bebek cinsiyet belirleme..

bi sakıncası yok canım. doktor bile bile sakıncalı şeyi yapmaz değil mi doktoruna güven o konuda. ilk 3 ay alttan bakmayı tercih ediyolar. hayırlı olsun bebeğin senin adına çok sevindim hatta ben de heyecan yaptım :)1700lerdeyse o zaman görürsün keseyi heralde

o günlerde olmuş diye mesaj atmış bana...benim tpiği karıştırdım belli olan yazsın dedim o kadar kimse yazmamış..arada diğer belli olanlarada bakıcam

o zaman sık ilişki olmuş tam hatırlamıyosa mimoza, geçen bu tezi çürüttü biri bunu sık ilişki olunca bioritim erkekte tutmayabiliyo

inşallahhhhhhh canım Allah yardımcın olsun

kızım uyanır birazdann cıkayım . bişiler yapıyımm kızımaaa
ayy balımmm yaa ne sevimlii olduu bi görsenizzz
bıcırr bıcırrr konuşuyorrr ,aşık ediyor kendini banaaa

Valla bayıldım ben maşallah yüzbinkere maşallah çokta güzel yüz hatları var ilerde çok güzel olur demedi deme

Elara süpersin valla yeni bişi daha öğrendim, ama gerçekten şaşırdım resmi görünce, yumurtalar ne çikinmiş yaaa

ıyı aksamlar kızlar nasılsınız ıns hepınız ıyısınızdır .benım kusmalarım cok sukur hafıfledı 2 gun ıyı bırgun kotu devaam edıyor ,ayagım ıse ıgne oluyorum 5 10 gun kadar etkılı oluyor tekrarlayınca yıne gıdıp ıgne oluyorum cok sukur yanı annemden dondum,evımdeyım artık bı aksılık olmassa ynınızdayım ozledım sızlerı nasıl olsa bol bol gorusucez

hoşgeldin boncuk bizde seni merak ediyoduk iyi olmana çok sevindim canım ayağın için dr ne teşhisi koydu merak ettim seni çok zorladı bizde seni özledik inş bol bol görüşürüz

renqın cok tsk ederım canım bende sızlerı cok ozledım
ayagım ıcın canım teshıs konamadı en son emar ıstendı emar cekıcek yerde bebk ıcın ımza vermemı ancak bu sartla cekebıleceklerını soyledı.daha sonra tam mecbur kaldıgımızı dusundugumuz anda hamılelık yelıdır dıye bırsey duyduk koylerde cok olurmus annemler köyumuzde yel bagı yaptırıyor ayağıma cuma gunu elımızde olucak ıns ve ondan sonra gecıcek ıns eger gecmezse bakırkoy arastırma hastnesıne gıdıcez

canım benim ben eski ressam seni çok merak ediyordum inşallah herşey yoluna girer aklımda hep ağrıların geçti mi sorusu var iyi olduğuna sevindim tomografi sonucu ne çıktı yada emer mı desem

pardon canım görmemişim iy aman öyle olsunnn iyi bir okuyan bulun ocak diyorlar onlara

iyi akşamlar kızlaaarrr

ıyı aksamlar

canım benim ben eski ressam seni çok merak ediyordum inşallah herşey yoluna girer aklımda hep ağrıların geçti mi sorusu var iyi olduğuna sevindim tomografi sonucu ne çıktı yada emer mı desem

merhaba canım sagolasın bunada sukur ıste tam tamıyla gectı denemez ama dayanabılecek kadar devam edıyor
evet ocak degıl bızım koyumuzde guvendıgımız bır hoca var ona yabtırıyoruz o yuzden beklıyoruz artık
sızler nasılsınız nasıl gıdıyor
ben sımdılık kacıyım yarın gelırım ayagım agrı yabıyor mınosetımı alıp yatıyım ılk geldıgım gunden fenalasıp yıne anacıgıma dert olmak ıstemıyorum hayırlı aksamlar

cnm geçmiş olsun inşaallah tamamen geçer ayağında hiç bir gelişme yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…