bebek cinsiyet belirleme..

milkgirl yaptı kabarmamış sanırım
ne kadar çiş ne kadar karbonat
sabah ilk idrarmı ????

sabah ilk idrarınla yap milkgirl hamiş değil zaten biliyorum ben çişini bir kaba yap göz kararı üzerine dök işte karbonatı zaten kabaracağı varsa hemen kabarır yoksada karbonatı boşaltsan kabarmıyor

hadi hayırlısı canım ya gelsin şehzadeler

aaaa bence bu olayın üstüne gidin arkadaşlar

bence dee

günaydın arkadaşlar
günaydın hoşgeldin

iyiyim canım seni böle durgun görmeye alışkın değiliz takma kafana

yatıyorum valla yat yat insan bi garip oluyomuş.
kızlar bugün cuma dualar kabul olurmuş nolur benim için dua edin.pazartesi gidince yüzümüz güler inşallah.
rengin doktor çok olumsuz konuştu canımı sıktı.pazartesi tahlili yptırayım başka doktora gidicem inşallah iyi çıkar sonuç.

ezel takma kafana canım ya sen böle değildin çözersin bu sorunu, kızlar ben kahvaltı hazırlıcam sonra görüşürüz

merhaba hoş geldin biz elara yöntemi deniyoruz canım tutanlar çok ))))))) tavsiye ederiz

canım içini ferah tut dualarımız seninle inşallah bak burada ne kadar zor durumda olan arkadaşların feraha çıktıklarını gördük seninde allahın izniyle bişeyin yoktur bazı dr olumsuz konuşmaya bayılıyo takma kafana

günaydın canım sağol
kızım haa ay ne güzel söylemesi bile
kızım biraz nazlı olacak heralde teyzesi yatırıyor beni işte böyle yataklara

dikkat edin arkadaşlar şimdi gebelikler hep böyle valla
bende kızımda lekeleniyordum 1 hafta yattım progestonlar falan
inşallah bunda böyle olmam ((
sende kafana tkmadan yat dinlen 3 gün boyunca pazartesi hayırlı haberlerini alırız inşallahhh

KIZLARRRR HEPİMİZE GÜNAYDINLAAARRR ŞU ORGAZM MUHABBETLERİNİ OKUDUM TEŞEKKÜR EDERİM SİZE KENDİMİ DAHA KÖTÜ HİSSETMEME SEBEB OLDUNUZ

umut bak ciddi söylüyorum bu orgazm olayı beni çok sıkıyor bu yüzden sessizim

ezel 2 türlü orgazm var,klitoral ve vajinal biliyorsundur bunları
klitoral oluyorsundur mutlaka,ama vajinal orgazmı her kadın olamıyor maalesef.
bende dogumdan sonra vajinal olmaya başladım ve cogu arkadaşım hep dogumdan sonra yaşadılar bunu.
burda en büyük iş eşlere düşüyorr,eşini sen yönlendirceksin.momofun dedigi gibi yatakta ayıp olmazzz,
hoşlandıgın şeyleri söliceksin eşine o da ona göre hareket etcekk
bence senin sıkıntın eşinle olan iletişimin gibi geliyor banaa.
sen ne istedigini sölemediginden eşinde herşey güzel gidiyor gibi görüyorr olabilir
orgazm olamıyorsan bunu eşine sölemelisinn

ben yeni evlendigim dönemler adam işini bitirip kalkıyordu ,artık sinirlendim patladım.
ben şişme bebek degilim dedimmm benide memnun etmek zorundasın v.s gibi bi ton şey söledimm
ondan sonra adama dank etti.
yani erkekleri yönlendirmeden hiç bi halt olmuyor cicimm

kızlar ilişki günü karbonatlı su mu içicez
benim yarın yumurtlama günüm bakalım ikinci denemede inşallah tutar
elara bakmıştı bioritm de erkeğe yatkın demişti umarım olur bu ay canım

Bu arada ben çayı bırakıp yeşil çay içiyorum bir aydır alkali diye valla cinsiyete etkisini bilemem ama cildimde inanılmaz bir parlaklık ve canlılık oldu kesinlikle tavsiye ederim günde 4-5 kupa yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…