- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #38.001
kızlar selam...rahim filmi çektirmenin cinsiyete etkisi varmı acaba..
elara momof kızlar bi,len varmı..bu ayda kalamazsam rahim filmi çekilcem
ilişki günü adettin kaçıncı günüymüş mimoza biliyormusun?
galiba öle olcak bakalım hesap yaptım 2günde bir 2 kat olması gerekiyor 1700-1800 arası bişi olması lazım bi aksilik olmadıysa bakalım çok heyecanlıyım alttan bakması konusunda bişi olurmu die korkuyorum sadece
hiç sanmıyorum canım benim bildiğim daha çabuk hamile kalmak için
o günlerde olmuş diye mesaj atmış bana...benim tpiği karıştırdım belli olan yazsın dedim o kadar kimse yazmamış..arada diğer belli olanlarada bakıcam
ben de çıkıyorum kızlar mutfağa bi gideyim bakalım ne yenilir ne içilir.
sabah görüşürüz dua edin nolur çift çizgiyi görebileyim yarın inşallah off stres yaptım durumumu belli edecek ikon bulamadım
öpüyorum sizleri görüşürüz.
kızım uyanır birazdann cıkayım . bişiler yapıyımm kızımaaa
ayy balımmm yaa ne sevimlii olduu bi görsenizzz
bıcırr bıcırrr konuşuyorrr ,aşık ediyor kendini banaaa
kızlar yalnış yazmışım
yukardaki resimde o büyük kahverengi olan şey folikül.ucundaki sarı kabarcık gibi olan yumurta
yumurta büyüdügünde folikülden ayrılıyor ve böylece yumurtlama oluyorr.
yumurtalama oldugunda karın boşluguna bi sıvı akıyor.bu sıvının etkisiyle biz kasıgımızda yada karnımızda agrı yada sancı hissediyoruzz
hani yumurtama oldugunda kasık karın agrısı oluyor ya.işte bunun sebebi bu akan sıvıdan dolayıdıırr
ıyı aksamlar kızlar nasılsınız ıns hepınız ıyısınızdır .benım kusmalarım cok sukur hafıfledı 2 gun ıyı bırgun kotu devaam edıyor ,ayagım ıse ıgne oluyorum 5 10 gun kadar etkılı oluyor tekrarlayınca yıne gıdıp ıgne oluyorum cok sukur yanı annemden dondum,evımdeyım artık bı aksılık olmassa ynınızdayım ozledım sızlerı nasıl olsa bol bol gorusucez
ıyı aksamlar kızlar nasılsınız ıns hepınız ıyısınızdır .benım kusmalarım cok sukur hafıfledı 2 gun ıyı bırgun kotu devaam edıyor ,ayagım ıse ıgne oluyorum 5 10 gun kadar etkılı oluyor tekrarlayınca yıne gıdıp ıgne oluyorum cok sukur yanı annemden dondum,evımdeyım artık bı aksılık olmassa ynınızdayım ozledım sızlerı nasıl olsa bol bol gorusucez
yapmadım yapmadım mutfağa gitmiştim
kız bu elara sayesinde hangimiz gerdeğe girdik hangimiz wc ye girdik ssati saatine bilir oolduk valla.bekleyin beni 7.35 de
renqın cok tsk ederım canım bende sızlerı cok ozledım
ayagım ıcın canım teshıs konamadı en son emar ıstendı emar cekıcek yerde bebk ıcın ımza vermemı ancak bu sartla cekebıleceklerını soyledı.daha sonra tam mecbur kaldıgımızı dusundugumuz anda hamılelık yelıdır dıye bırsey duyduk koylerde cok olurmus annemler köyumuzde yel bagı yaptırıyor ayağıma cuma gunu elımızde olucak ıns ve ondan sonra gecıcek ıns eger gecmezse bakırkoy arastırma hastnesıne gıdıcez
iyi akşamlar kızlaaarrr
canım benim ben eski ressam seni çok merak ediyordum inşallah herşey yoluna girer aklımda hep ağrıların geçti mi sorusu var iyi olduğuna sevindim tomografi sonucu ne çıktı yada emer mı desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?