta sonra doktora gitcem adet günümde betam 207 idi. sizce keseye bakmak içinmi çağırıyor? bide alttanmı bakar ultrasonlamı???

arkadaşlar bi sorum var yardımcı olun yarın yani adet günümden bir hafta sonra doktora gitcem adet günümde betam 207 idi. sizce keseye bakmak içinmi çağırıyor? bide alttanmı bakar ultrasonlamı???

anladıgım kadarıyla 5 haftalık hamileisin şuan
hcg degerin 1000 küsürdür diye tahmin ediyorum
keseye bakar evett.şşuan vajinal usg ile bakması muhtemell
1 hafta daha beklersen karından bakar
ben yerinde olsam 8 haftalıkken gider keseyi bebegi kalp atışını duyar gelirim
ama senin ilk bebegin galiba.şuan heyecanın cok fazladır.biran önce gidip görmek istiyon dogal olarakk
hayırlı olsun bebegin

alttan bakar canım. kese oluşumu için biraz erken sanırım. 1000 li değerlerde oluşuyo diye hatırlıyorum ama yanlış olmasın yine de

kızım uyanır birazdann cıkayım . bişiler yapıyımm kızımaaa
ayy balımmm yaa ne sevimlii olduu bi görsenizzz
bıcırr bıcırrr konuşuyorrr ,aşık ediyor kendini banaaa

ben de çıkıyorum kızlar mutfağa bi gideyim bakalım ne yenilir ne içilir.
sabah görüşürüz dua edin nolur çift çizgiyi görebileyim yarın inşallah off stres yaptım durumumu belli edecek ikon bulamadım
öpüyorum sizleri görüşürüz.

evet ilk bebeğim merak ediyorum ama ben istemedim doktor dedi tez canlılığımdan adetime 5gün kala öğrendim hamile olduğumu geçen hafta gittiğimde haftaya gel dedi çağırmasa gitmem yani bide kayınvalidem alttan baktırma zararlı diyor ne yapcam bilmiyorum bişeyi olurmu sizce???

alttan bakar canım. kese oluşumu için biraz erken sanırım. 1000 li değerlerde oluşuyo diye hatırlıyorum ama yanlış olmasın yine de

galiba öle olcak bakalım hesap yaptım 2günde bir 2 kat olması gerekiyor 1700-1800 arası bişi olması lazım bi aksilik olmadıysa bakalım çok heyecanlıyım alttan bakması konusunda bişi olurmu die korkuyorum sadece

ayy kıızlar çatlıycam şimdi yapıcam testiiii biri beni durdursunnnnnn

kakule eger adet gunun gelmisse sabahi beklemene gerek yok, yap gitsin, cikmazsa ben sana yeni test gonderirim buradan :) sabah tekrar yaparsin (ben ikinci kizimda aksam yapmistim) ilkinde de ilk idrarda yapmamistim oglen yapmistim.

Son düzenleme:

Bebek saglikliysa birsey olmuyor. Eskiden ultrason yokken hep alttan aletlerle muayene edip anlarlarmis hamileligi. simdi de ultrason cubuguyla yapiyorlar ama dedigim gibi saglikliysa zarar vermiyormus. Ben ilk haftalarda hic gitmedim bu kontrolden korktugum icin ama zararli birsey olsa, tum dunyada yaygin olarak doktorlar kullanmazlar. Karar senin tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…